DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pentru ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Toate motivele astea nu pot sa fie plauzibile si pentru o femeie?!
Oricum subiectul mi se pare aiurea si motivele invocate deasemenea....

Subscriu. E penibil subiectul si continutul si mai si. Am urmarit mai multe topicuri si raman neplacut surprinsa de gandirea unor femei ale zilelor noastre.

Cum poti tu ca femeie sa gandesti astfel? Incerc totusi sa inteleg.....te chinui sa "spargi misterul" si sa afli de ce inseala barbatii sau chiar motivele pe care le-ai enumerat le consideri a fi intemeiate pentru ca un barbat sa aiba dreptul sa isi insele nevasta?

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui iris_2009

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Toate motivele astea nu pot sa fie plauzibile si pentru o femeie?!
Oricum subiectul mi se pare aiurea si motivele invocate deasemenea....

Subscriu. E penibil subiectul si continutul si mai si. Am urmarit mai multe topicuri si raman neplacut surprinsa de gandirea unor femei ale zilelor noastre.

Cum poti tu ca femeie sa gandesti astfel? Incerc totusi sa inteleg.....te chinui sa "spargi misterul" si sa afli de ce inseala barbatii sau chiar motivele pe care le-ai enumerat le consideri a fi intemeiate pentru ca un barbat sa aiba dreptul sa isi insele nevasta?

Numai bine.
Cele pe care le-am enumerat sunt motive plauzibile pentru ei...nu motive plauzibile pentru care i-am ierta!Adica sunt o parte din motive pe care unii dintre ei le invoca atunci cand sunt prinsi cu mata in sac sau sunt oarecum in prag de divort...unul din motivele pentru care eu am divortat este asta(faza c inselatu)nu interpreta gresit ca nu gasesc scuze nimanui pentru infidelitate da?

mama de prichindik poznasha

Mergi la inceput

daaca eram o astfel de femeie ma complaceam intr-o casnicie ratata dar sa revenim ca nu viata mea e centrul subiectului...nu vreau contraziceri.suntem toate femei si se poate o parte din noi sa fi trecut prin chestia cu fidelitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

ok, ca sa-ti raspund la intrebare: niciun motiv nu mi se pare plauzibil pentru a insela.
daca din "x" motive vrei cu altul sau alta, eu sunt de principiul termini cu actualul si te duci la urmatorul. valabil si pt barbati.

deci, daca as afla ca sotul meu ma inseala sau m-a inselat, niciun motiv din lume nu mi s-ar parea plauzibil.

poate l-as ierta, poate nu, asta as vedea la momentul acela, dar indiferent daca l-as ierta sau nu, motivele lui nu mi s-ar parea niciodata plauzibile.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

ok, ca sa-ti raspund la intrebare: niciun motiv nu mi se pare plauzibil pentru a insela.
daca din "x" motive vrei cu altul sau alta, eu sunt de principiul termini cu actualul si te duci la urmatorul. valabil si pt barbati.

deci, daca as afla ca sotul meu ma inseala sau m-a inselat, niciun motiv din lume nu mi s-ar parea plauzibil.

poate l-as ierta, poate nu, asta as vedea la momentul acela, dar indiferent daca l-as ierta sau nu, motivele lui nu mi s-ar parea niciodata plauzibile.

BAZAR UMANITAR

bine asta am inteles dar recunoaste daca intr-o casnicie nu exista comunicare deloc...duce la despartire....daca nu e sex la fel...daca nu i se acorda atentie ei sau lui se intampla la fel...ORI SE INSEALA UNUL PE CELALALT ORI DUCE LA DESPARTIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Poate exista un motiv plauzibil pentru cineva sa isi distruga familia prin inselat? Eu cred ca nu.

De ce inseala barbatii?

Din dorinta de nou, din dorinta de altfel, din frustrare, din dragoste, din cauza crizelor existentiale... cam asta cred eu. A se intelege ca astea sunt cauzele din care un BARBAT poate insela.

Ca mai exista si categoria "barbatilor" imaturi, care inseala din plictiseala, din dorinta de a se simti cocos, din dorinta de a avea cat mai multe cuceriri la activ, exista cum nu, dar aici e si greseala femeii care se casatoreste cu un astfel de baietel care nu se va maturiza prea curand.

Pana cand metalitatea femeii nu se va schimba, vor exista frecvent baietei imaturi care vor bifa femei pe lista personala.

La mine mentalitatea e asa: ma inseli, la revedere. Orice motive ai avea e clar ca nu ai fost fericit cu mine asa ca iti redau libertatea sa devii fericit.

Iar sotul meu considera momentan ca nu si-ar periclita linistea de acasa cu un astfel de stres. El se streseaza repede din orice, incearca sa evite stresul, in concluzie o "crima" nemarturisita l-ar extenua. Cel putin acum, mai incolo vedem noi, insa cred ca suntem destul de maturi incat sa ne despartim amiabil in caz de nefericire, fara a implica terte persoane in in nefericirea noastra.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

DA AI DRETATE !sunt 2 categorii:cei care inseala pentru ca sunt nefericiti(evoc o parte din motivele de la inceput..cele cu reprosurile,gelozia,cicaleala,"scoatere de ochi") si cei care inseala fara motiv ca le place....sa schimbe partenerii(se plictisesc repede)!bine eu ca femeie gandesc altfel...daca sunt nefericita si ma apasa greu ceva si vad ca nu se poate rezolva si nu avem iesire divortez dar nu imi insel partenerul

Mergi la inceput

aa am vazut pozele...esti super simpatica si bebeii tai la fel niste scumpi:)) cea mica parca e geamana cu ficamea:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_bebe

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

BAZAR UMANITAR

bine asta am inteles dar recunoaste daca intr-o casnicie nu exista comunicare deloc...duce la despartire....daca nu e sex la fel...daca nu i se acorda atentie ei sau lui se intampla la fel...ORI SE INSEALA UNUL PE CELALALT ORI DUCE LA DESPARTIRE

daca as ajunge sa nu mai comunic deloc cu sotul meu, verbal, afectiv, sexual,etc, nu as fugi in bratele altuia imediat si nici nu mi s-ar parea plauzibil adulterul lui.

daca nu mai exista cale de intors pentru noi, as alege sa ma despart de el, nu sa-l insel.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput