Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

didi - pe 28 aug este ziua mea,34 de ani.si duminic este ziua mea sunt Maria...tot augustul o sa fie un chef ca doar din sptembrie o sa fiu o fata cuminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
pai pe 28 sau 29 plec in concediu abia astept sa stau putintel la mare, si sa respir si sa mananc ceva ce nu gatesc eu....acum ma simt mai bine adica ma doare doar capul si nu mi-a fost rau azidimineata ca n-am mai macat, am observat ca daca manac dupa ora 15 prima masa e mai ok, sigur ca mor de foame, azi de exemplu am beut si am mancat o banana pana acum si voi manca putintel mai tarziu....de venit nu mi-a venit , si nici semne nu sunt, mai astept pana la 30 de zile si apoi mai fac un test si daca nu imi vine pana atunci chiar o sa ma crizez
va puuup

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Missipi..deci luna asta este ziua ta..de doua ori..bravos.
Nu uita ca eu vreau sa ma tii la curent cu costurile FIV-ului...
Xdidi sa te relaxezi in concediu, lasa toate grijile si lucrurile care te framanta in urma..Va venii ea si menstra..daca nu va veni un test pozitiv

Eu am facut test azi..sunt in ziua 26...negativ bineinteles ca altfel topaiam pe aici..
Poate luna viitoate avem noroc...

Mergi la inceput

lalely - nu uit ,o sa te informez ...
azi am facut primele analize si maine o sa am rezultatele.si eu am zis ca o sa tin evidenta la tot ce cheltuiesc ,am zis ca o sa notez tot.analizele hormonale le fac la ciclul 2 adica cam pe 25 (zic eu).dar inca nu stiu cand merg la medicul meu (saptamana aceasta dar nu stiu sigur ziua) si mai am de facut si analizele vaginale...

Mergi la inceput

Missipi analizele hormonale le faci tot la Sibiu?
Sau la Polisano Bucuresti?
Si eu le voi face in Bucuresti...

Mergi la inceput

lalely - toate analizele le fac la mine in oras,am vorbit cu cei de la Sb si au zis ca este ok.dr I raspunde la toate intrebarile si repede.trebuie sa nu fie mai vechi de 6 luni.
azi am platit 264 ron la o clinica particulara,au trimis rezultatele pe net si sunt super OK.
Am cerut doar in plus colesterolul ca eram curioasa cu noul regim alimentar si a scazut.eu aveam mereu putin cam mare colesterolul.
ce am facut sunt analize generale:gicemie,RH,hepatita B ,C am avut o lista intreaga daca vrei o scriu toata.
te pup si mai vorbim.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Missipi...esti o dragutza!Chiar vrei sa ma informezi cu tot...
Multumesc
Chiar vreau sa stiu cand tragi linie cat este costul total...sa vad daca mi-as permite vreodata sa incerc.
Scuze ca sunt off-topic:stie cineva ce trebuie sa faci sa obtii primul FIV gratuit???adica prin casa de asigurari?

Mergi la inceput

lalely - de obicei sunt f directa si spun tot ,nu filtrez nimic ,spun direct bine,rau ....zodia este de vina...
maine la ora 12 ma duc la control la medicul meu.am ceva emotii...sper ca maine sa ia si probe pentru analize ca sa nu ma duc de 2 ori.
didi - ce faci? a venit...vrem sa stim si noi

Mergi la inceput

salutare fetelor
ce sa mai, nu stiu cand mai vine, azi z29, astept pana la z30 si ma duc la doc si testu' la z28 negativ.....
nu mai am ce zice acum ...ma mut si plec in concediu va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

fetelor am si eu o intrebare si-a facut cineva analiza asta: anticorpi antispermatici? si daca da merita facuta sau nu?

didi

Mergi la inceput