Prietene la bine si la greu - 31

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Smara Nici noi nu suntem inca la faza de luna bec prin casa, eu inca (!!!) trag ce nu s-a curatat timp de un an si cateva luni cat am lipsit. Oricum, de cand ma simt iar rau am program de bucatarie / smotru intre 5 si 7.30 dimineata, dupa care pa la toata lumea. Cand va trebui spalat zilnic cred ca va ramane acelasi program, ca daca scot sterilizatul imi ramane o ora.

Monisule A ramas fara haine ca a trebuit sa dau inapoi ce a primit la nastere ca s-a nascut o fetitza noua la Brasov in cercul de prieteni. Oricum nu ii mai erau bune ca e lungana si mi-a trecut nebunia cumparatului de haine, i-au ramas putine, motiv pentru care am program de spalat / calcat zilnic. Plus ca o schimb de minim 10 ori pe zi din motive de caldura, dar de maine am de gand s-o las fara haine pe ea.

Noapte buna, fetele mele.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara

Andreutza, chiar ma intrebam de ce puii mei nu o tii in pampersi pe caldurile astea..eu asa fac cu Matei si asa si doarme noapte. E ff cald in camera lui.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Acum, sa va si zic buna seara, cum se cuvine. Buna seara!

Am tot uitat sa o felicit pe Padi pt disertatie!

Lavinia, cam proaste vestile despre indemnizatie, dar bine ca macar acum stiti ce si cum cu dosarul. PM.

Raluci, cand ai blenduit patrunjel si ai pus pasta la frigider, e vorba de radacina sau de frunze?

Am o intrebare: cata apa le dati bb-ilor sa bea? Sau inca nu le dam?

Noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Many cum l-ai consolat pe sot?

A ramas neconsolat, pana sa ma gandesc eu ce si cum a adormit dumnealui botos( nu stiu daca de meci sau de mine )

Si nu se mai poate face nimic sa remediati situatiuneaaa?!

pozici botez 07.02.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

Buna seara,

Maria eu zic sa nu te stresezi cu greutatea, e un copil normal. Spun asta pt ca am impresia ca noi ne incadram la cel mai gras fulgusor, adica la 6 luni si 23 de zile avea 9800g.Nu am cum sa pun copilul la cura de slabit, cred ca atunci cand o sa inceapa sa mearga o sa slabeasca el.Asa ca am zis ca asta e ritmul lui, vedem ce se intampla in continuare.Nu mananca cereale, doar san fructe dimineata si supa de legume la pranz.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Tocmai ce am incheiat o discutie pe mess cu o prietena, care mi-a spus ca verisoara sotului are un bebe de 3 lunitze..de 9 kg...asta da giant kid..

pozici botez 07.02.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Acum, sa va si zic buna seara, cum se cuvine. Buna seara!

Am tot uitat sa o felicit pe Padi pt disertatie!

Lavinia, cam proaste vestile despre indemnizatie, dar bine ca macar acum stiti ce si cum cu dosarul. PM.

Raluci, cand ai blenduit patrunjel si ai pus pasta la frigider, e vorba de radacina sau de frunze?

Noapte buna!

Dozz, azi i-am pus si eu patrunjel in piureul de legume. Frunze, cateva. Le-am tocat marunt si apoi le-am blenduit la sfarsit cu restul.

Apa ii dau din canuta Avent. Ii place, nu stiu cat bea cantitativ, pt ca mai curge si pe el. Dar ii face placere sa bea, o trage la gurita.

Fetele, mintea mea e obosita: cand spuneti de cruditati, ca se dau dupa 1 an, la ce anume va referiti? Ca fructele i le dau crude...bastonasele de legume crude...

pozici botez 07.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis pana sa venim aici Vlad se trezea cam de 2 ori pe noapte, intre 3-4 si 6-7 dimineata. De cand am venit la parintii mei se trezeste de 6-7 ori/noapte , de la dinti, schimbarea de mediu, nu stiu, insa am crezut in prima noapte ca ii este sete si am incercat sa-i dau apa, nici nu deschidea gurita si plangea mai tare, nici suzi nu-i trebuia, cum simtea tzitzi se linistea brusc, ofta si se punea pe treaba, nu stiu cat dura, acum dormim impreuna asa ca dupa ce se linistea eu adormeam.

Fetelor si eu am avut fixul cand avea Vlad vreo 3 luni ca este cam plinut (intre timp mi-a trecut, de fapt m-a linistt el, nu a mai luat in greutate) si am discutat cu pediatra care a spus ca din lapte matern nu exista copii grasi. Eu zic ca oricum o sa vina o per. agitata ptr. ei si noi, per. de mers si atunci o sa se duc kg.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Noapte buna!

Eu am inceput sa-i dau apa, mai ales dupa masa de pranz(legumele)dar daca ne plimbam si este cald iar ii dau, bea cam 30-50 ml/zi, nu stiu daca este mult sau putin, daca suntem acasa si se intinde spre canita (sta pe tava de la scaunul de masa) prefer sa-l pun la san.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Many cum l-ai consolat pe sot?

A ramas neconsolat, pana sa ma gandesc eu ce si cum a adormit dumnealui botos( nu stiu daca de meci sau de mine )

Si nu se mai poate face nimic sa remediati situatiuneaaa?!

pozici botez 07.02.2010

Nuuuuuuuuuu poate la finala mica, cred ca sambata se joaca.
Poze

Mergi la inceput

Numai eu mai bantui pe aici?

So, Monis, Dozz nea dr. Spock spune ca "cea mai bun a explicatie este ca acest fenomen se datoreaza dezvoltarii capacitatilor de memorare si de gandire ale copilului. Cam in aceeasi perioada in care incepe sa strige dupa mami si tati, un cp=opil arata ca stie de existenta lucrurilor care se afla in afara razei lui vizuale. O data ce un copil isi aduce aminte ca mama si tata sunt intr-o camera alaturata, chiar dc temporar sunt in afara razei vizuale, este mult mai probabil sa strige dupa parintii lui, cerandu-le sa se intoarca.Dc sunteti un parinte obosit care bajbaie sa ajunga in camera copilului in mijlocul noptii, atunci poate va veti simti mai bine stiind ca un astfel de comportament este un nsemn ca bebelusul dvs devine mai inteligent. De asemenea, s-ar putea sa observati ca bebelusul dvs va prezenta o schimbare temporara in modul in care doarme, cand are loc o schimbare de dezvoltare majora - de ex. invata sa mearga sau leaga cuvinte.Este ca si cum costurile pt astfel de schimbari sunt prea mari pt a putea dormi."

pozici botez 07.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

monis multumim pentru efortul de a pune lnk-urile
Mai am si eu ceva link-uri:
http://www.askdrsears.com/html/3/T032000.asp -despre diversificare,

http://www.cyh.com/HealthTopics/HealthTopicDetails.aspx?p=114&np=302&id=1487 -inceperea diversificarii

http://kidshealth.org/parent/pregnancy_newborn/formulafeed/formulafeed_solids.html - despre copiii harniti cu lp, toate postate de Diana

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput