PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)
Raspunsuri - Pagina 21
Chuny spune:
mcoca - ok
ooka - ok, albumul sofipoc; mai ai altul?
kimmi - ok
va las sa hotarati daca sa stergem toate albumele.
Marina_1609 spune:
in astfel de situatii ar fi si culmea sa se supere vro mamica ca s-a sters albumul cu poze.
Asa ca eu propun sa fie sterse toate ca doar nu e mare tragedie...
e mai tragic sa iti gasesti poza copilului tau in albumul unui pedofil cu un intreg arsenal de comentarii idioate si sa nu poti face nimic sa o stergi
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
dara_d spune:
Buna seara
VA ROG STERGETI SI ALBUMUL PUS DE MINE !!!!!!!!!
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dara_d spune:
Nu am avut timp sa citesc dela birou despre treaba cu albumele, dar mi se pare ok asa cum s-a hotarat sa se procedeze, mai bine le stergeti pe toate nu cred ca se va supara nimeni.
Nu am timp de mai multe comentarii sunt foarte obosita
SPER SA FI VAZUT MESAJUL MEU SI SA STERGETI ALBUMUL SI DACA SE POATE SA MA AUNTATI SI PE MINE DUPA CE ESTE STERS, VA ROG MULT DE TOT, PRIN PM SAU AICI PE FORUM CA IL LAS DESCHIS.
PUPICI SI MULTUMIRI CELOR CARE AU SESIZAT SI AU LUAT MASURI.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
anaxena spune:
ma lamureste si pe mine cineva ce s-a intamplat ca nu prea mi-am facut o idee
n-am nimic impotriva ca mi s-a shters albumul dar vreau sa shtiu ce s-a intamplat
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008 si
5+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
Chuny spune:
Am sters toate albumele pana la urma.
Am mai dat peste o poza nud a unei fetite, nu are rost sa spun a cui ... era intitulata "dans la putzulica goala" ... dezi zau ca nu stiu unde va sta capul cand faceti asemenea poze copiiilor vostri ... ce vi se pare frate asa amuzant sa aratati putzulici la toata lumea ?