Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)
Raspunsuri - Pagina 18
lalely07 spune:
Am facut un Beta fetelor saptamana asta cand aveam teoretic 4 saptamani si ceva..si a iesit 781.
Maine il repet sa vad daca creste...Doamne ajuta sa creasca valoarea...
Nici eu nu stiu ce sa mai fac..
Parca mi-e teama si sa ma bucur...pe bune!
Cu atatea probleme in zilele noastre dupa ce reusesti in sfarsit sa vezi un test pozitiv..stai sa te stresezi daca si evolueaza sarcina...
Plus ca eu eram la prima menstra dupa injectii...si poate ceva era dereglat pe la mine prin organism..
Va rog tineti-mi pumnii....am nevoie de rugaciuni...
misspii spune:
lalely este super,ma bucur enorm pentru tine si pt Maia.
binenteles ma bucur pt toate fetele care au reusit dar lalely tu erai in ac timp in ac situatie ca si mine si ma bucur sa cred ca tu ai reusit.abia astept ziua de sambata. beta este mare nu poate sa fie decat bine.
te pup si sa ne spui tot....![]()
si daca nu a vazut medicul nimic inca nu inseamna nimic,la ce medici buni ,sigur nu a vazut bine..
eu am fost dim la SB,vreau sa va zic ca drI a confirmat ce a zis medicul meu din oras si d-na dr M la care am fost initial la SB nu a vazut nimic corect,nici macar un dimensiunile uterului nu erau cele zise de dansa.nu stiu ce cauta la Polisano daca nu vede nici macar un chist...mai mi-a dat un set de analize si apoi mai vedem...
dr I pare OK,calm ,explica dar nu mai zic nimic.
va pup
lalely07 spune:
Missipi...eu simt a va fi bine!Roaga-te mult,citeste acatistul Maicii Domnului..si vei reusi!Ai incredere si vei trece peste toate aceste momente....
Trebuie sa te gandesti la o reusita...
Sti ca si eu inca am un chist mic pe celalalt ovar...asta s-a vazut la eco...![]()
Nu stiu daca am reusit sau nu...stiu doar ca cred ca Dumnezeu ma va ocroti si va avea grija de mine.El mi-a adus ceva la care incetasem oarecum sa sper...SPERANTA..ca voi fi mama....
Sper din suflet sa se dubleze valoarea la Beta..si sa se vada la eco...
Maia123 spune:
LALELY,
TREBUIE SA FIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTEPTAM VESTI!!!!!!!!!
MISSPII, e randul TAU!!!!!!!!!!!!
lalely07 spune:
A..sa nu uit
Multumesc pt tot sprijinul enorm oferit in aceste zile de Aditza25...
Esti o fata minunata ..care m-ai incurajat si mi-ai dat sfaturi pretioase...
Ellyshor spune:
UUUUUUU! YUHUHUUUUU! Avem o noua graviduta!!!!
LALELY

Scumpa meaa! FELICITARI!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si de un pui cuminte si sanatos!

Sa-ti ajute Dumnezeu in continuare!!!

Va pupic dulce fetelor!
La mine...nimic nou sub soare!![]()
Babyboom
...vino la mami...acum

xdidi spune:
salutare fetelor
cine si-a dus sotul la urolog in bucuresti??? daca stiti unul bun as avea nevoie urgenta pt sotul meu

...nu prea pare sa ne mearga bine noua de nici un fel
va puuup pe toate
didi
lalely07 spune:
Dar ce s-a intamplat Xdidi?
Poate te ajutam cu sfaturi..
Eu una urologi in Bucuresti chiar nu stiu..aici la Pitesti da...
Dar sigur te va ajuta cineva..
Fii un pic mai optimista..ai vazut ca totul este posibil...
xdidi spune:
mai sper sa ma mai linistesc pana luni, dar cand citesc despre hematospermia asta ma ingrozesc. plus ca luna asta vroiam si noi sa mai incercam pana intru eu pe Ac-uri, oricum nu speram prea tare ca se va intampla minunea, dar as fi vrut sa aflu atunci cand imi venea.
si m-am saturat de doctori si e foarte greu sa fie cineva langa tine bolnav, mai ales persoana pe care o iubesti...acum il inteleg pe el cat de greu i-a fost cu mine...
luni am facut programare la dr. Radu Marius Tudor, stiti ceva de el?????
didi
AdelinaAna spune:
artistica merci pt raspuns. eu imi doresc foarte mult un
si sper sa reusesc sa-l am cat mai repede. ![]()