oligoastenoteratozoospermie 9
Raspunsuri - Pagina 4
elena74 spune:
Claris, eu i-am dat de aproape 3 ani, cu pauze de 5-6 luni asa:
pycnogenol - asta a fost de baza,naprasnic,multimaca,seleniu+zinc
catinofort.
Nu toate impreuna ci cum le aveam .
Peste 2 saptamani repatam analiza, avem niste emotii...
aristica spune:
Sotul meu repeta spermograma+spermocultura pe 13 august si deja ma gandesc obsesiv la asta
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
silc spune:
claris am trimis cartea. verifica daca ai primit-o si da-mi un replay ca sa stiu.
o zi frumoasa.
14+
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aristica Sotul meu repeta spermograma+spermocultura pe 13 august si deja ma gandesc obsesiv la asta ![]() MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
unde face spermograma?
in sept te duci la fiv?(Doamne Ajuta sa vina minunea pana atunci)
aristica spune:
tanno
Fiv deja e demarat la noi, acum iau deja pastilele de la hemaolog+ginecolog(Uscateasca-Fundeni + Albu-MedLife), peste 11 zile incep si injectiile pentru stimulare (protocol lung).
Mare grija cu spermograma, caci noi am avut surpriza ca o spermograma recoltata la MedLife si una la Synevo sa iasa foarte bine, cu "normospermie" si eram convinsa ca voi fi gravida natural. Apoi, Dr. Albu ne-a explicat ca spermogramele facute simplu, la cererea clientului, sunt procesate de catre medici "normali", nu de catre embriologii specializati in FIV, caci embriologii acestia nu pot efectua chiar totul. Si la repetarea spermogramei, efectuata de embriologul cu care lucreaza Albu la Fiv, a iesit OATS.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
racheel spune:
Buna seara.Sunt noua pe forum, dar va citesc de mai mult timp.Vreau sa va inteb daca cu un astfel de diagnostic mai speram sa avem un bb pe cale naturala.Si eu sunt in aceeasi situatie.