Prietene la bine si la greu - 31
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariaandreai/mariaandreai.jpg)
mariaandreai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Maria, printesa mea acum 3 saptamani si ceva avea 7,8 kg, deci acum sigur are 8 si un pic, pt ca am vazut ca a mai luat in greutate, si nu ma deranjeaza absolut deloc ![]() Cat despre greutate, nu cred ca e cazul sa pui copilul la cura de slabire, cum te sfatuiesc unii, cred ca fiecare are ritmul lui de crestere si apoi stai sa inceapa sa mearga, sa vezi atunci sunculite date jos ![]() |
Si noi tot la 6 luni ne-am cantarit ultima data si aveam 8,3 kg
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](bubumica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Scuza-ma, dar nu inteleg. 40 lei (400 mii) sau 400 lei (4 milioane)? ![]() www.youtube.com/my_videos" target="_blank"> ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank"> ![]() |
400 ron (4 milioane lei vechi). Enorm!
ralu_seby spune:
citat din mesajul lui monis5 meyyy, la noi merge cam aiurea treaba cu somnul de noapte... adica se trezeste tot mai des ![]() ![]() ![]() Somebody, ![]() Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Imi amintesc ca scrie in dr. Spok ca pe la 8 luni bebeii incep iar sa se trezeasca noaptea, am sa citesc si-ti scriu ce zice.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Dozz spune:
citat din mesajul lui mariaandreai Monica am vazut poze superbe de la mare si am observat ca si Mariuca e dolofanica, la fel ca si Miruna. Cate kg are? Sper ca nu te deranjeaza intrebarea mea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
m-am uitat acum pe pozele voastre, nu mi se pare iesit din comun de dolofanica. Asa sunt copiii la varsta asta, mai pufosi, dar se lungesc ei cand incep sa mearga. Ana-mica a mea arata la fel, zici ca e un mic elefantel. Are 7.5 kg si toata lumea remarca la ea ca e grasuna. Dar niciun doctor din cei vizitati (multi, din pacate, si de diverse specializari) nu au zis ca e ceva ingrijorator. Asa ca eu zic sa stai linistita!
Dozz spune:
citat din mesajul lui monis5 meyyy, la noi merge cam aiurea treaba cu somnul de noapte... adica se trezeste tot mai des ![]() ![]() ![]() Somebody, ![]() Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Monis, eu votez pt anxietatea de separare. Si, asa cum m-ai sfatuit acum cateva saptamani, mergi inainte fara stres ca lapte e cat trebuie. Daca nu ar mai fi laptic, atunci, printr-o stranie coincidenta, dupa ce am suferit in tandem de ploi si frig tu la Bucovina, eu la Sovata, acum ni se cam termina laptele deodata
![](icon_smile.gif)
edit: sau poate dintii, cum bine a punctat madame Capichon. Eu am uitat de dinti, ar fi asta si la noi o explicatie, de-acum.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
citat din mesajul lui monis5 Many cum l-ai consolat pe sot? ![]() |
A ramas neconsolat, pana sa ma gandesc eu ce si cum a adormit dumnealui botos( nu stiu daca de meci sau de mine
![](icon_smile_big.gif)
Fetelor nu stiu cum este vremea in Buc. sau in alte zone din tara, dar aici bate un vant de toamna tarzie, imi vine sa-l trezesc pe tata sa faca foc, nu ca ar fi frig in casa ci asa ca ma zburlesc cum aud vantul. Daca nu putem iesi maine afara ne urcam in masina si plecam la Bacau, la o prietena draga din facultate.
Pupici
NB
mami de
![](copilas.gif)
Poze
ralu_seby spune:
citat din mesajul lui coquelicot Sunt dintii, draga mea, dintii, spuse una care a prestat treziri in urlet noaptea, cate 2-3 zile la fiecare eruptie. Jizas, sa va spun ca la Matei se vede si al saselea dinte???? Dar, este atipic, are doi sus si doi jos, central, iar 'perechea' asta din urma sunt incisivii laterali din dreapta sus si jos. Sa vezi ce haios o sa isi ranjeasca fasolele la Santi. Chiar, nu mai vine nimeni in parc sa vada aratarea mea draga? ![]() Pai ce , vrea lapte serios la fiecare trezire? Mai, eu realizez ca nu concep sa se termine laptele, asa, fara sa imi dea preaviz,fara sa imi bage un 'nu te merit, draga mea' parca as fi intr-o relatie amoroasa, si chiar sunt. ![]()
mami de ![]() ![]() |
Esti totala draga mea, o placere sa te citesc
![](pupic.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Cred ca tizul merita premiul pt cel mai dotat
![](bunny.gif)
pozici botez 07.02.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
seara buna
nu am apucat sa citesc mai nimic pentru ca am cam umblat creanga si am avut musafiri.
Diana, sar'mana pentru ajutor. chiar a mers. Am dat cu tobradex si in loc de cremele de care spuneai am dat cu cea de galbenele, ca o aveam in casa, si am vazut ca e ok. Si sa stii ca eu sunt tare capoasa, spun medicului ca nu-i dau calciu copilului, dar nu ma cearta ca i-o spun cu multa convingere.... deci nu ti-as spune nici tie minciuni, chit ca te-ai supara....
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ralu_seby spune:
citat din mesajul lui mariaandreai
Ce i-am soptit eu, ca eram langa el ![]() ![]() Legat de somn si la noi e rau. Miruna de la 1 luna dormea de la 23 la 6-7 fara intreruperi. La 5 luni jumate s-a trezit noaptea ca ii curgea nasucul si de atunci nu mai doarme bine. Mai intai am crezut ca e de la raceala, dar aia a trecut de mult si noi tot ne chinuim. Initial dormea cate juma' de ora si cerea tzitzi. Asa ca am luat-o cu mine in pat, dar deja eram vraiste ca nu dormeam deloc. Acum am pus-o inapoi la ea in pat, dar tot cere tzitzi de 2-3 ori pe noapte. Asa ca, daca te incalzeste cu ceva, nu esti singura ![]() Laura nu e nicio problema. Eu nici nu m-as stresa daca nu m-ar bate altii la cap ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ce frumos ca a spus mama sau meme sau indiferent ce..a constientizat si asta e cel mai important. Am vz pozele, e o delicioasa
![](olala.gif)
Tocmai a venit tati de la servici cu una bucata elefan pt fi-su de ziua lui si una cutie de ciocolata pt soata, ca sta toata ziua cu printul
![](olala.gif)
Reporter ma fac, am zis, pam-pam
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
pozici botez 07.02.2010
crissa13 spune:
Buna seara,
Maria eu zic sa nu te stresezi cu greutatea, e un copil normal. Spun asta pt ca am impresia ca noi ne incadram la cel mai gras fulgusor, adica la 6 luni si 23 de zile avea 9800g.Nu am cum sa pun copilul la cura de slabit, cred ca atunci cand o sa inceapa sa mearga o sa slabeasca el.Asa ca am zis ca asta e ritmul lui, vedem ce se intampla in continuare.Nu mananca cereale, doar san fructe dimineata si supa de legume la pranz.
waw coque ce de dinti aveti!!Noi suntem stirbi si dupa cum a spus pediatra nu o sa ii iasa cat de curand. Iar la mare ploua acum, nu cred ca weekenul asta o sa fie prea grozava vremea.
Smara si noi suntem atrasi de intrerupatoare!!A inceput sa il puna initial tataia la ele, iar acum cum trec pe langa unul trebuie sa apese pe el.
Padi felicitari pentru dizertatie! La cat mai multe lunite Laurei!
Monis legat de somn e posibil sa aiba doar o perioada, poate cum ai zis si tu e vorba de separare. Asa a facut si Robert cateva zile dupa ce ne-am intors de la munte apoi a intrat la programul lui obisnuit.Cat am fost plecati dormea cu noi in pat pt ca era foarte mare patul de acolo si am zis ca nu are rost sa montam si patutul mai ales ca era camera destul de mica iar la intoarcerea acasa cred ca a simtit ca e in patut singur.
Lavi pupam Raraselul sa nu mai faca buf . Super ca au venit parintii tai si ca v-ati impacat.
super ca ai pus soacra la punct!
Dozz multumesc pt lamurirea legata de sold.O sa intreb pediatra saptamana viitoare sa vedem ce zice, daca e ceva suspect.
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Raluci foarte frumos Bubu cum se balaceste el in cada voastra si foarte frumoasa baie ai!
O seara buna tuturor, eu ma bag la un film daca tot doarme popandaul meu mic!
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert