prietene la bine si la greu - 32

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna dimi

Va servesc cu o portie de ghiveci de legume proaspete, aromate cu putin cimbru proaspat, inghetata de zmeura, zmeurata facuta de sotu si cafeluta turceasca, odata face fata mamii 7 luni

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

lili, povestile horror includ si broaste?
pupam micuta lebada mergatoare pe apa

mami.ilinca, nu am ajuns in apa decat la mal, unde erau cateva pietricele, nu'sh sa spun cum era mai incolo cand vine sotzu intreb

dozz, ce chin tb sa fie si pt tine si pt micuta cu hamul ala, de D nu mai zic, si noi suntem mofturosi iar de dormit...o singura noapte a dormit de la 12 la 6 long long time ago. si acum se trezeste de 2-3 ori pt tztz

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

monica, sa va traiasca Mariuta ce de bunatati
cum stati cu M?

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Lili, incerc sa iti raspund eu:

1. am mai scris ca deja avem 2 saptamani(poate chiar mai mult) de cand a aparut primul dintisor...si este inca singurul. Are gingiuta intr-adevar usor inflamata in mai multe locuri.

2.al meu este baietel...dar tot asa, pana acum ceva timp a avut un mamelon umflat si tare. Hormonii...incet, incet isi va reveni. La noi asa a fost.

3.daca nu ti-a venit pana acum...bucura-te.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

dana.n la voi cum mai e cu caldura?
se pare ca se apropie si de noi

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

RamoX asteptam vesti si trimitem ganduri bune ca sa va impacati

Dozz stiu ce chin e cu hamul acela, finuta mea a stat 3 luni in ham, de la 2 la 5 luni si a fost groaznic, i-au schimbat 2 tipuri de hamuri, unul doar cu curele din alea, altul cu o bara orizontala intre piciorute, in pozitia broscuta. multa sanatate puiului si multa rabdare tie

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

dana.n la voi cum mai e cu caldura?
se pare ca se apropie si de noi

pozicile noastre

varsta noastra

Ieri a fost rupere...de cateva zile stam inchisi in casa, cu geamurile inchise. Iesim doar seara ca liliecii.
Aseara a fost mai binisor ca a picurat putin. Astazi sa zic ca este mai bine.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

buna fetelor,

pt cele care cauta piscinuca, eu o am pe a mea din feeria baneasa, vis-a-vis de intrarea Carrefour e un magazin cu jucarii, dar nu tin minte numele.

duminica am iesit cu bebster la terasa impreuna cu Cory_b si puiucul ei frumos. am pus amandoua pozici pe picasa.
sper sa prind si o intalnire in parc cu voi.

va pup

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mneata

ati scris mult si eu sunt nitel in spate, dar vroiam sa zic Dozz fruntea sus, se vor rezolva cu siguranta toate, rabdare (si eventual ) si Krelia carrefour - piscinuta 40 de lei (am cautat si in metro si cica se vandusera toate in we ala f calduros din iunie ) si arata ca cea a lui Bubu daca ai vazut pozele.

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

girls.. u all..nu ca nu vreau sa pun poze dar nu am 4d ca a mea doc. are 2d in cabinet..si nu am fost in lata parte bpt echo..nu mai am obsesia asta cu multe echo ca la 1 sarcina..si acum imi dau si eu seama ca o deranjeaza putin si pe bbelina cand mergem la echo..mai ales ca noi mereu stam cam mult pt ca ea mereu e f miscacioasa si de abea reuseste sa o masoare..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu

Mergi la inceput