DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...
Raspunsuri - Pagina 10
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa_bebe nu-mi plac telenovelele-1 2-nu incerca sa ma tratezi cu superioritate,fiecare isi formeaza o opinie in functie de ce a trait si de ce a vazut in jurul sau 3-da barbati..... da femeile bla bla bla o dai in irealisme,chestii euforice eminescu deci 4-ai dreptul la o alta opinie,de ce nu?o ascult dar nu neaparat sa o accept 5-la profil scrie ca esti femeie(cu toate ca) |
1.nici mie telenovelistica
2.nu ai fost tratata cu superioritate.daca ti-ai format opinia in functie de ce ai trait si ai vazut ar trebui sa schimbi mediul IMHO
3.explica
4.atunci de ce vrei ca altii sa iti accepte opiniile despre barbati?
5.si daca scrie femeie trebuie sa fie in ton cu ideile tale?
si ca sa ne lamurim,sexul e sex iar dragostea e alta mancare de peste
.cand sunt impreuna se numeste relatie.
asta cu "fac dragoste nu sex" e aiurea rau sincer.barbatii fac domne sex ca "ie" nesimtiti si nu "ie" simtitori pe cand noi femeile,eeee......
imi cer scuze de generalizare.nu toata lumea gandeste asa.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
alexa_bebe spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Nicidecum nu trebuie sa o accepti. Ti-ar sta bine insa daca ai gandi putin. Cunosc fetite de 12 ani care au o parere mai complexa despre barbati decat prejudecatile pe care ni le servesti tu la subiectul asta. Nu stiu ce varsta ai si ce experienta de viata, dar in mod sigur te-ai aruncat in casnicie tare verde la minte. Nu vad cum ar fi putut sa iasa bine. |
draga mea aminteste-ti vorbele unei colege care ti-au fost adresate in fosta noastra disputa "nu arunca cu pietre daca ai casa de sticla"!Asadar la 0 ani ai tai cred ca nu am nevoie de criticile tale,in caz ca..iti dau raportul!
Mama de prichindel poznash
Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe
Just and my
XIO spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
auzit de dragoste dionisiaca si dragoste apolonisiaca....sau si astia faceau tot "sex intre sani" Blackmoon Lady&lipishtocul
|
Scuza-ma , nu inteleg ce vrei sa spui.
Citat: | ||||
nu te cred, pentru ca ii imposibil....daca citesti cu atentie postarile de mai sus...sigur imi vei da dreptate...cum se greseste cu lucrul, cuvantul, sau gandul...asa e si treaba asta cu inselatul. adica vrei sa imi spui ca nu ai vazut niciun barbat pe strada...care sa iti placa intr-un mod "anume"...hai sa fim seriosi...uneori si subconstientul lucreaza...doar nu esti miss intangibila...oricine reactioneaza la stimuli... Blackmoon Lady&lipishtocul
|
Lol, lasa-ma te rog cu replicile astea de inselat cu gandul. Inseamna ca suntem numai curve in lumea asta, ca toate femeile pe care le stiu au facut sex in cel putin 3 fantezii cu 3 barbati diferiti.
Eu vorbesc despre lucrurile NORMALE, daca tie inselat ti se pare si ca te gandesti la Al Pacino crede-ma, nu este normal.
daca studiez putina sexologie asa, light , vei intelege.Este ca si masturbarea privita de unii ca un pacat.Ca si visele in care faci sex cu altcineva privite ca pe ceva rusinos, ba chiar considerate adulter.
Este anormal sa gandesti asa.
Deci, revin la inselatul real, nu , nu am inselat niciodata.
Nu sunt intangibila, dar pur si simplu nu pot insela din mai multe motive.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
espiritu spune:
citat din mesajul lui XIO Deci, revin la inselatul real, nu , nu am inselat niciodata. Nu sunt intangibila, dar pur si simplu nu pot insela din mai multe motive. |
nu m-ai cunoscut pe mine
I'm not crazy my reality is just different than yours !
XIO spune:
citat din mesajul lui espiritu
nu m-ai cunoscut pe mine I'm not crazy my reality is just different than yours ! |
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
alexa_bebe spune:
Citat: | ||||||||||||||
citat din mesajul lui XIO
Scuza-ma , nu inteleg ce vrei sa spui.
