oligoastenoteratozoospermie 9

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

silc, poti sa mi-o trimiti si mie, te rog?
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

danuk nu pot trimite atasament pe forum. daca vrei trimite-mi adresa de mail pe PM si iti trimit cartea.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Silc si iazmin, felicitari pentru povestile voastre de succes! Sarecini usoare pana la capat!

Noi ne-am intors de la Sovata acum cateva zile; am fost cu sotul in seara aceasta la androlog: ca un mic rezumat, el are deficit izolat de FSH si a facut 2 spermograme, una in iunie 2009 la dr Matei cu diagnosticul astenoteratozoospermie moderata si a doua in aprilie 2010 la genetica la Medlife, cu diagnosticul normospermie (insa si mobilitatea, si nr si formele erau la limita de jos a normospermiei). Intre cele doua a urmat tratamnent cu naturiste (nu prea multe), acid folic si 10 injectii de Gonal de 75 ui.
Doctora androlog a spus ca ori intr-adevar spermograma s-a imbunatatit de la tratament si atunci aceasta spermograma nu necesita alt tratament pt ca e normnala, ori situatia la spermograma nu e chiar asa roz (avand in vedere FSH-ul de doar 0.8 crescut dupa gonal cu doar 0.1) si sa o repetam sa verificam. In urma controlului totul parea ok.
I-a recomandat ecografie scrotala, repetarea FSH-ului, a testosteronului liber (desi iesise bine anul trecut) si a spermogramei, plus alte noi analize - inhibina B, anticorpi antisperma (ser si lichid seminal), TSH, DHEA-S, androstendiol si radiografia sa turceasca.
Momentan cu toate reducerile de care beneficiaza sotul, avand abonament la Sanador, aceste analiza il costa peste 850 lei. Probabil raman pe septembrie.
Eu una sunt debusolata si obosita de tratamente, investigatii, bani dati pe analize, teste de ovulatie, tampoane...
O seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Iazmin, Silc, felicitari pentru reusita voastra si multumim pentru incurajari. Asemenea incurajari sunt bine venite tot timpul, deci va mai asteptam .

Adipink....offf cunosc atat de bine sentimentul acesta....de saturatie. E normal, luati o pauza pana in septembrie, nu va mai ganditi si in septembrie veti intra cu forte proaspete si pana atunci lucrurile si gandurile se vor mai aseza. Nu fii suparata, situatia noastra este una fericita spre deosebire de a altor cupluri. Daca ele au puterea de a merge mai departe, noi avem toate motivele...So....take a breake!!!

Tannoo....keep on rocking!!!

Mirela, felicitari pentru omuletii mici, atat de mult asteptati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

salutare tuturor!

haideti la o !

adipink din ce-am citit ma recunosc asa de bine si parca timpul ar fi stat pe loc, doamne ce sentimente m-au cuprins.

cred ca cel mai bine ar fi sa luati o pauza, sa va linistiti si apare si bebe. voi aveti sanse ff mari sa reusiti. noi nu am avut fff multi gigei si io am avut probleme cu foliculii si endometru care nu crestea si am reusit.

tu esti in regula d.p.d.v medical?

o zi frumoasa tuturor.

13+

Mergi la inceput

va multumesc Silc si Zuzet.
Silc, eu am fost suspecta de sindromul ovarelor polichistice insa s-a infirmat diagnosticul; momentan singura problema care e posibil sa o am ar fi la trompe: avand in vedere ca in istoric am avut chlamydia iar la HSG radiologul mi-a scris ca Proba Cotte este PARTIAL pozitiva bilateral, sunt banuita de aderente pe interiorul trompelor (desi ele sunt permeabile dar filiforme); cica proba cotte nu poate fi decat pozitiva sau negativa, nu exista partial pozitiva.
In acest caz, primul medic mi-a recomandat instilatii, al doilea laparoscopie investigativa, al 3-lea mi-a recomandat sa repet hsg (sa mi-l faca el) pentru a vedea exact cum trece lichidul si apoi vedem mai departe ce e de facut iar doctora de la Sovata s-a uitat pe radiografie si mi-a zis sa stau linistita ca e totul ok la trompele mele, singura problemuta ar fi legate de faptul ca sunt subtiri iar prin tratamentele de la Sovata incercam sa le mai largim.
Cam asta e statusul meu.

Iar cum noaptea este sfetnic bun iar dimineata am avut test de sarcina negativ, m-am hotarat ca din momentul in care imi va veni, pentru 2-3 luni sa aplic singura strategie pe care nu am aplicat-o corect pana acum: nu mai intru pe forumuri, nu voi mai cauta diverse informatii pe google, nu voi mai face teste de ovulatie, nu voi mai face analize/mers la medic ci doar vreau sa uit de subiectul bebe si sa merg mai des sa ma rog la biserica pentru ca pana acum am fost foarte rar; voi pune pe "hold" acest subiect. Poate va functiona asa.
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

adipink intru aici sa-ti spun ca pe noi la Matei ne-au salvat rugaciunile! Rugaciunile facute impreuna cu investigatiile. Si am reusit!
Doamne ajuta sa fi o viitoare mamica cat mai curand!

Mergi la inceput

Multumesc housepocket, sa te Domnul si tu sa fii din nou mamica cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silc

salutare!
tanoo ceea ce m-a ajutat pe mine a fost o carte pe care am citit-o si am incercat sa fac ceea ce scria acolo. am citit-o pentru cultura mea generala si am incercat sa aplic ce scria acolo. daca vrei ti-o trimit ca o am in format electronic.
o zi frumoasa tuturor.
13+

sigur ca vreau; merci ca te-ai gandit
iti dau pm cu adresa mea de email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet
Tannoo....keep on rocking!!!

ai grija ce faci si vino cu vesti bune
see u soon

Mergi la inceput