PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am mai pus o plansa cu forme, dar daca o vreti va sfatuiesc sa o luati repede, ca ce am pus aseara a disparut. Au ramas insa miresele!!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu n-am apucat sa copiez plansele, dar le-am vazut. Nu inteleg faza cu miresicile, dar o sa sterg acele documente. Voilą!

ps: si sper ca observati ca nu am actionat pe ascuns, dar ma intreb si eu cine fooseste contul pepenasilor aiurea si cine face curatenie cum il taie capul printre documente si poze.

Mergi la inceput

Sib parerea mea este ca mail-ul de la pepenasi este pentru pepenasi, punct. Nu e mare lucru sa faci o adresa de mail si sa pui diverse. Si na, plansele mele de aseara de ce au disparut. Nu ca imi pasa foarte tare, eu doream sa le foloseasca si alte mamici, sa nu mai caute, dar de acum nu o sa mai pun si cu asta basta.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Poate se cere o schimbare a parolei ....

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

A, si aseara erau multe planse si toate au fost sterse ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mcoca, despre ce planse vorbesti? Eu as vrea sa le pui din nou. Obijnuiesc sa intru foarte rar pe mail-ul de la pepenasi.

blog
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Moni, ce frumos ai vorbit de bb2, exact la fel simt si eu pentru Denis, ea asa de dulce cu falcutele lui, cum gangureste si povesteste el cu tzitzi in gura, se preface ca tuseste doar ca sa-l bag in seama, isi suge pumnuletul cu toata puterea zici ca e fomist non-stop. Clipe unice, ce sa mai... Noi suntem hotarati sa facem si bb3 insa nu acum, trebuie neaparat sa ne mutam intr-un ap mai mare, la 2 camere deja suntem mult prea inghesuiti. Peste vreo 4-5 ani, daca da DD.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vicky si eu zic sa le mai pui, poate ar fi bine sa schimbam parola totusi.

Moni frumos mama, abia astept sa simt si io bucuria de a avea doi copii.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, dragi pepenasi si mamici!

Poate va mai amintiti de mine...scriu ff rar, dar va urmaresc cu mare interes.
Acum va scriu pentru ca de cind s-a nascut Flavius am si eu parola.Nu am intrat niciodata decit sa admir minunatiile de pepenasi.Nu stiu sa pun comentarii si nici sa adaug album, dar nici nu am incercat.

"La multi ani! " tuturor pepenasilor, zile senine si vesele, alaturi de toti cei dragi!

PS. Daca doreste cineva poze cu Vlad ii pot pune pe mail dc mi-l trimite.Ma simt datoare pentru ca eu v-am admirat minunatiile.

Numai bine!

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Scriu rapid de la job, unde nu prea pot sa intru pe net decat in interes de serviciu (se vede monitorul fiind in open space si cu o pozitie vecina cu culoarul de trecere). De acasa nici atat nu am avut timp sa intru...

La multi anisori cu bucurii

pentru ieri:

Luca si Miruna

si pentru azi:

Nicholas si Filip!

La multi ani de Sf Ilie!

Multumim si noi de urarile de Sf. Ilie .

Mona, felicitari !!!

Marina, casa de piatra !

Sun, multam si .

Carmenelooo, si pe voi!

Am fugit.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput