DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_bebe

Citat:
citat din mesajul lui Deus

"IAR FEMEILOR..MERITAM NOI ASEMENEA SOARTA?"
sa nu victimizam ca nu-i cazul, statistic femeile inseala la fel sau mai mult decat barbatii, eventual o fac cu capul nu doar cu fun..l.

1. nu suntem avioane ci suntem animale care suntem atrase de sexul opus:-)
2. barbatii si femeile inseala fiindca vor ceva nou si vor admiratie nu fiindca nevasta obligatoriu este rea sau urata/valabil si pt sot!
3. sotul/barbatul nu este proprietatea mea deci are voie sa-si urmeze visele
4. din cauza educatiei f multe persoane raman in relatii nefericite desi au o singura viata si mai bine si-ar vedea de ea, decat sa ajunga la 80 de ani plini de regrete si frustrari.
5. statistic casatoria 2 este mai reusita decat nr 1 fiindca persoanele implicate sunt mult mai mature si mult mai permisibile
6. altele

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Nu este adevarat...lasa statisticile de o parte!C onsider ca femeile nu inseala la fel de mult ca si barbatii...in czul barbatilor e si nevoia fizica e ca si cum le-ar fi sete...si trebuie obligatoriu sa bea apa nu?FEmeile cand inseala isi dau si sufletul sunt trup si suflet pentru acel alt barbat si nu se intampla acelasi lucru si la barbati....ei inseala mai mult cu trupul(rar cand si cu sufletul)..se duc isi satisfac nevoile animalice si se intorc ft frumos la nevasta acasa..cum zice vorba aceea din popor "isi ridica palaria de jos,o scutura de praf si merge mai departe)e asa cum zic eu sau nu?

mama de prichindik poznasha

Ba da , este foarte adevarat. Ba chiar in utimul timp nr femeilor care inseala a depasit nr barbatilor.

Si daca tai putin sa analizezi e mai nasol sa insele o femeie tocmai pt. ca ea nu poate detasa sentimentele de sex.
Bineinteles acum fac o generalizare, in mare femeile cand fac sex cu cineva cineva-ul trebuie sa fie destept,frumos,respectat,un gentleman,un cult , sa aiba simtul umorului,sa fie admirat si apreciat samd.
barbatii cand inseala o fac pt. ca intamplator sau nu au o erectie si este un vagin dornic de intromisiune in apropiere.
Nu stiu ce e atata discutie pe tema inselatului, acum intram in filme ca vezi dom'le , femeia de acasa a pus 3 cm de celulita si s-a dus naibii totul.

Inseala pt. ca :
-vor
-pot
-le place
-si nu in ultimul rand , pt. ca stiu ca acasa sunt iertati. ;)

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, am sa incerc sa fac asa o departajare a ceea ce presupune sa zicem inselatu la femei si la barbati.Pai o femeie nu poate sa insele fara ca cel cu care inseala sa fie cel putin mai presus decat actualul la n daca nu n+1 capitole.Pe cand unui barbat ii e de ajuns sa fie femeie (nu in toate cazurile ).De ce spun asta, pai iamginativa ca o femeie ca sa insele trebuie sa vrea sa fie mangaiata, imbratisata, sarutata ...de X-ulescu.Deci nu trebuie sa-i provoace in primu rand repulsie, deci trebuie sa corespunda intr-u totul ca sa poata si ea raspunde.
Pe cand un barbat o poate face si pe intuneric , mai in varfu degetelor ca sa spun asa, fara sa-i pese ce are alaturi, daca respectiva accepta bine , daca nu alta e la rand.Nu e obligat sa o satisfaca pe respectiva atata timp cat relatia e doar de sex, bine ca e el satisfacut si apoi pleaca acasa.
E la fel de injositor pentru ambele genuri, dar de aici delimitarea stricta intre ce presupune inselatul pentru o femeie si ce reprezinta pentru un barbat.
Binenteles ca nu au nici o scuza ambii , dar asa ca o privire de ansamblu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

da asa e inseala pentru ca au acasa o fraiera care ii intretine,le face pe plac...si care nu le da sa manance conservaraie..a da si care ii iarta si ii iubeste neconditionat...(ca un catel)!numai nu latra cu cat ii ierti mai mult ca atat vor veni mai rar acasa noptilesuper!nu stiu carei femei i-ar conveni 1clar mie nu

