Prietene la bine si la greu - 31

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

peseu Smara Si mie mi-ar placea o poza cu tine, nici pe mail nu ne trimiti una?

subscriu si io

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Licurix mhoah pentru stirile la cald, brrrrr

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
Mda, nu stiu daca mai plecam, d-astea.

sa stii ca fix la tine ma gandeam , a plouat toata noaptea la noi, ploua si acu, e ploaie mocaneasca de toamna, e si frig...Azi sigur nu se face frumos, iar maine e sigur ud nisipu, ca daca ploua incontinuu de aseara..iti dai seama..Vedeti voi, da sa nu bateti drumu sa dardaiti pe la terase

rechinas in pozici

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:

Licurix mhoah pentru stirile la cald, brrrrr

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
Mda, nu stiu daca mai plecam, d-astea.

sa stii ca fix la tine ma gandeam , a plouat toata noaptea la noi, ploua si acu, e ploaie mocaneasca de toamna, e si frig...Azi sigur nu se face frumos, iar maine e sigur ud nisipu, ca daca ploua incontinuu de aseara..iti dai seama..Vedeti voi, da sa nu bateti drumu sa dardaiti pe la terase

rechinas in pozici

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Niasssaa,

V-am zis eu ca Licuriciu si cu mine suntem pe post de reporteri de senzatie: ea-Ilknur Pintilie si eu-....Catalin Radu Tanase ca de asta imi amintesc..ba nu, prefer George Buhnici sau Andreea Marinescu.

Coque, am incercat acum sa-i fac teatul cu obiectul, in speta telecomanda...am ascuns-o in fata lui sub prosopul de baie..a tras de prosop, da' ca sa-l bage-n gura. AM sa mai incerc, ca vad ca acum e mai preocupat sa faca kk.

Aaa, si i-am pov sotului de testul cu oglinda si a zis ca stie de el, ca s-a uitat la emisiunea de pe Euforia "Planet Parent" si a vazut acolo.

La Multe Lunitze Dankutza si Nicholas!!!

Smara, subscriu

Tina, mie dr. H nu mi-a urmarit sarcina, am fost la el in saptamana 21 de sarcina pt eco morfofetala. Mi se pare cam rece asaa..nu f vorbaret, f sigur pe ce spune (si spune bine). Asa ca relatie om la om nu e pe gudtul meu, dar e un profesor pe patratica lui.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

'Neata!

Dau si eu cafele... Cine mai doreste, cine mai pofteste...
Fetelor, multumesc de felicitari. Asa ma bucur ca am mai scapat de un stres (asa sunt eu, mai stresata de felul meu).
Acum sa va spun si cateva cuvinte despre noi: avem 2 dintisori (nu stiu daca am mai spus), suntem foarte active (toata ziua am sta in picioruse, ne-am rostogoli, etc), dar NU PAPAM NIMIC (spre disperarea mea). Daca la inceput mai reuseam sa-i dau cateva lingurite (legume, fructe, etc), acum nu vrea. Cand vede lingurita intoarce instant capul si strange gurita. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Sfaturi de genul: nu-i da sa suga, las-o pana urla de foame , am primit, dar nici nu ma gandesc sa la pun in practica!!! Eu cred ca are o problema cu lingurita, pentru ca daca-i dau, de exemplu, o bucata de piersica la ea in mana, o moflaie bine.
Acum doarme. Merg si eu sa fac ceva papica si poate mai tarziu iesim putin afara.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

'Neata!

Dau si eu cafele... Cine mai doreste, cine mai pofteste...
Fetelor, multumesc de felicitari. Asa ma bucur ca am mai scapat de un stres (asa sunt eu, mai stresata de felul meu).
Acum sa va spun si cateva cuvinte despre noi: avem 2 dintisori (nu stiu daca am mai spus), suntem foarte active (toata ziua am sta in picioruse, ne-am rostogoli, etc), dar NU PAPAM NIMIC (spre disperarea mea). Daca la inceput mai reuseam sa-i dau cateva lingurite (legume, fructe, etc), acum nu vrea. Cand vede lingurita intoarce instant capul si strange gurita. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Sfaturi de genul: nu-i da sa suga, las-o pana urla de foame , am primit, dar nici nu ma gandesc sa la pun in practica!!! Eu cred ca are o problema cu lingurita, pentru ca daca-i dau, de exemplu, o bucata de piersica la ea in mana, o moflaie bine.
Acum doarme. Merg si eu sa fac ceva papica si poate mai tarziu iesim putin afara.

Inceaca sa ii faci mai moale sa poata manca cu biberonul (tetine pentru cereale) si dupa ce se obijnuieste cu papa asa poti sa incerci iar cu lingurita, sau schimba lingurita, de care ai?

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Monis , ai PM, please respond, ca m-au napadit piticii

Padi, si noi stam prost cu papica, ca si Cristina, ca si multe alte fete Sa iti spun ca am intrebat pediatra ce sa ii fac, si m-a aburit, invaluit de nu m-a lamurit deloc???
Rabdare, rabdare, rabdare, mai faci o pauza o zi de legume, o zi pauza de fructe, alternezi, nu stiu ce sa iti spun...

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Am uitat sa ne laudam
AVEM PRIMUL DINTEEEEEEEEEEEE

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Rgagapie, felicitari si la mai multi dintzoci fara dureri!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

rgagapie, am incercat cu mai multe lingurite. Am de silicon, de plastic, si am incercat chiar si cu una de inox. Nu vrea, cu oricare as incerca.
Laura, pauze am tot facut, chiar si cateva zile (cat am fost plecata la Arad. Apropo,Diana-pana la urma ne-am cazat la Hotel Ardealul, a fost ok). Ieri i-am dat doar zeama in care am fiert legumele si asa a mai deschis gurita. Am sa incerc si azi asa si am sa introduc progresiv si legumele pasate. Sa vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Padi felicitari ptr licenta! Te iert ca ai fost stresata de data asta dar cand mai vii pe aici da un semn, da? Ai putea sa incerci autodiversificarea, poate nu-i place lingurita cu prefera bucatele pe care sa le pape singurica (gen fructe moi din natura lor sau aburite cat sa se inmoaie, legume aburite bucati mari, carnita maruntita si lasata ea s-o pape cu manuta ei etc.

Monis te rog sa-mi spui ce afli de LLL.

Mitzi multam de PM

Coque, tot am uitat sa-ti spun de filmuletul cu jumperul, asa face si Teo (dar asta doar de vreo 2 saptamani ca pana atunci nu era prea incantata ).

Pupilici cu lipici!

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput