prietene la bine si la greu - 32
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Licurix, la mine dintisorii ma irita rau. Dar presupun ca si modul in care suge copilul conteaza. Sa iti mai zic ca Rares are si obiceiul prost sa se joace cu sfarcul celuilalt san in timp ce suge si mi-l suceste pe toate partile...asta si cu suptul si muscatul ma omoara!
Eu sunt putin mai aproape de Alba dar n-am vazut nici un artificiu...cred ca inca se consuma...ca duamna n-a intrat nici pe mess
si de obicei intra dimineata!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Neata,
Raluci:astept sa vad ce gasesti si tu. Eu tare as vrea undeva sa fie liniste ca ma ameteste agitatia de la mare,nu mi-a placut niciodata, cu atat mai putin acum. Iti dau si eu de veste dc gasesc ceva mai ok .
Ancutza bro:super 40 ron!sa va simiti bine si sa aveti vreme frumoasa!
Dankutza: din pacate nu cred ca ajungem prea curand la bulgari,dar saru,mana de link.Noi stam maxim 3 zile si gata de asta si caut pe litoralul rom.,nu merita sa mergem la bulgari doar pt atat de putin timp. Cum mai e Pinky,papa mai bine?
Krelia: noi cautam tot la fel,poate imi spui si mie ce gasesti
Lyly:aqrata tare bine hotelul din jupiter....cum e plaja acolo?sunt pietre la intrarea in apa? Nu am mai fost acolo de cand eram mica asa ca habar n-am cum mai e
.
Monis:ma pregateam sa-ti scriu placinta despre dinti ,dar s-a trezit motata...,nu uit
.
Va pup
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Ramona: ce surpriza frumoasa ti-a facut taty...de acum asteptam poze cu toti 3!
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
krelia spune:
Neata.
No.1 - voi ma omorati pe mine cu piscinutele astea...vleau si je bintru Albastrelu'....dati un hint la fata unde sa caute...bliiizzzz , sar'na (ma mai uitai si eu prin carfururi, oshane, kauflanduri, reale.....da' cred ca nu ma uitai bine...)
Am vazut si la Lyl ...si la Raluci
, acu' si la RamonX...si io, si iooooo
No.2 - Ramon, vreau detalii picante
(si tot pt tine [dar si pt restul fetelor, ofc], chiar daca e in paranteza.....sa-ti zic de scutecele pt baita. Eu am primit de la Nasha lui Rares niste scutece de la Pampers...se numesc Pampers Sunnies SwimPants. Astia pe care i-am primit sunt Medium 10-15 kg. Din ce m-am uitat asa la/in ei, par ok pt burta si lu' fi-miu. Numa' sa-i gasesc piscina sa am unde sa-i probez
. Acu'....faza e ca nu-s d'aci, de pe la noi. Am gasit o discutie mai veche pe DC unde se spunea ca s-ar gasi genul astora prin Carrefour si sunt de la Huggies.
No.3 - Dozz, succes cu canita. Eu nu stiu din ce sa-i mai dau sa bea...am vreo 3 canite cu ciocuri diferite....si din niciuna nu bea nimic. Nici un fel de apa. Abia abia mai bea putin ceai din biberon. O sa incerc din nou aceasi schema cu apa, sa vedem daca asa o bea acum, ca, vb aia, s-a facut mai mare . In rest, aceeasi modificare de program de masa....azi, de ex...a dormit ca neintorsu' pana la 7.30 (dupa ce aseara ne-a tinut un free concert de la 8.30 pana la 10), i-am dat lapticul (cica de ora 6
) si apoi, iar concert pana la 10, cand in mod normal ar fi trebuit sa pape fructele, iar el, a adormit.....so, iete-ma-s aci. Sper sa pot sta cat mai mult
No.4 - Buna Lavi, ce faci? Toate bune sper, da? Ai mai dat soacra pe brazda?
No.5 - Licurix, Rechinila ta vrea pe sus, Albastrelu' meu vrea pe jos....si una-doua e ba la prize si prelungitoare, ba la comoda pe care e televizorul si care, evident, are "shpe" mii de colturi de care mi-e groaza....cred ca o sa-i confectionam un tarc dintr-un burete foarte gros, de jur-imprejurul sufrageriei, ca sa nu mai aiba unde sa "fuga"...
No.6 - Ilinca, gogu' sa traiasca . Daca gasesc ceva interesant, dau de stire. Ai vreo preferinta la perioada, statiune...treburi d'astea?
.
No.7 - piua ca s-a trezit. Merg la gustarica.
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
neata mai spre pranz!
sunt si eu prin zona, incercam sa vad ce linkuri mai am eu la favorite si am gasit :
www.scribd.com/doc/20361897/Schema-diversificarii-alimentelor" target="_blank">Schema-diversificarii-alimentelor care mi se pare horror
retete bebelusi
schema Diversificare-Mihamora
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Neata!
Krelia, daca albastrelul nu vrea sa bea apica din canita poate ca este pe aceeasi lungime de unda cu italianca noastra.(adica prefera apica bauta direct din piscinuta...deci neaparat cumpara una)
Lavinia, si cu tine acu'...pai vrei sa mai intre Ramo pe mess dupa o asa noapte artificioasa.
Apropo de jucat cu mamelonul...David numai asa adoarme mai nou
Dozz, las ca trece si perioada asta si vor veni si zile mai bune.
Laurairina, lasa draga forumul si fii cu ochii pe nora mea, sa nu cada printesa jos. (in scaunelul de masa nu sta si ea deloc?..asa il mai pacalesc eu pe al meu)
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Aceasta este o converstatie adeverata care s-a petrecut la linia de ajutor a Word Perfect. Operatorul a fost concediat dupa aceasta discutie insa nimeni nu-l poate invinui.
Operator: "Ridge Hall, asistenta cu clientul; cu ce va pot ajuta?"
Client: "Da, pai, am probleme cu WordPerfect."
Operator: "Ce fel de probleme?"
Client: "Pai, in timp ce scriam, dintr-o data mi-au fugit cuvintele"
Operator: "Au fugit?"
Client: "Dau, au disparut"
Operator: "Acum ce va apare pe ecran?"
Client: "Nimic"
Operator: "Nimic??"
Client: "Este gol; nu accepta nimic din ce scriu"
Operator: "Mai sunteti pe WordPerfect, sau ati iesit din program??"
Client: "Cum sa-mi dau seama?"
Operator: "Vedeti fereastra programului pe ecran??"
Client: "Ce-i aia fereastra?"
Operator: "Nu conteaza. Puteti sa miscati cursoul pe ecran?"
Client: "Pai nu exista niciun cursor: V-am zis, nu accepta nimic din ce tastez"
Operator: "Monitorul are un beculet care sa va indice daca e deschis??"
Client: "Ce e aia monitor?"
Operator: "Este chestia aia cu ecran care arata ca un televizor pe care va arate ce scrieti. Are jos o lumina micuta care sa va arate daca este deschis??"
Client: "Nu stiu"
Operator: "Atunci, uitati-va in spatele monitorului si vedeti unde duce cablul de alimentare. Il puteti vedea?"
Client: "Da, da, cred ca da"
Operator: "Perfect. Urmariti cablul si vedeti daca este in priza"
Client: "Da, este"
Operator: "Cand erati in spatele monitorului, ati vazut ca acolo erau doua cabluri in spate, nu doar unu??"
Client: "Nu"
Operator: "Pai, sunt doua. Va rof sa va uitati din nou in spate si sa gasiti cel de-al doilea cablu"
Client: "L-am gasit"
Operator: "Urmati-l si vedeti daca capatul celalalt este introdus corect in spatele computerului"
Client: "Nu ajung"
Operator: "Bine. Dar macar puteti vedea daca este introdus bine??"
Client: "Nu"
Operator: "Chiar daca incercati sa va aplecati mai mult tot nu vedeti??"
Client: "Nu vad nu pentru ca nu ajung la el ci pentru ca e intuneric"
Operator: "Intuneric?"
Client: "Da, lumina din birou e stinsa si singura lumina pe care o am vine de pe ferestra dar nu e de ajuns"
Operator: "Pai, va rog sa deschideti lumina pentru cateva minute"
Client: "Nu pot"
Operator: "Nu puteti? De ce??"
Client: "Pentru ca e pana de curent"
Operator: "Pana......... pana de curent?!?! Aha, mda, bine, am inteles acum care e problema. Mai aveti cutia in care a venit computerul si manualele de functionare??"
Client: "Da, le tin in dulap"
Operator: "Foarte bine. Luati-le, scoate computerul din priza, impachetati-l in cutie asa cum era cuand l-ati cumparat. Apoi duceti-l la magazinul de unde l-ati luat"
Client: "Chiar? Este chiar atat de grav?"
Operator: "Da, ma tem ca da"
Client: "Bine, atunci. Ce sa le spun??"
Operator: "Spuneti-le ca sunteti al dracului de tampit pentru a avea un computer!!!!!"
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
Alinus25 spune:
Ielou
Intru sa zic si eu 2 vorbe, saptamana asta cred ca facem pauza cu munca...asa ca profit sa mai stau de vorba putin cu voi...
RamoC ce surpriza frumoasa ti-a facut tati. De abia astept sa ne povesteti cum a fost revederea...
Licurici imi pare rau pentru voi, prin cate ati trecut (am citit asa printre randuri sapt trecute si am vazut ca ati fost si la spital). Multa sanatate!
Lavi nasol cu entorsa. sa treaca cat mai repede
Raluci felicitari pentru dintzisor!!
Raluseby multa sanatate
Danan cred ca starea lui David se datoreaza ambelor cauze, si caldura si dinti... dragu de el
Dozz imi pare rau pentru voi. Intr-adevar 10 ore de somn e f putin la acesta varsta, ar trebui cam 14-16 ore din cate stiu eu. Seara la ce ora se culca?
Ionelamulta sanatate si voua... off prin cate mai treceti si voi
Lyly felicitari pentru progres!
Krelia poate ne pui ceva poze, ca io mi-s curioasa
Shtephycum mai suneti voi...mi-e dor sa te mai citesc.. ce fac nazdravanii?
Dianar frumoaze felicitari penru concurs
Monis ce fain ca mergeti la mare! Io as merge oriunde si la noi macar, dar na asta e...daca nu se poate...
Nooo pititcu urla....am plecat... va salut din mers
lili_a spune:
Neataaaa! pt toata lumea, ca ma simt generoasa azi
K ce bine-mi pare sa te revad, mai baga si niste poze cu tzutzupidu ca mi-e dor de ochisorii lui care este asa frumosi
RamoX premiul I cu coronita la epilat viteza Pupici multi si sper sa aveti parte de o revedere minunata
Raluci felicitari lui Bubu dintos, sa vezi acum cum o sa manince
lyly bravo lui Alex plimbaret! S-a ridicat si piticoata mea in picoruse singura, dar numai in cada, cred ca "se tinea" pe apa
Dozz of, imi pare tare rau de ce chin trageti cu hamul ala. Vorbim cind te intorci in Buc sa vedem cum facem cu cartea, sau daca vrei ti-o pun la posta sa vina unde esti acum
Alexa simburica
Ramonik imi pare rau de bubite, bravo lui Ruxi pt bravo
strumfy fie-mii i-a iesit primul dinte pe 10 iunie deci acum mai mult de o luna, si al 2-lea nu da nici un semn ceea ce ma face sa intreb Ati mai pomenit asa ceva?
A 2-a intrebare intrebatoare pt mamicile de fetite: fi-mea are sinisorii umflati, si sub sfirc se simte tare, asa ca la femei. Doctorul mi-a zis mai demult ca sint hormonii mei transmisi in timpul sarcinii, dar vad ca nu mai trec. Mai are cineva asa?
A 3- a intrebare: mai sinteti bre vreuna careia nu i-a venit ciclul sau am ramas io ultima de caruta?
Trimit acum, sper sa mai apuc sa intru mai tirziu ca am niscai povesti horror sa va zic
laviniablaga spune:
Na fetelor, ce faceti?
Mama tizului...sunt binisor...cu soacra am rupt legatura...nu mai stiu nimic de ea de saptamana trecuta...Luci nu ii raspunde la telefon...deci...deocamdata nu am noutati.
DanaN...si Rares mai adoarme jucandu-se cu mamelonul...dar de obicei intai il intinde bine, il suceste si il invarte...il studiaza...si apoi se intoarce su spatele la mine si adoarme!
Am reusit sa merg mai mult azi, si nici nu ma doare atat de tare...acum mi-am dat jos si fasa elastica si s-a mai retras si hematomul...inca e umflat tare piciorul dar nu ca la inceput. Poate scap mai repede si nu dureaza 3 saptamani de chin asa cum mi-a spus ortopedul!