Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)
Raspunsuri - Pagina 17
xdidi spune:
salutare fetele
misspi bafta, sa se lase cu embriotransfer si test pozitiv
, un nchist in plus unu in minus daca vrea Dumnezeu se poate...
aristica iti doresc acelasi lucru, sa ai productie buna si
la final
fetelor sunt in z7 si am ceva dureri de ieri, putin mijlocul si putin picioarele, am facut si test de ovu nimic la orizont...sper ca nu incepe nenorocirea pana sa ma apuc de Ac-uri
va puuuup 

didi
AdelinaAna spune:
Buna fetelor! Ma numesc Adelina si am 24 de ani. Acum 2 luni am suferit o interventie laparoscopica, rezultatul: endometrioza! Ieri am inceput tratamentul cu Diphereline. Am inteles ca simptomele sunt groanize si trebuie sa recunosc ca-mi este foarte foarte groaza dar daca trebuie trebuie! Intrebarea mea este: in timpul acestui tratament poti ramane insarcinata sau nu??? Multumesc!
fancy_mona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misspii maine la 8:30 sunt la sibiu,sunt curioasa daca accepta sa fac FIV in noile conditii. |
Misspii - Doamne Ajuta sa fie totul OK si sa iasa FIV-ul ... cu beta POZITIV .
Eu nu v-am mai scris de ceva vreme , dar v-am mai citit.
Sunt in a ultima luna de diphereline si se apropie cu pasi repezi FIV-ul , saptamana viitoare incep stimularea , deabea astept .
Piupici la toate fetele si multa incredere.

aristica spune:
misspii sa fie asa cum iti doresti!
adelina sunt cazuri chiar aici, pe forum, care au ramas gravide in aceasta perioada. Tu vrei bebe sau vrei sa te feresti de bebe?
fancy succes!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
xdidi spune:
adelina nu poti ramane gravida in perioada in care esti sub tratament,pt ca itit induce o stare de menopauza ..fetele care au ramas gravide au ramas in perioada de asteptare a cm-ului dupa terminarea tratamentului....cat despre efecte adverse , acum depinde de la persoana la persoana, eu n-am avut prea mari probleme...dar asa statistic fetele care au avut reactii adverse uratele sunt gravidute acum sau chiar au bebe...asa ca poate e si asta o treaba .....succes si capu' sus
didi
lalely07 spune:
Buna fetelor...
Aveti timp sa cititi??..pt ca va voi scrie o poveste..povestea ultimei saptamani din viata mea care imi da palpitatii...
Va scriam ca la 26 zile aveam un test negativ...bunnn!
Asta este depasisem momentul..
Il astept pe mister..la 28 zile nu vine..Ok mi-am zis!Poate este alta dereglare..mai astept o zi...
Astept o zi,inca una...si la 30 zile ma gandesc sa fac un test de sarcina.
Fac eu testul...ma ducc intre timp la bucatarie..ma plimb...imi aduc aminte dupa 5 minute ca am facut un test..si cand vad rezultatul innebunesc:a doua liniuta roz pal...
Intru in panica..normal...

..ma agit..ce sa fac??
Nu-i spun sotului sa nu rada de mine...
Dau fuga la farmacie iau un test mai bun (Sure Check)il fac..ma rog sa iasa din nou liniuta roz...astept..si intr-adevar iese.
Nu-mi vine sa cred...ma rog din nou ,multumesc Fecioarei si Domnului si zic ca astept ziua urmatoare.
Intre timp normal ca-i spun sotului si ma bufneste plansul
si stabilim ca asteptam a doua zi...
A doua zi mai fac un test..al treilea de altfel si iese pozitiv..cu linia un pic mai clara!
Luni ma infiintez la ginecolog...si nu vede nimik acolo.Teoretic aveam 4 saptamani si 3 zile.
Acum sunt in transa..nu stiu ce sa fac...ce sa cred..Sunt insarcinata dupa test dar poate este ceva in neregula de nu s-a vazut nimic...
Sambata merg din nou la control si ma rog sa se vada si sa fie bine...
Am atatea temeri!
Fetelor pe mine Dumnezeu m-a binecuvantat si sunt insarcinata..ce va fi in continuare voi vedea...
Aveti incredere in El ca face minuni..eu sunt exempul viu...
xdidi spune:
lalelyyyyyyyyyy feleicitari
un beta ai incercat?????acolo e sigur si evolutia testuslui beta iti arata daca bebe creste
este o veste

sanatate mulat si succes si stres cat mai putintel 
you 
didi
aristica spune:
Doamne lalely!!! Sper sa se si vada in curand!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
fancy_mona spune:
lalely07 

FELICITARI !!!
Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa se vada si la eco bebele , si sa ai o sarcina usoara la termen si un bebe sanatos !!!!