Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)
Raspunsuri - Pagina 15
xdidi spune:
fetlor a venit , gata cu strsul s-a reglat la 29 zile ce baiat bun si eu il puneam la zid , va puuup
didi
Ellyshor spune:
Iubitelor, hop si eu un pic aici.

Am gasit un ghid pentru tratamentul cu Diphereline si m-am gandit sa-l postam pe prima pagina pentru fetele care vor face tratamentul asta.
Mie mi-ar fi folosit inainte....acum deja...am terminat cu injectiile.
Il pun aici: www.anm.ro/_/_PRO/PRO_2080_26.10.09.pdf?anmOrder=Sorter_cod_atc&anmDir=ASC&ID=5108]" target="_blank"> Ghid utilizare Diphereline
Eu sunt bine...atat cat se poate. Va pupic dulceee!

Babyboom
...vino la mami...acum

xdidi spune:
salutare ellyshor , multumim pt datele proaspete ...eu indur...ieri am scapt usor, dar azi isi iau revansa rusii astia....
ieri am fost sa vad cum arata noua casa, bineinteles tot cu chirie
si am pesti frumosi, iar in fata blocului m-a intampinat un pisoi mic foarte dragut si afectiv....pacat ca nu pot sa-l tin in casa, dar o sa am grija de el afara si poate pana la iarna il corup si pe al meu sa-l luam in casa
va puuup si va doresc racoare
didi
misspii spune:
optimism...sa fim seriosi,este o boala de toata jena ,nu o sa scapam in veci de ea.dupa 6 luni de tratament am chist de 1,8x2,3cm.nu ma doare nimic dar sa fim seriosi oare a meritat efortul cu diph .si chistul este endo.cand s-a facut ?pe primul cm?
sunt si minuni dar daca citesti bine si esti mai atente mai multe nereusite.asta este viata...de toata jena..
lalely07 spune:
Missipi...ce s-a intamplat?
Ai facut eco??
Cum sa apara chistul asa..pe primul CM..nu cred..sincer..
Ma sperii..Asta afecteaza cumva procedurile talept FIV??Nucred..
Din cate stiu Boo a facut FIV si avea chisturi endo...
Ti-am zisca si eu am un chist lasat de la operatie..acum ma ingrozesc ..poate naiba a si crescut...de la 13 mm cine stie...
lucialu spune:
Ciau iubitele!
Aristica si Misspii va doresc din tot sufletul sa oprniti cu dreptul pe calea FIV-lui si sa fie cu okisori!
Misspii nu fi necajita. Chiar poti sa faci FIV si cu chistuletul din posesie, nu te lasa doborata acum. Da e o boala parsiva DAR SE POATE, chiar se poate sa devenim mamici. Ai un pic de incredere in DD.
Lalely, pai ce faci? Dc nu te pregatesti de FIV, poti sa incerci Flavin sau alte chestii asemanaotare luipt diminuarea chistului si nu numai. Iti multumesc din suflet pt toate vorbele bune!
Aaaa si mai astepata cu testatul, macar sa-ti intarzie o zi, maaaaaaacar![]()
Ioana,Elishor,Didi 

aaa Didi sa va poarte noroc noua casuta! Din ala cu suzica![]()
Beatrice suntem bine. Creste pupa. Eu cu ovulatiile stau prost, am dureri, unele mai suportabile, alteori am mai apelat la al meu sa vina acasa cand chiar nu puteam tine fata in brate. Iar la menstre ma ia cu lesin, o fi de de la alaptat plus pierdut fier si calciu la menstra, nu sh...oi fi anemica
Oricum fata ma motiveaza cu adevarat sa incerc sa trec peste episoadele cu dureri cat mai repede, sa nu bolesc. Voi cum sunteti la burtica? Cumintei?
Madutaaa pupam burtica usurel sa nu deranjam![]()

