oligoastenoteratozoospermie 9
Raspunsuri - Pagina 3
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 da de unde, consemn la domociliu ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
de ce?
...mami de Vlad din '99???
mirela2 spune:
ihim, am un fiulica de 11 ani
acasa n pat, pe caldurile astea unde sa plec eu cu 2 plozi in burta
plus ca mi e frica sa nu lesin iar
si mami de Vlad (12.12.1999) 
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 ihim, am un fiulica de 11 ani acasa n pat, pe caldurile astea unde sa plec eu cu 2 plozi in burta plus ca mi e frica sa nu lesin iar si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
deci esti mamaica de ... 11 ani

vitaminizeaza-te, ca sa nu lesini

claris spune:
Are cineva diagnosticul de astenoteratozoospermie,necrospermie si leucospermie?Nu cred ca asa toate 3 laolalta dar macar intreb.Care este parerea voastra ce ar trebui sa facem ca sa avem si noi un copilas?Sunt ravasita am aflat de curand acest diagnostic,pana acum stiam ca totul e ok din punctul asta de vedere,dar se pare ca rezultatele analizelor difera mult de la un laborator la altul,cei drept spermograma care o mai facusem si era ok nu era prea detaliata.Silc trimite-mi si mie te rog frumos cartea despre care ai scris -oanandries1983.La ce medici ai mai mers in iasi?Multa sanatate tuturor!
silc spune:
salutare
claris nu pot face attach direct de pe forum. trimite-mi pe PM o adresa de mail unde sa ti-o trimit.
pupici.
14+
claris spune:
silc imi apare ca nu primesti mesaje private.oanandries1983@yahoo.com,iti sunt recunoscatoare pentru efortul depus si sper sa ma ajute acea carte.Sarcina usoara si bebe sanatos!
elena74 spune:
Claris saptamana trecuta am primit si noi exact diagnosticul asta, dar la noi este un progres , adica pana acum eram convinsi ca santem la azoospermie.
Acum macar santem un pic mai linistiti ca se produce ceva.
Nu ne-am hotarat unde sa mergem, oricum trebuie sa repetam analiza , ca sa fim convinsi ca nu dispar si aia amariti pe care i-a gasit acum.
claris spune:
elena74 ce tratament ati facut pt imbunatatirea spermogramei?Vad ca a dat roade,de cat timp va luptati cu infertilitatea masculina?