DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_bebe

problema e urmatoarea:unii sunt pasivi si revin usor din patul unui partener sexual in viata de zi cu zi!Eu sunt sufletista si cand ma apropii de un barbat din toate punctele de vedere vreau sa fie al meu,stiu ca nu toti se inhama intr-o relatie prea profunda si prea serioasa si as suferi...daca ma culc cu un barbat precis il iubesc si precis il vreau toata viata langa mine...si de aceea nu ma aventurez in relatii sexuale,ptr e o intimatate importanta si profunda care ptr mine cere si iubire nu numai atractiein concluzie ca sa nu sufar nu ma bag in nici o relatie!cam asa suna varianta mea(nu sunt invechita )

Mama de prichindel poznash

Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe

Just and my

ma uit citesc si ma minunez.sa faci sex a ajuns mai ceva ca un legamant pe viata.
deraiez un pic discutia si va intreb cum de va mai intrebati de ce sex fara orgasm.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

espiritu tu esti barbat.voi faceti sex femeile fac dragoste.e chestie de nuanta.de aia cand va incornoraza femeile...vai ce depravata, vai ce femeie usoara..pe cand barbatul e barbat nu?ha ha ha .

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

espiritu tu esti barbat.voi faceti sex femeile fac dragoste.e chestie de nuanta.de aia cand va incornoraza femeile...vai ce depravata, vai ce femeie usoara..pe cand barbatul e barbat nu?ha ha ha .

toti fac sex, dragostea e un sentiment, nu intromisiunea penisului in vagin.
Si chiar mi se pare ciudat ca daca vorbim de introducere in vagin se numeste "dragoste", dar daca e in cavitate bucaa/anus/intre sani e tot sex...
interesant

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Xio esti tare

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

Citat:

problema e urmatoarea:unii sunt pasivi si revin usor din patul unui partener sexual in viata de zi cu zi!Eu sunt sufletista si cand ma apropii de un barbat din toate punctele de vedere vreau sa fie al meu,stiu ca nu toti se inhama intr-o relatie prea profunda si prea serioasa si as suferi...daca ma culc cu un barbat precis il iubesc si precis il vreau toata viata langa mine...si de aceea nu ma aventurez in relatii sexuale,ptr e o intimatate importanta si profunda care ptr mine cere si iubire nu numai atractiein concluzie ca sa nu sufar nu ma bag in nici o relatie!cam asa suna varianta mea(nu sunt invechita )

Just and my

ma uit citesc si ma minunez.sa faci sex a ajuns mai ceva ca un legamant pe viata.
deraiez un pic discutia si va intreb cum de va mai intrebati de ce sex fara orgasm.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

voi barbatii sunteti prea indiferenti la treburi de astea,la voi sexul e ca nevoia la toaleta,de cate ori aveti nevoie e musai ,altfl explodati!Femeile sunt ceva mai sentimentale,barbatul cu care isi vor petrece noaptea trebuie cumva sa indeplineasca niste criterii...eventual trebuie sa aiba o relatie cu el!In viziunea barbatilor(nu generalizam doar o mare parte)nici nu trebuie sa aiba o relatie cu cea cu care se culca,ii e indiferent daca o cunoaste de 5 minute sau de 10 ore!Si faptul asta de care nu tin unii dintre barbati cont ii aduce in pragul disperarii dupa caci vezi "c...a"(dupa ce flendurit-o si s-a folosit de ea)era bolnava!Asadar aveti grija cu cine va petreceti noptile si folositi mijloace de protectie

Just and my

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Mianna, a facut un prieten comparatia asta recent, cu sarmalele, de-aia am zis-o.

Lady eu nu am inselat. Therefore e gresit sa spui ca "TOTI" insala.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

nu te cred, pentru ca ii imposibil....daca citesti cu atentie postarile de mai sus...sigur imi vei da dreptate...cum se greseste cu lucrul, cuvantul, sau gandul...asa e si treaba asta cu inselatul.
adica vrei sa imi spui ca nu ai vazut niciun barbat pe strada...care sa iti placa intr-un mod "anume"...hai sa fim seriosi...uneori si subconstientul lucreaza...doar nu esti miss intangibila...oricine reactioneaza la stimuli...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

toti fac sex, dragostea e un sentiment, nu intromisiunea penisului in vagin.
Si chiar mi se pare ciudat ca daca vorbim de introducere in vagin se numeste "dragoste", dar daca e in cavitate bucaa/anus/intre sani e tot sex...
interesant

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

auzit de dragoste dionisiaca si dragoste apolonisiaca....sau si astia faceau tot "sex intre sani"

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:

madutzule, bine te-am gasit.fie si pe aici
da' te contrazic....nu toti barbatii fac sex....unii mai pun si suflet in actul sexual...care e marea diferenta intre a face dragoste...
Citat:

Atunci cand faci dragoste, nu mai arzi de nerabdare sa treci peste “jocurile amoroase” (preludiul) de dinaintea actului sexual in sine, ci adori sa le savurezi. In timpul actului sexual, nu te gandesti sa termini cat mai repede, ci iti doresti sa prelungesti acele clipe. Iti doresti sa le transformi in momente unice. Dupa consumarea actului sexual, nu te grabesti sa-ti aprinzi tigara, ci ai vrea sa tii cat mai multe persoana respectiva in brate si sa te contopesti cu ea. Si poate chiar sa reiei totul de la cap... Nu te grabesti nici cu avalansa de cuvinte, caci stii ca tacerea de dupa este delicioasa. Ea inseamna uniunea intru totul si suplineste stridenta cuvintelor.

In incercarea de a-si lamuri una dintre problemele sale existentiale, o prietena ma intreba care este realmente diferenta dintre a face sex si a face dragoste. Din punct de vedere teoretic, lucrurile imi sunt destul de clar. A face dragoste inseamna a face sex cu dragoste, in timp ce a face sex se rezuma doar la satisfacerea unor nevoi pur biologice. Dragoste faci cu trupul si cu sufletul, sex faci doar cu trupul. In realitate, diferenta dintre cele doua reprezinta si pentru mine un soi de enigma a carui mister nu am reusit sa-l elucidez inca.

Dorinta sexuala rezulta dintr-un amestec subtil de stimuli senzuali, afectivi si intelectuali, legati de senzatii fizice reale si imaginare. Dragostea raspunde unei necesitati adanci resimtite de fiecare dintre noi. Fiecare simte nevoia de a iubi, iar felul in care iubeste imbraca forme felurite. Pentru unii, contactul fizic si atingerile intime sunt extrem de importante, o conditie sine qua non a unei relatii, pentru altii - iarasi importante, insa nu chiar totul.

A face sex se rezuma doar la atractia fizica si la incercarea de a-ti implini necesitatile fiziologice, in timp ce a face dragoste inseamna a fi receptiv la dorintele sexuale si emotionale ale partenerului si a le acorda mai multa atentie decat celor proprii. “Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta”, spunea Emanuel Swdenborg. Din aceasta perspectiva, impreunarea a doua trupuri nu inseamna numai potolirea dorintei erotice, ci reprezinta o daruire totala din partea a doi oameni.

Atunci cand faci dragoste, nu mai arzi de nerabdare sa treci peste “jocurile amoroase” (preludiul) de dinaintea actului sexual in sine, ci adori sa le savurezi. In timpul actului sexual, nu te gandesti sa termini cat mai repede, ci iti doresti sa prelungesti acele clipe. Iti doresti sa le transformi in momente unice. Dupa consumarea actului sexual, nu te grabesti sa-ti aprinzi tigara, ci ai vrea sa tii cat mai multe persoana respectiva in brate si sa te contopesti cu ea. Si poate chiar sa reiei totul de la cap... Nu te grabesti nici cu avalansa de cuvinte, caci stii ca tacerea de dupa este delicioasa. Ea inseamna uniunea intru totul si suplineste stridenta cuvintelor.

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

Barbatii insala(si eu foloseam "inseala") pt. ca nu poti manca sarmale zilnic, mai trebuie sa schimbi.

eu o stiam cu sampanie si caviar zice-se ca nici pe alea nu le poti savura zilnic.

Citat:
jicniri

jigniri

(daca din o suta macar unul afla ca nu folosea varianta corecta si mai si retine asta pana la urmatorul post, io zic ca n-a fost in zadar, nici deplasat)

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

punctul 9 din Regulamentul forumului:
Citat:
09. Comentariile la adresa gramaticii nu isi au rostul
Desi apreciem o limba de comunicare curata si corecta, comentariile privind gramatica folosita de ceilalti participanti sunt mai putin importante pentru bunul mers al acestui forum; le puteti face daca doriti - folosind mesageria privata. Nu uitati ca multi dintre membrii comunitatii sunt plecati din Romania iar evolutiile lor lor gramaticale nu fac obiectul acestui site. De asemeni, nu uitati ca de multe ori graba sau lipsa de timp este cauza greselilor de scriere si nu neaparat lipsa de la orele de gramatica. Femeile sunt persoane foarte ocupate si de aceea, unele scapari gramaticale pot trece cu vederea. Esenta conteaza, nu detaliile de decor.

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

"auzit de dragoste dionisiaca si dragoste apolonisiaca"-rar,foarte rar ajunge relatia dintre 2 oameni la acest nivel,barbatii sunt prea superficiali in dragoste ca sa iubeasca atat de profund

Just and my

Mergi la inceput