misspii spune:
buna lalely - am fost vineri la control in speranta ca-mi va da medicul un sfat in ceea ce priveste uterul ,ca eu am uterul mic si sa vad daca merita sa incerc FIV.M-am dus f vesela,eram bine dispusa toata saptamana trecuta am fost exagerat de vesela...am zis nu ma doare la contact ,nu ma doare la ciclu...sunt f bine.binenteles a urmat controlul ,am vazut ca devine f incruntat si a zis aveti chist endo de 1,8x2,3 cm.nu-mi venea sa cred,am crezut ca pic de pe masa ...si binenteles aceleasi incurajari - fiti mai optimista,bine ca nu va doare...bla,bla...am vorbit la SB si vreau sa grabesc un pic procedurile ,sper sa mai pot face ceva,vreau sa dau o fuga saptamana viitore.luni recolteaza pentru analizele vaginale,dar deja sunt varza.acum nu inteleg s-a facut la primul ciclu?eu inainte de dipherelin aveam chist endo de 2 si nu mai stiu cat.la mine cresc rapid .dupa operatie (februarie)in octombrie aveam deja alt chis de 1,7cm ca doar intr-o luna sa ajunga la 2 si..va dati seama ca daca nu pot sa fac FIV cat se face chistul in cateva luni?ce fac ma operez din nou..am senzatia ca o sa o iau de la capat...
va pup pe toate si mai vorbim....
misspii spune:
lucialu - mersi de incurajari.
am obtinut programare la SB joi dimineata la ora 8.30.
va pup.
lalely07 spune:
Misiipi...roaga-te la Dumnezeu mult si la Feciara Maria si vei trece peste toate aceste lucruri.
Crede-ma pe cuvant ...o sa vezi ca vei avea reusita.
Nu conteza ca ai chist, daca ramai insarcinata poti sa duci sarcina cu chist si te curata apoi la cezariana..
Asta este !La unii tratamentul da roade, la unii face complicatii,asa ca cu Dumnezeu inainte.
Stiu ca nu este usor,incerc doar sa te incurajez...crede-ma doar Dumnezeu decide ce si cum.
Te pup si sunt alaturi de tine.
Trebuie sa rasara soarele si pe strada ta.
Chiar si la mine a aparut o raza de soare pe stradutza mea...
beatrice75 spune:
Lucialu, ai mai dat un semn de viata!Asteptam si pe veterane sa faca acelasi lucru!
Lucialu, stiu ca tu aveai dureri, ca si mine. Ti-au revenit dupa nastere? Adica sa le ai zilnic, nu doar la ovulatie si CM.
Noi suntem relativ bine, de 2 luni nu ies din casa decat seara pt ca mi se fac picioarele de gelatina si am stari de lesin. In weekend profit ca sunt cu sotzul si chiar daca sunt aproape de lesin, nu mi-e frica ca e cineva cu mine. De sapt viitoare intru in trim 3 de sarcina, ma rog sa fie bine, pt ca dupa ce s-a produs minunea dupa acea operatie de endometrioza si tratamentul obisnuit cu Diphereline, dupa ce mi s-a reglat tiroida cat de cat(stiti ca am fost nevoita sa iau pastile timp de 4 luni si de frica am ajuns chiar si la o clinica din Viena), mi s-a descoperit ca am placenta praevia, ca nu voi putea naste decat prin cezariana pt ca este risc de hemoragie. (Uneori nu mai vreau sa citesc pe net pt ca ma sperii, am citit ca au fost cazuri cand li s-a declansat hemoragia chiar si facand cezariana si si-au pierdut uterul).Intre timp, n-am voie sa fac nimic(contact sexual, sport, sa ma screm, sa ma zdruncin, sa nu am emotii puternice)pt ca oricand se pot declansa sangerari si ori voi fi consemnata numai la pat(am mai stat 2 sapt cand mi se scurtase colul si a fost horror), ori la spital, pe perfuzii. Doctorul a zis sa nu ma sperii foarte tare in caz de sangerari pt ca se obisnuieste acest lucru in cazul placentei praevia.
Cam atat!
27+