mama de prichindik poznasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

alexa_bebe vezi sunt unele femei, (eu nu ma numar printre ele din pacate sau fericire pentru mine) pentru care e mai rau sa nu-i mai vina sotu deloc acasa(cum ar fi in caz de divort) decat sa nu vina noptile ...asa ca alege sa ierte, sperand ca asa sotul respectiv se va intoarce acasa la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy
Pe cand un barbat o poate face si pe intuneric , mai in varfu degetelor ca sa spun asa, fara sa-i pese ce are alaturi, daca respectiva accepta bine , daca nu alta e la rand.Nu e obligat sa o satisfaca pe respectiva atata timp cat relatia e doar de sex, bine ca e el satisfacut si apoi pleaca acasa.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Nu-i chiar asa. Uite am purtat discutia asta cu mai multi barbati perintre care si sotul si fratele meu cu care discut deschis. Si fratele si sotul mi-au zis cam aceleasi lucru. De ex fratele meu imi zicea ca facea sex (inainte de insuratoare) cu o femeie/fata si desi binenteles ca tehnic putea susutine actul sexual, dupa se simtea scarbit, repulsie (asta in lipsa dragostei).

La fel sotul imi zicea ca numai gadul sa mearga la o alta femeie necunoscuta il face sa se duca sa faca un dus.

Acum spun iarasi ca discutam de barbati nu de baietasi in calduri.

Alexa_bebe esti foarte suparata pe barbati/baietei. O sa-ti treaca cand il vei intalni pe cel potrivit.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

ROXI da daca ar avea s_ _ a din aur da l-as primi..l-as ierta..ba mai mult l-as saruta iar noapte cand doarme happ..i-as taia-o si as duce-o la amanet

Mama de ingerash poznash

Ochiistele,buze soare
Cand zambeste e stupoare
Mi-a dat Dumnezeu un sfant
Inger trimis pe pamant...

Frumusetea ei cea rara
Face ochiul sa tresara
Iar surasul ei cel dulce

Bucurie imi aduce...

Mergi la inceput

LUNA nuj cred ca dupa minte e baietas ...dupa varsta e barbat in toata firea...juma-jumanu u8rasc barbatii pan' l;a urma avem nevoie nu?cine imi schimba becul de la baie il chem la nesfarsit pe vecinu'?

Mama de ingerash poznash

Ochiistele,buze soare
Cand zambeste e stupoare
Mi-a dat Dumnezeu un sfant
Inger trimis pe pamant...

Frumusetea ei cea rara
Face ochiul sa tresara
Iar surasul ei cel dulce

Bucurie imi aduce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Un barbat...unul adevarat, cu principii, nu inseala..;din principiu Valabil si pt. o femeie!
Intai iti inchei socotelile si apoi treci mai departe, daca simti ca trebuie!
In rest...si eu ca LUNA1.

Daca o face o face in cunostinta de cauza, stie ce pierde...la mine nu mai are ce cauta! Iertare? Nu cred ca as putea uita momentul! asa ca mai bine o ciorba noua de cat una reincalzita.

Motive de inselat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu am pus 30 de kg fata de ziua in care ne-am luat si nu m-a mai lasat/inselat barbatul!
El a pus ceva kg de asemenea, dar nici un gand sa il insel!

Am slabit 20 de kg, arat bine pentru varsta mea, si n-am nici un gand sa imi insel barbatul!

Esti tanara...

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Sa te vad atunci cand te va insela barbatul pe motiv ca ai 5 kg in plus, sa te vad atunci cum iti reprosezi ca bietul de barbat te-a inselat pt ca nu-ti mai suporta burtica

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Monogamia este impotriva firii, intrebarea nu este 'de ce insala oamenii?', este ca si cum te-ai intreba de ce nu zboara porcul. Intrebarea corecta este de ce nu inselam...Sunt convinsa ca peste 90% din cei care au ocazia sa insele o fac, fie ei barbati sau femei. La procentul asta nu am ajuns luand in calcul slabiciunea oamenilor ci superficialitatea relatiilor dintre majoritatea lor. Cine flutura steagul virtutii fara sa fi avut ocazia de a insela nu face decat sa induca in eroare statisticile. In societatea romaneasca o femeie casatorita nu prea isi mai intretine o viata sociala in afara familiei, ba din pacate si multe tinere necasatorite isi rezuma viata sociala la o relatie si cateva prietene plus un cerc de prieteni ai iubitului. Deci analiza isi are rostul abia din momentul ivirii ocaziei. Cate combinatii posibile de barbati cu femei...cam tot atatea motive pentru care oamenii dau frau liber dorintelor se pot gasi. Motivele cu adevarat importante sunt cele pentru care nu o faci. As spune ca de fapt nici nu avem nevoie de motive pentru a insela, avem nevoie de motive pentru a nu o face. Admirabil este cand aceste motive tin de sentimentele noastre si de felul in care ne privim partenerul, iar nu de educatie, religie, teama.

Si o observatie...exista la acest capitol un subiect intitulat "Inca o poveste cu barbati care inseala"...in respectiva poveste eu am numarat 4 personaje... o femeie inselata, un barbat infidel, si doua femei care inseala. Deci titlul nu este obiectiv.

Mergi la inceput