PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)
Raspunsuri - Pagina 18
monalac spune:
va multumesc inca o data tuturor pt felicitari.azi vin rezultatele finale[au fost contestatiile]si vineri la 8 30 e sedinta publica.atunci voi afla ce post voi ocupa.deocamdata,clasamentul la lb romana arata asa http://titularizare.edu.ro/2010/generated/files/j/index.html#GR
nu stiu daca a facut cineva contestatie care are nota apropiata de a mea.oricum,subiectele au venit de la minister,s au corectat la timisoara[lucrarile de romana din toata tara] si contestatiile din ce am inteles tot la timisoara se vor corecta,asa ca nu cred ca se mai schimba ceva,tinand cont ca 2 corectori au evaluat fiecare lucrare in parte si nu erau interese la mijloc[necunoscand candidatii] pentru a i depuncta pe unii in favoarea celorlalti.
primii 20 de candidati cu notele cele mai mari la lb si lit romana sunt ,cu exceptia mea si a a unei fete[sau doua,parca] din bucuresti sau din alte judete[oricum,nu din giurgiu],dar au venit sa dea titularizarea la noi pt ca la ei in judet nu erau posturi.
edit sa spun ca nu merge linkul,dar puteti accesa de sus[dupa ce deschideti linkul]''vizualizare rapoarte pe judet'',apoi alegeti giurgiu,apoi va duceti la prima rubricatie Rezultatele candida#355;ilor în JUDETUL GIURGIU,selectati rezulatele candidatilor dupa ''examen,nota,nume'',accesati ''afiseaza si va apar numele candidatilor in fctie de materia pe care au dat concurs si nota pe care au luat o in ordine descrescatoare.eu am dat pe limba si literatura romana si numele meu de familie e lacatusu.am explicat bine?
Carmenela spune:
Booooooooooon,
Hai ca am promis ca vizitez mai des forumul, macar ca sunt luni de sarbatoare...![]()
La multi ani din suflet pepeneilor...Toti sunt scumpi si tare mandri NU ma puneti sa nominalizez, am vazut tot ce am putut vedea si m-a apucat dragu' de toti...
Moni-or, ce frumos ai vorbit de bebeleii tai...Mai ca m-as apuca si eu de crosetat la unu'...

Sunuletz, sa ma scuzi, dar joci la pitici pe langa mine cu depresiile si luat-o razna... 

"Intr-o lume imperfecta pe care o putem influenta in bine sau in rau, constientizarea faptului ca orice incercare conteaza este aceea care ne defineste ca fiinte umane.” Dr.Gardner
Carmenela
Marina_1609 spune:
multumesc de urari la toate fetele
nunta a decurs bine. pentru mine cel mai super a fost la biserica
(si acum imi suna in ureche corul acela divin)
iar sofia....nu m-a recunoscut
se tot ferea de mine.... si cand deja eram la restaurant...dupa vro 2 ore am luat-o in brate sa o dansez. Ea a ramas pur si simplu blocata cu privirea spre ochii mei ....se uita asa indeluuuung si apoi zice:"mami???" Eu ii zic "da, mai...mami sunt" si ea incepe sa ma pupe si nu se mai opreste...![]()

o sa va arat poze cand o sa am....Acum nu am nici eu....cu aparatul meu nu s-au facut , pe prieteni inca nu i-am stresat suficient dar cele profi mai dureaza....uf, ca si eu abia astept sa imi vad moaca ![]()
pupici
mona, felicitari
!
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
MARINA - sa va fie de bine cununeala, sa fiti fericiti! Abia astept sa vaz pozele!
Eliza mea avea 1 an si 2 luni cand am avut noi nunta, si mi-a stat numai in fusta, de ma impiedicam la fiecare pas si in jupoane si in copil... Ba chiar avea o pozitie preferata, se intindea pe fusta mea de zici ca era pe un pat moale....
Asta pana am trimis-o acasa cu bona ![]()
dia_filipas spune:
'Neatza fetele!
Marina
CASA DE PIATRA! SA FITI FERICITI SI SA VA IUBITI PANA LA ADANCI BATRANETI! Ce dulce a fost Sofia cu "mami?" 
Eu mi-am scrantit ieri glezna...
Am reusit performanta asta pe loc drept, incaltata cu tenesi!
Abia calc si ma doare de mor, nu am prea dormit azi-noapte...Ma simt ca si catelusul schiop...![]()
No, back to work...sper sa mai intru sa va mai povestesc de noi...
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI SARA!! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI O COPILARIE MINUNATA!!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
moni_or spune:
SARA
MARINA, casa de piatra si multa fericire! Abia astept sa vad poze.Sunt sigura ca ai fost o mireasa superba!
CARMENELA
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Didi81 spune:
Marina, casa de piatra! 
Mona, merge si linkul de la tine daca se sterge punctul de la sfarsit.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
bobitamica spune:
Buna dimineata..
Am intrat iun pic de la serviciu..
MONI...
asa de frumos ai scris ca mi s-a umplut inima...
MONA....esti super tare avand in vedere cata treaba ai avut in ultimul timp...Inca o data bravo!!!
LA MULTI ANI,SARA!!!
Sa cresti mare sanatoasa si sa ai o viata si o copilarie fericita!!!
Eu sunt intr-o stare oarecum ciudata. Am impresia ca visez,ca nu e real faptul ca in fiecare dimineata vin la serviciu si trebuie sa stau pana la ora 18. Iar Irina ce sa va spun...ma uimeste...din momentul in care am inceput serviciul este atat de cuminte. Nu stiu ce e in capsorul ei. Eu de vreo 2 luni ii tot spun ca voi merge la serviciu. Sper sa nu creada ca am plecat si stau mult fara ea pentru ca era ea furioasa....Am tot felul de ciudatenii in capul asta...
Seara stam amandoua in patul ei si vorbim si spunem povesti. Are o poveste preferata..."povestea cu fetita"(este o poveste inventata de mine),poveste in care eu i-am spus cam cum a decurs si decurge viata noastra de cand s-a nascut ea.
Am fugit la treaba..
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Chuny spune:
Dragele mele, va rog rapid sa schimbati parola de pe picassa. Mada sau altcineva ... exista o explicatie urata de tot, nu pot sa dau detalii acum. va trebui sa facem o listra sigura cu cele care vor avea acces pt ca se pare ca avem "musafiri" care se delecteaza cu mapmici gravide si copii.
Edit: la generale puteti citi de ce. Vazusem subiectul nemoderat inca.