DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa_bebe "auzit de dragoste dionisiaca si dragoste apolonisiaca"-rar,foarte rar ajunge relatia dintre 2 oameni la acest nivel,barbatii sunt prea superficiali in dragoste ca sa iubeasca atat de profund Mama de prichindel poznash Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe Just and my |
nu te intrebam pe tine..ci pe doamna care a spus ca se face doar sex...toti fac sex...daca toti ar face sex draga mea, atunci de ce va mai plangeti/ne mai plangem de inselat?
iar treaba cu "auzit de....." eu un gen de a parafraza omul de..caci el cu sigurantza nu-i soptea cuvinte de amor consoartei...sau o mangaia pe par...
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
beshter spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 auzit de dragoste dionisiaca si dragoste apolonisiaca....sau si astia faceau tot "sex intre sani" |
Scuze, nu-s Xio, dar eu una n-am auzit de 'dragoste apolonisiaca'.
Am auzit io cate ceva despre apolinic si dionisiac, dar stiu ca-s niste categorii estetice, nu feluri de dragoste.
Deci sexul intre sani ar fi dionisiac? Sau cum? Si de ce?
My_Lady0091 spune:
draga mea tin de estetica...dar decurg din modul de a trai "iubirea"
..iata....http://convorbiri-literare.dntis.ro/IONELsep8.html
..in fine..deja divagam de la subiectul de baza..."cat de tare ne ustura ca barbatii fac sex cu altele/altii...si nu cu noi"...
"pofta buna"
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
...cu posibilitatea de a fi usor ironica..va ofer un raspuns la intrebarea..de ce insala barbatul(apropo..o schimbare de titlu ar merge..."de ce inselam...noi....si de ce insala el/ea...")...mitul androginului..ati auzit de el presupun...
http://www.lovetime.ro/community/mitologie/mitul-androginului-si-casatoria/
..si mai am o intrebare..voi tot va chestionati de ce insala ei...partenerii...de orice tip, dar noi, noi de ce AM INSELAT, INSELAM SAU AM INSELA?..ce motive v-ar conduce(daca ar fi s-o luam prin absurd) sa faceti acest pas?
...si inca o intrebare...daca divortam si ne casatorim cu altcineva...teoretic nu tot inselat se numeste?
beshter spune:
ei, decurg din modul de a trai iubirea. Sunt categorii estetice formulate de Nietzsche si se refera la ceva anume in legatura cu arta si formele literare, nu cu sexul intre sani.
Ionel ala nu stiu cine e dar prefer sa citesc si sa citez din sursa original(r)a. Daca n-am citit-o si nu stiu prea bine despre ce vorbesc apai nu mai vorbesc deloc.
Eu intrebasem ce-i aia dragoste 'apolonisiaca' pentu ca parea ca are legatura cu subiectul. Daca n-are si suntem amandoua offtopic I'm outta here.
accept92 spune:
citat din mesajul lui alexa_bebe "auzit de dragoste dionisiaca si dragoste apolonisiaca"-rar,foarte rar ajunge relatia dintre 2 oameni la acest nivel,barbatii sunt prea superficiali in dragoste ca sa iubeasca atat de profund Mama de prichindel poznash Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe Just and my |
Ziceai ca ai deschis subiectul asta ca sa vezi daca e ceva in neegula la tine? Iti spun eu care este problema...parerea ta despre barbati este formata de telenovele, nicidecum de viata. Sfatul meu...sterge-ti din cap toate prostiile pe care le-ai insirat aici despre barbati si cauta sa-i cunosti cu adevarat si cu mintea deschisa. Cele mai frumoase povesti de iubire, cele mai emotionante cantece si poezii despre iubire sunt scrise de barabati. Barbatii sunt cei care sufera cu adevarat din dragoste, femeile doar se oftica.
alexa_bebe spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Ziceai ca ai deschis subiectul asta ca sa vezi daca e ceva in neegula la tine? Iti spun eu care este problema...parerea ta despre barbati este formata de telenovele, nicidecum de viata. Sfatul meu...sterge-ti din cap toate prostiile pe care le-ai insirat aici despre barbati si cauta sa-i cunosti cu adevarat si cu mintea deschisa. Cele mai frumoase povesti de iubire, cele mai emotionante cantece si poezii despre iubire sunt scrise de barabati. Barbatii sunt cei care sufera cu adevarat din dragoste, femeile doar se oftica. |
2-nu incerca sa ma tratezi cu superioritate,fiecare isi formeaza o opinie in functie de ce a trait si de ce a vazut in jurul sau
3-da barbati..... da femeile bla bla bla o dai in irealisme,chestii euforice eminescu deci
4-ai dreptul la o alta opinie,de ce nu?o ascult dar nu neaparat sa o accept
5-la profil scrie ca esti femeie(cu toate ca)
Mama de prichindel poznash
Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe
Just and my
accept92 spune:
citat din mesajul lui alexa_bebe 4-ai dreptul la o alta opinie,de ce nu?o ascult dar nu neaparat sa o accept |
Nicidecum nu trebuie sa o accepti. Ti-ar sta bine insa daca ai gandi putin. Cunosc fetite de 12 ani care au o parere mai complexa despre barbati decat prejudecatile pe care ni le servesti tu la subiectul asta. Nu stiu ce varsta ai si ce experienta de viata, dar in mod sigur te-ai aruncat in casnicie tare verde la minte. Nu vad cum ar fi putut sa iasa bine.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Mihaelka ei, decurg din modul de a trai iubirea. Sunt categorii estetice formulate de Nietzsche si se refera la ceva anume in legatura cu arta si formele literare, nu cu sexul intre sani. Ionel ala nu stiu cine e dar prefer sa citesc si sa citez din sursa original(r)a. Daca n-am citit-o si nu stiu prea bine despre ce vorbesc apai nu mai vorbesc deloc. Eu intrebasem ce-i aia dragoste 'apolonisiaca' pentu ca parea ca are legatura cu subiectul. Daca n-are si suntem amandoua offtopic I'm outta here. |
consulta Dex-ul.
mea culpa:apolinic, nu apolonisiac....
stii tu ceva...dar nu totul...
drum bun!!
accept92 spune:
Multe povesti de casnicii ratate incep de la "am ramas gravida si i-am spus...nu ma intereseaza ce faci tu, eu pastrez copilul". Este cea mai urata forma de a insela un om si cea mai sigura de a distruge o relatie si niste vieti. Sa te faca cineva parinte fara voie nu se compara cu nici o alta forma de inselaciune. Ca faci sex cu alta/altu...e aberant sa se impiedice cineva de asta ca de o suprema tradare. E o situatie care isi are explicatiile ei diferite pentru fiecare caz in parte, dar in mod sigur este o situatie de inteles si de trecut peste. Iertand sau nu, important e ca ai de ales. Dar cand aleg altii pentru tine...e trist.