Lol, lasa-ma te rog cu replicile astea de inselat cu gandul. Inseamna ca suntem numai curve in lumea asta, ca toate femeile pe care le stiu au facut sex in cel putin 3 fantezii cu 3 barbati diferiti. Eu vorbesc despre lucrurile NORMALE, daca tie inselat ti se pare si ca te gandesti la Al Pacino crede-ma, nu este normal. daca studiez putina sexologie asa, light , vei intelege.Este ca si masturbarea privita de unii ca un pacat.Ca si visele in care faci sex cu altcineva privite ca pe ceva rusinos, ba chiar considerate adulter. Este anormal sa gandesti asa. Deci, revin la inselatul real, nu , nu am inselat niciodata. Nu sunt intangibila, dar pur si simplu nu pot insela din mai multe motive. ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
Mama de prichindel poznash
Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe
Just and my
cristoiu spune:
[/teal] |
My lady, te citezi singura sau dai si sursa?
Apropo de apolinic si dionisiac, citit articolul, e vraiste. Pare rau pentru autor.
Alexa bebe, si eu imi dau cu parerea ca nu e bine sa generalizezi in nici-un fel. Nu toti barbatii insala, nici macar nu poti spune ca majoritatea insala, nu poti spune ca femeile insala mai mult sau mai putin. Lucrurile astea nu pot fi cuprinse in statistici. Asa cum incerca si My Lady sa puncteze, a insela poate avea mai multe aspecte marcate de subiectivism. Ce ea intelege prin a insela (i.e. cu gindul) este optica personala, diferita de a altora. Unii considera ca a te implica emotional inseamna a insela. Altii pun doar actul sexual sub semnul adulterului.
Ce e important? Ca fiecare cuplu sa stabileasca bine de la inceput care sunt limitele, sa fie clar ce asteapta unul de la celalalt. Daca amindoi se angajeaza la aceeasi termeni ai unui contract virtual sau concret, atunci incalcarea oricaruia din termeni se numeste a insela. Inselatul poate avea natura sexuala, emotionala sau financiara. Si efectul emotional devastator pe care il produce asupra partenerului este acelasi.
De ce insala barbatii? Sau femeile? Simplu. Fiindca nu respecta promisiunile facute, fiindca nu au cuvint, fiindca nu au coloana vertebrala, nu au principii. In general e usor de citit procentul de potentialitate de a insela a oamenilor atunci cind ii cunosti cit de cit. Problema e ca multi aleg sa inchida ochii in fata evidentelor si spera absurd ca lucrurile vor fi altfel odata semnata hirtia roz, ori se casatoresc din motive gresite, ori nu sunt suficienti de copti, fie la minte, fie in experienta de viata pentru a fi gata sa faca fata si greului in doi.
Daca cineva gaseste motive si cauze pentru inselat (cum ar fi ingrasatul, activitatea sexuala rarefiata, jegul stratificat, indiferenta sau mai stiu eu ce) se insala amarnic. Nu exista cauze pentru inselat. Cel care nu are simt etic va insela si fara motive. Practic motivele pentru inselat sunt parte intrinseca a caracterului persoanei adulterine.
Restul argumentelor pe care le tot enumera Alexa sunt, cred eu, motive pentru dezintegrarea unei relatii/casnicii. In mod firesc ar trebui sa urmeze separarea, divortul. Asa ar arata relatia cauza-efect in mod normal. S-a ingrasat nevasta, deci o insel este o aberatie.
XIO spune:
A, inca ceva, Mylady: orice om face sex. Intretine raporturi sexuale.
"A face dragoste" este o metafora folosita pt. sexul cu cineva pe care-l iubesti, ca sa poti diferentia partenerii cand povestesti, sa dai o nota romantica, sa subliniezi relatia resspectiva.
dar de fapt e sex.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Rufus spune:
citat din mesajul lui alexa_bebe voi barbatii sunteti prea indiferenti la treburi de astea,la voi sexul e ca nevoia la toaleta,de cate ori aveti nevoie e musai ,altfl explodati! |
Oau! Adanca cugetare...Ti-ai dat seama singura, sau ai citit ceva studii?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Rufus spune:
citat din mesajul lui eumada espiritu tu esti barbat.voi faceti sex femeile fac dragoste.e chestie de nuanta.de aia cand va incornoraza femeile...vai ce depravata, vai ce femeie usoara..pe cand barbatul e barbat nu?ha ha ha . |
Aceeasi intrebare: e teoria ta, sau sunt ceva rezultate de studii faimoase?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008