Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdelinaAna spune:

didimersi mult pentru lamurire. la tine tratamentul a avut rezultatele asteptate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelinaAna spune:

Lalely felicitari!!!! cu siguranta in curand se va vedea si la eco!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lalely - nu mai am rabdare,tot am intrat pe net si nimic...nici un mesaj de la tine,abia astept sa ne dai vestea cea mare...te pup..
elly - te pup si mersi de sprijin..
didi - sper sa se rezolve si cu sotul tau,este greu cand cel de langa tine este in impas,ma gandesc ce "belea" de sotie mai sunt si eu..
adelina- dipherelinul nu este cea atat de greu de suportat,trece...
fancy_mona
va pup pe toate si ...VIATA ESTE FRUMOASA SI MERITA TRAITA DIN PLIN!!!!!
Aristica - ,sper ca esti bine si totul decurge OK.Sa nu uit sa te intreb ,trebuie sa fac "ceva"analize suplimentare (hormon antimullerian si inhibina B)tu ai facut ? pe langa hormonale (FSH...)a zis ca sunt necesare si aceste analize ..o sa le fac dar parca ar mai conta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna Missipi...nu am intrat asa repede pt ca am ajuns destul de tarziu de la doctor si ne-am odihnit si noi putin.
Deci s-a vazut la eco sacul...era implantat in uter (macar am mai scapat de un hop..si nu s-a implementat gresit).Embrionul nu s-a vazut inca..zic ei este prea devreme la 5 saptamani..
Ma duc peste 3 saptamani din nou..pana atunci ma rog in continuare sa fie bine..
Tu ce ai facut la Sibiu??Cum avanzezi legat de FIV??

Mergi la inceput

Incerc sa-mi pun si eu in semnatura ..sa vad daca reusesc

Gravided 5+

Mergi la inceput

Oare am reusit??
Doamne de cand aspir sa am si eu semnul de gravidutza acolo...si a venit acest moment si pentru mine.
Fiecare dintre voi fetelor trebuie sa sperati si sa va rugati ...si veti reusi.Exista o solutie pt fiecare in parte!

[Gravired] 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lalely - sigur ca ai reusit.sa fie intr-un ceas bun,ma bucur f tare ca ai scapat de monitorizari,stimulari,...
Sa de Dumnezeu sa ai o sarcina fara probleme si sa fie totul bine.
Nu am scris mai repede pt ca azi am muncit toata ziua,am un proiect nou si anumite modificari se puteau face doar duminnica si daca nu stau toata ziua sa vad ce se intampla se duce totul...
Stiu ca este mai greu sa astepti si 3 sapt sunt cam mult dar trebuie sa speri.
Te pup si sunt fericita pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Salutare la fete
Lalely.. felicitariiiiiiiii sarcina usoara cu bb sanatos si papacios la final

Lilishorrrrrrrrrrrrrrrrrr.. tare, tare fata ma bucur ca ai dat un semn, iti doresc tot binele din lume, si sa-ti gasesti implinirea, indiferent prin ce metode

tin pumnii la fete

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinalina spune:

LALELY FELICITARI. Bine ai venit in clubul reusitele.
MAIA123:la 12 sapt mi-a intrerupt si pregnylul si utrogestanul - de care aveam oroare - si magne b6. mi-a dat sa iau omega 3. in rest sunt bine nu mai am am greturi, nu mai vomit si nu ma mai doare stomacul.tu sper ca esti bine.
FETELOR FRUNTEA SUS VA ASTEPTAM IN CLUBUL BURTICILOR.

Mergi la inceput

Missipi..multumesc de incurajari!
Incerc sa nu ma agit prea tare pana nu vad embrionul..
Astazi ma simt si mai ciudat..am niste intepaturi/dureri in partea dreapta.
Sper sa nu fie nimic...nici nu stiu ce sa fac caci la medic am fost sambata nu ma pot duce iar...
Tu in ce stadiu esti cu FIV-ul?

Cu Dumnezeu inainte!

5+

Mergi la inceput