Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor va multumesc pt incurajari!

Sa fie intr-un ceas bun pt toate fetele!
Si sa avem cat mai multe gravidutze!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

lalely - la ciclul 2 (care trebuie sa apara saptamana aceasta) trebuie sa fac analizele hormonale si inca 2 analize suplimentare -inhibina B si hormon antimullerian .in fuctie de aceste analize decide ce si cum.la inceputul controlului era destul de rezervat cand a vazut ce chisturi mari am avut inainte de operatie dar dupa a zis ca mai sunt ceva sansa.medicul care m-a operat s-a chinuit f mult sa salveze cat mai mult din ovare ,am stat peste 3 ore in operatie - este un om deosebit .
va pup

Mergi la inceput

Ai incredere...roaga-te si va fi bine!
Trebuie sa gandesti pozitiv si sa sti ca ai sanse de reusita.
Eu iti zic tie sa fi pozitiva..dar eu sunt la gara cu optimismul...
poate reusesti tu totusi..

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
lalely stai calma , de acum nu ai voie sa te stresezi ca-i faci rau lui bebe, gata nu te mai gandesti la tine ci la bebe
fetelor sunt asa de stresata ...ca tot vorbeam de stresss(eu am voie ca nu-s gravi). azi ma duc la urolog cu sotul, of greu mai e...cand am zis ca am scapat de doctori , e ca un facut ....ma si mut saptamana asta, lunea cealalta plec si in concediu ...prea multe...sunt asa de stresata de cand am aflat de pronlema asta ca am vomitat aproape in fiecare dimineata, azi si ieri am scapat, dar tot rau imi e . sper sa fie bine, eu sunt o opetimista , dara parca nu prea merge acum
va puup pe toate si numai bine

didi

Mergi la inceput

Xdidi..multa bafta.
stiu ca esti descurajata si ti se pare ca nimeni si nimic nutine cu tine..dar candva,..vei reusi!Nimeni nu stie clipa si momentul.
Trebuie numai sa ai incredere si sa te rogi mult...eu asta am facut si se pare ca ruga mi-a fost ascultata!

Dumnezeu face minuni cand nu te astepti!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aveti capitol nou aici

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput