Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)
Raspunsuri - Pagina 16
xdidi spune:
sqalutare fetelor,
lucia
sa fire cu noroc asa cum zici tu , poate ma linistesc de la pestii din acvariu si fac si eu unul:d
fetelor n-am luat pilulele de luna asta am mai amanat , nu stiu daca am facut bine , dar asta simt, o sa caut ceva naturist sa iau pe langa ceaiuri de care vreau sa ma apuc iarasi(ca pana acum mi-a fost groaza de caldura)....mai iau acidul folic si imi mai iau concediu
, care cred ca face cat 10 tratamente
sunt putin cam amarata...
am o pritena care mi-a ascuns faptul ca e insarcinata si cand m-am vazut ieri cu ea , mi-a zis ca deja a facut avort
si sunt tare bulversata, m-a afectat si pe mine treaba asta foarte tare
oricum sper sa nu ma mai gandesc, dar sunt socata....
va puuup pe toate

didi
iubitika spune:
hello fetele, revin si eu dupa o absenta in care am facut punctie si mi s-au spart 3 chisturi endometriozice pt a nu ajunge din nou la operatie...doctorul meu mi-a zis ca le-a spart pe toate 3 si in septembrie o sa merg la control.
ziceti0mi si mie c e cu analiza asta CA125? eu stiam ca parca e un marker tumoral pentru cancer..de ce se face si in cazul edometriozei?
eu nu am facut-o in cazul endometriozei pt ca nu mi-a recomandat nimeni..ce poate sa-ti indice?
l-am facut insa o singura data la sf lui 2008 pt ca aveam un nodul la san si stiu ca mi-a iesit in limite...
lilianaFi spune:
Lucialu amica mia...imi pare tare rau sa vad ca mai ai dureri...cavolo!!!...mi-e dor de tine...
Mada...iubita
mamica si pe "mateiutu"
prietenele mele dragi din periada mea de incercari...ioanatugs, boo, alexia ,monica, ralu, adelamaria, fireyes, magdita(ce mai faci iubita?),crisis(felicitari iubita,abia acum am citit ce minune ti s-a intimplat...super vei avea 2 bb...sper sa vezi mesajul )
,panseluta,ilary,aditza,hera,beatrice,zeno...in sfirsit
tuturor fetelor mai vechi(cu scuze daca am omis pe cineva)...si mai noi...
NUMAI BINE TUTUROR !!!

aristica spune:
dragele mele, ieri si azi m-am injectat cu diphereline de 0,1...ca asa e protocul lung de fiv si azi m-au apucat niste dureri de burta grozave. Simt niste intepaturi, de parca-mi infige cineva ace in burta. Durerea nu e de la laparoscopie, ca a trecut prea mult timp, nu e de la foame - ca am mancat si tot ma doare. Singurul lucru diferit il reprezinta aceste injectii. Durerile sunt la nivelul buricului, exact unde fac injectiile. Ati trecut prin dureri similare din cauza dipherelinelui? In afara de nospa, la care sunt alergica, ce altceva se poate lua?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Maia123 spune:
Buna fetelor,
N-am mai intrat nici eu de ceva vrea aici, noutati nu am, doar ca sunt in saptamana 10 si e totul ok: ma rog, am ajung ieri la medic pt ca de cateva zile nu mai aveam niciun simptom (nu dureri de sani, nu greata, nimic) si am facut eco, iar bebe e bine :), slava Domnului! Altfel, continuu pana la 12 saptamanai tratamentul cu Pregnyl (1 la 4 zile) si ma rog sa treaca aceasta perisoada mai sensibila si sa ma bucur de burtica pe care o astept cu maaare nerabdare.
Beatrice, fii tare si ai grija de tine!
misspii, fii tare!!! va fi bine, roaga-te la Dumnezeu!
Lalely, tu cum mai esti?
marinioana, tu ce mai zici? trebuie sa fi terminat tratamentul cu Pregnyl, ca aveai cateva saptamanai inaintea mea. Astept un semn de la tine!
Va imbratisez pe toate!
Maia
xdidi spune:
Salutare fetelor,
maia astea sunt vesti foarte bune ca bebe e in regula![]()
aristica of endometrioza asata ne poate scuti ea de dureri??? nu, asta e raspunsul, nu stiu ce sa-ti zic sa iei chiar nu stiu , dar iti zic sa fi optimista ca merita sacrificiul pt bebe...te imbratisez si succes sa fie cu 2 liniute
va puuup pe toate

didi
aristica spune:
didi
...astazi n-am avut dureri si sper sa nu mai am pana la punctie, apoi cam 38 de saptamani![]()
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
misspii spune:
aristica - asa sa fie!!!!!
DIDI,lucialu,lalely ......va pup pe toate si va multumesc de incurajari!!
mi-am mai revenit,socul de inceput este mai greu de suportat dar apoi te obisnuiesti cu ideea si o iei de la capat.luni am fost la medicul meu pentru recoltari si ca de obicei - ma face sa lupt si sa o iau de la capat.cred ca fara dansul nu as reusi.
maine la 8:30 sunt la sibiu,sunt curioasa daca accepta sa fac FIV in noile conditii.
va pup pe toate 
misspii spune:
maia -nici nu stii cat ma bucur ca esti bine,sa mai intrii sa ne spui ca esti bine .te pup.
RAMONELLA spune:
Ceva interesant..
INFERTILITATE
¬ Medicinele alternative Yunani si Ayurvedica au utilizat mierea timp de mai multe secole pentru a fortifica sperma barbatilor.
¬ Daca barbatii impotenti vor lua cu regularitate doua linguri de miere inainte de culcare, problema lor se va rezolva.
¬ In China, Japonia si Orientul Indepartat, femeile sterile, dar si cele care doresc fortificarea uterului, au luat scortisoara pudra, timp de secole.
¬ Femeile sterile pot sa ia un varf de cutit de scortisoara pudra cu o jumatate de lingurita de miere si sa isi frece gingiile cu aceasta combinatie, in mod frecvent pe toata durata zilei, astfel incat combinatia sa se amestece usor cu saliva si sa patrunda in corp.
¬ Un cuplu din Maryland (SUA) nu a putut avea copii timp de 14 ani, pierzandu-si speranta ca vor fi capabili sa procreeze vreodata. Cand au aflat despre acest remediu, atat femeia cat si barbatul au inceput sa consume miere si scortisoara in modul aratat mai sus. Femeia a ramas insarcinata dupa cateva luni si a nascut gemeni la termen.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"