Prietene la bine si la greu - 31
Raspunsuri - Pagina 8
laurairina13 spune:
Mariaandrea, tare frumoasa e grasunica ta!! Si bulanuti si cuti cuti! Asa era si a noastra, dar acu...de vreo 2-3 luni stagnam in greutate..
Cate kg are?(poate ai mai zis, si io nu am bagat de seama)
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaandreai Monica am vazut poze superbe de la mare si am observat ca si Mariuca e dolofanica, la fel ca si Miruna. Cate kg are? Sper ca nu te deranjeaza intrebarea mea Pentru mine incepe sa fie un stres faptul ca toata lumea din jur spune ca e grasuta. Soacra-mea i-a zis sotului sa nu-i dam mancare "pe saturate" Maria si Miruna(11.12.2009) |
si sotz? ce a zis?
edit: am vazut pozele, arata super fetita
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laurairina13 spune:
Mariaandrea, acu am vazut ca ti-am bagat si io un cui cu grasunica, stai linistita la mine a fost invidie + , nicidecum observatie ca e prea prea
Monis, daca vin io sa iti spun ca au si ei perioade si perioade, te lamuresc cumva? Poate e de la schimbarea de mediu, ca v-ati intors acas
La noi de cand si-a facut interval la 3 ore de papica, nu se dezice nici noaptea... Deci noi treziri prestam la fel de des, si dupa ora 5 dimineata se frichi din ora in ora, sau din juma in juma de ora
Pun pariu ca bebei cu lp dorm bine mersi toata noaptea..
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
ca sa vedeti ce ma roade pe mine la ora asta: Smara, io nu imi aduc aminte sa fi vazut pozici cu voi..ori is io turbata si nu am bagat de sama', ori am uitat cu desavarsire si atunci sunt de doo ori mai turbata
rechinas in pozici
coquelicot spune:
Sunt dintii, draga mea, dintii, spuse una care a prestat treziri in urlet noaptea, cate 2-3 zile la fiecare eruptie.
Jizas, sa va spun ca la Matei se vede si al saselea dinte????
Dar, este atipic, are doi sus si doi jos, central, iar 'perechea' asta din urma sunt incisivii laterali din dreapta sus si jos. Sa vezi ce haios o sa isi ranjeasca fasolele la Santi. Chiar, nu mai vine nimeni in parc sa vada aratarea mea draga?
Pai ce , vrea lapte serios la fiecare trezire?
Mai, eu realizez ca nu concep sa se termine laptele, asa, fara sa imi dea preaviz,fara sa imi bage un 'nu te merit, draga mea' parca as fi intr-o relatie amoroasa, si chiar sunt.
citat din mesajul lui monis5 meyyy, la noi merge cam aiurea treaba cu somnul de noapte... adica se trezeste tot mai des . bineinteles, a inceput sa ma bantuie inttrebarea anului: ii ajunge laptele? . sau e anxietatea de separare? cum stiu ce e? Somebody, Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
monica_80 spune:
citat din mesajul lui mariaandreai Monica am vazut poze superbe de la mare si am observat ca si Mariuca e dolofanica, la fel ca si Miruna. Cate kg are? Sper ca nu te deranjeaza intrebarea mea Pentru mine incepe sa fie un stres faptul ca toata lumea din jur spune ca e grasuta. Soacra-mea i-a zis sotului sa nu-i dam mancare "pe saturate" Maria si Miruna(11.12.2009) |
Maria, printesa mea acum 3 saptamani si ceva avea 7,8 kg, deci acum sigur are 8 si un pic, pt ca am vazut ca a mai luat in greutate, si nu ma deranjeaza absolut deloc . Chiar zilele trecute ma uitam pe pozicile Mirunei si mi se pare ca fetele noastre chiar seamana putin.
Cat despre greutate, nu cred ca e cazul sa pui copilul la cura de slabire, cum te sfatuiesc unii, cred ca fiecare are ritmul lui de crestere si apoi stai sa inceapa sa mearga, sa vezi atunci sunculite date jos
de scump Maria 13.12.2009
pozici
mariaandreai spune:
citat din mesajul lui monis5 si sotz? ce a zis? |
Ce i-am soptit eu, ca eram langa el A intrebat-o ea cum se simte cand ii e foame (ca tot timpul se plange ca ei i se face rau daca nu mananca )
Legat de somn si la noi e rau. Miruna de la 1 luna dormea de la 23 la 6-7 fara intreruperi. La 5 luni jumate s-a trezit noaptea ca ii curgea nasucul si de atunci nu mai doarme bine. Mai intai am crezut ca e de la raceala, dar aia a trecut de mult si noi tot ne chinuim. Initial dormea cate juma' de ora si cerea tzitzi. Asa ca am luat-o cu mine in pat, dar deja eram vraiste ca nu dormeam deloc. Acum am pus-o inapoi la ea in pat, dar tot cere tzitzi de 2-3 ori pe noapte. Asa ca, daca te incalzeste cu ceva, nu esti singura Filmuletele sper ca pe maine le pun
Laura nu e nicio problema. Eu nici nu m-as stresa daca nu m-ar bate altii la cap Dar incerc sa ii ignor, iar cand nu-mi mai iese ma plang la voi si-mi reincarc bateriile
Maria si Miruna(11.12.2009)
monica_80 spune:
citat din mesajul lui monis5 meyyy, la noi merge cam aiurea treaba cu somnul de noapte... adica se trezeste tot mai des . bineinteles, a inceput sa ma bantuie inttrebarea anului: ii ajunge laptele? . sau e anxietatea de separare? cum stiu ce e? Somebody, Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
monis si la mine se trezeste parca tot mai des noaptea in ultima vreme si doarme cu mine, deci faza cu separarea nu e si eu ma gandeam daca nu-i mai ajunge laptele chiar de ceva vreme nu i-am mai dat cereale seara si cred ca o sa incep din nou sa-i dau, poate poate
de scump Maria 13.12.2009
pozici
Andrecluj spune:
Smara Nici noi nu suntem inca la faza de luna bec prin casa, eu inca (!!!) trag ce nu s-a curatat timp de un an si cateva luni cat am lipsit. Oricum, de cand ma simt iar rau am program de bucatarie / smotru intre 5 si 7.30 dimineata, dupa care pa la toata lumea. Cand va trebui spalat zilnic cred ca va ramane acelasi program, ca daca scot sterilizatul imi ramane o ora. Monisule A ramas fara haine ca a trebuit sa dau inapoi ce a primit la nastere ca s-a nascut o fetitza noua la Brasov in cercul de prieteni. Oricum nu ii mai erau bune ca e lungana si mi-a trecut nebunia cumparatului de haine, i-au ramas putine, motiv pentru care am program de spalat / calcat zilnic. Plus ca o schimb de minim 10 ori pe zi din motive de caldura, dar de maine am de gand s-o las fara haine pe ea. Noapte buna, fetele mele. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara