Prietene la bine si la greu - 31
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
crissa13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Tocmai ce am incheiat o discutie pe mess cu o prietena, care mi-a spus ca verisoara sotului are un bebe de 3 lunitze..de 9 kg...asta da giant kid.. ![]() |
OMG 9 kg la 3 luni!! oare mai tarziu cum o sa il mai duca in brate? o sa ii rupa spatele in doua.
legat de patrunjelul in legume eu l-am pus netocat dupa ce s-au fiert legumele, si le-am s-a blenduit pe toate si nu am avut probleme cu el.Folosesc mixer vertical la maruntirea legumelor.
Dozz eu ii dau apa lui Robert, dar nu stiu cata bea.uneori trage singurel din canita cu ciuo alteori cand vad ca se joaca cu ea ii dau 4-5 lingurite.
inca nu m-am bagat la film ca s-a trezit Robert.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Gata cu trebaluiala, am mai venit sa ma dau o tura pe net si-apoi aterizez direct in pat.
Dozz, mie mi-a zis pedi ca apa ar trebui sa bea 30ml/kg corp. Deci, daca are 8 kg, cam 240 ml de apa/zi, ceea ce mi se pare enorm de mult. Tocmai asta intrebam si eu fetele cu ceva timp in urma, daca astia 24o ml ar trebui sa fie apa pura, sau intra la socoata si apa din lapte, fructe, legume?
Anyway, eu ii dau de obicei dupa piureul de legume, si uneori chiar in timpul mesei de legume cateva gurite, ca sa putem continua.
Cand au fost caldurile mari de curgeau apele pe el, la fel, ii mai dadeam apa din cand in cand. Dar nu cred ca am ajuns vreodata la 100 de ml pe zi...nicidecum la cifrele astronomice de care imi vorbea pedi.
crissa, si la noi...eu l-am invatat la intrerupatoare. Eram singura cu el intr-o zi (toata ziua), nu-si facuse somnul ca de obicei, era foc de marait, bonus - si niste dureri de dintzoci, asa ca il plimbam de nebuna in brate prin casa, ii cantam, ii vorbeam, ne jucam la oglinda, si...pentru ca nu mai stiam cu ce sa-i distrag atentia de la dinti si maraieli nesfarsite, l-am invatat sa aprinda/stinga becul.
Si invatat a ramas baiatu mamii.
monis, dar cand se trezeste il pui la tzitzi? Papa cu spor, sau doar asa, cateva guri, sa se linisteasca/de sete? Ca daca ia doar cateva guri, e clar ca nu laptele e problema.
Asa cum zicea coquelicot , ori sunt durerile de dinti, ori vrea sa te simta aproape. Sunt SIGURA ca ai lapte.
licurici, nu ai vazut poze cu mine. Nu pun poze pe net din principiu, sau hai sa-i spunem paranoia, dupa ce a patit-o o prietena de-a mea si am inteles inca o data ca sunt multi nebuni in libertate.
noapte buna all!
ralu_seby spune:
Lavi, tin pumnii sa gasesti o rezolvare pt nenorocita asta de birocratie. Insa maare bucurie odata cu venirea parintilor
. SI pt Rares..sa experimenteze mai precaut asea
Noi azi am fost la pediatra, am facut si doza 3 de Prevenar, Matei a fost cel mai cuminte copil. Nu stiu ce aveau toti cei de pe hol, dar urlau f tare...fi-miu a plecat cu o asistenta careia i-a facut ochi dulci, l-a plimbat peste tot, l-a dus la oglinda si l-a lasat sa mazgaleasca...a fost tare cumintel, avem 8,960kg si 70cm. I-am zis ca am introdus legumele si ceva fructe, fara carnita, branzica sau iaurt pana in prezent.
Luna viitoare ii vom face o hemograma si vom repeta eco abdominala. In burtica la eco morfofetala, mi-au zis dr. Herghelegiu si dr. Pelinescu, ca are bazinetele dilatate..suspect de hidronefroza...am trecut de spaima initiala si jelit, am facut eco la 1 luna, la 4 luni si e totul ok. Speram sa fim la fel si luna aviatoare.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu..Monis, am ramas restanta cu linkurile pt prima pagina si linkul de poze. Trimit maine ca mai am cateva de descarcat.
Pupixuri la discretie si o noapte cu somnorosi!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Ralu dar ce flacau ai tu acolo. Sper sa nu fie probleme cu poponitzu' si mami sa se linisteasca .
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Ralu-seby vreau si eu detalii despre dr Herghelegiu.Am o prietena care s-a mutat la el supravegherea in timpul sarcinii.V-am zis eu de ea mai demult.Nu are gemeni.Se pare ca s-a inselat doctorita care o lua in evidenta.Din analizele facute pana acum s-ar parea ca va avea o fetita.
Monis si Goe se trezeste noaptea la 2-3 ore.Nu stiu inca de ce.
Coque,felicitari pentru dintos. all.
Andre,vroiam sa te intreb,nu stiu daca ai mai spus ce bicarbonat pun in masina de spalat:de amoniu sau de sodiu?si inca ceva.As vrea ca in loc de balsam sa fac o parte apa,2parti otet(de care:din vin alb/rosu/de mere) si sa pun cateva picaturi ulei de trandafir.E ok?
Eu am inceput sa pun o picatura de ulei de tea tree in apa dedurizata cu care calc(5 l).Dezinfecteaza sau pun degeaba?cam atat.Mii de de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
coquelicot spune:
Neatza,
Sa curga rauri, rauri cafelele si ceaiurile fierbinti. Sau, mai bine, asteptam cafeaua de la Reghin.
Mda, nu stiu daca mai plecam, d-astea.
Monis, eu glumeam un pic, clar poate fi si anxietatea de separare.
Ralu A-propos de ce spune domnu' Spooky, chestia asta se poate verifica prin cucu-bau cu obiectele. Ii ascunzi un obiect sub o paturica si el ridica paturica. Am testat asta la Matei si nu cred ca e constient inca de existenta obiectelor care nu sunt in raza vizuala.
Adica, el nu ridica paturica.
Mai e un test, ca sa verificati daca sunt constienti de propria persoana. Teoretic, atunci apare criza de separare, cand realizeaza ca nu se identifica cu mama. Si testul se numeste cel al oglinzii: Te asezi in fata oglinzii cu el in brate, ideal sa nu te vada pe tine si ii desenezi un semn in frunte. Daca duce mana la frunte, inseamna ca e constient de sine. Si se poate vorbi de criza de separare. EU am facut asta cu Matei acum o luna,(cand plangea cum ma vedea ca ies din camera) si fac periodic, insa nu cred ca testez bine pentru ca el ma vede in oglinda si pe mine si se uita doar la mine si foarte putin, fugitiv, la ala mic si frumos din bratele lu' mami.
Uite, o sa incerc intr-o oglinda mai micuta. EU d-asta spuneam ca sunt dintii ( eu oricum, vad numai dinti in fata ochilor, se-ntelege), insa incercati si asta. Si pliiiz, sa imi spuneti cum e la voi.
Later edit: Citind mai atent, parca de ceva vreme cand vede ca ies, trage un strigat scurt si ramane fixand usa.
Tre' sa mai testez aia cu oglinda mai bine. Sau sa desenez mai frumos.
El, saracu', o fi anxios si eu ii dau cu Dentinox.
citat din mesajul lui ralu_seby Numai eu mai bantui pe aici? So, Monis, Dozz nea dr. Spock spune ca "cea mai bun a explicatie este ca acest fenomen se datoreaza dezvoltarii capacitatilor de memorare si de gandire ale copilului. Cam in aceeasi perioada in care incepe sa strige dupa mami si tati, un cp=opil arata ca stie de existenta lucrurilor care se afla in afara razei lui vizuale. O data ce un copil isi aduce aminte ca mama si tata sunt intr-o camera alaturata, chiar dc temporar sunt in afara razei vizuale, este mult mai probabil sa strige dupa parintii lui, cerandu-le sa se intoarca.Dc sunteti un parinte obosit care bajbaie sa ajunga in camera copilului in mijlocul noptii, atunci poate va veti simti mai bine stiind ca un astfel de comportament este un nsemn ca bebelusul dvs devine mai inteligent. De asemenea, s-ar putea sa observati ca bebelusul dvs va prezenta o schimbare temporara in modul in care doarme, cand are loc o schimbare de dezvoltare majora - de ex. invata sa mearga sau leaga cuvinte.Este ca si cum costurile pt astfel de schimbari sunt prea mari pt a putea dormi." pozici botez 07.02.2010 poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
mami de
![](punk.gif)
![](punk.gif)
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui coquelicot Mda, nu stiu daca mai plecam, d-astea. |
sa stii ca fix la tine ma gandeam , a plouat toata noaptea la noi, ploua si acu
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui smaranditza licurici, nu ai vazut poze cu mine. ![]() ![]() |
Auzi, da ce a patit pretina ta??ca m-ai facut tare curioasa
![](cat.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
si niatza si de la noi,
noapte frichi ca ma durea iar o masea, dimi frichi ca s-o frichi asta mica de la 5-6 de m-a terminat cu nervii Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
Buna dimineata, vin eu cu raurile de cafea, poate mai pica si de la Reghin si uite asa va treziti. Ralu Am incercat sa o tin doar in pampers, insa pentru ca in dormitor bubuie aerul conditionat, am vazut-o uneori ca tremura si incercam sa ii apar cumva spatele su un maieut ultra lejer. Tina Folosesc bicarbonat de sodiu, la balsam schimba proportiile, adica 2 masuri de apa, una de otet alb de vin si picaturile de ulei de trandafir. Picaturile de tea tree le pun tot in balsamul asta in masina de spalat, in fierul de calcat nu pun, deoarece calcatul in sine dezinfecteaza. Hai sa avem o zi frumoasa! peseu Smara Si mie mi-ar placea o poza cu tine, nici pe mail nu ne trimiti una? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara