DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...
VRem si noi femeile sa ne lamurim de ce ne inseala barbati(vorbesc de cei care inseala pe buna dreptate nu de cei fustangii)..iata cateva motive pentru care eu as crede ca barbatii(repet pe buna dreptate ne inseala):
-nu gasesc intelegere acasa(ori e prea geloasa,ori e prea cicalitoare.ori trage de el ca de guma sa aduca in casa caaaaatttt mai multi bani)
-nu le satisfac fanteziile si orice incercare de"nou\"pe ea o sperie..asadar el se duce il alta parte intrucat nu se simte pe deplin satisfacut
-ea nu stie sa faca o atmosfera placuta in casa..peretii parca sun incarcati..tensionati(ea e mereu pusa pe cearta dintr-un motiv sau altul)
-nu exista comunicare intre ei(cee ce e vital pentru o relatie)
-reprosuri intre ei despre greseli din trecut sau eventualele lui aventuri
-discutii contradictorii despre parinti(care si cum ajutat mai mult,ccare s-a bagat mai adanc in relatia lor)
-discutii din cauza faptului ca el iese prea des cu prietenii la bere si nu are timp de ea sau invers ea are timp de servici,cafele cu prietenel dar nu are timp de el
-ea nu are chef de"nebunii" cand vrea el(lui precis nu ii convine asta ...dar nu mor caii cand vor cainii)
-ea S-A INGRASAT (unii dintre barbati chiar nu se pot abtine sa-i reaminteasca ei in fiecare zi sau la fiecare partida..."vai mami dar de unde au aparut coapsele astea..cand ne-am luat erai mai8 subtirica"...eventual"uita-te la vecina ca si ea are copii si cum arrrrraaaata"
-unii reproseaza ca incepand din data la care ea a nascut ...el nu mai are parte deloc de atentie(cica din cauza copiiilor)...gelozia pe copii???da.. mai sunt si cazuri ..nu incurajez asa ceva!!
DACA IMI MAI VINE CEVA IN CAP VOI SCRIE...aSA acum ...ma adresez putinilor barbati care se gasesc pe D.C AM DREPTATE?IAR FEMEILOR..MERITAM NOI ASEMENEA SOARTA?
mama de prichindik poznasha
Raspunsuri
absoluta spune:
Toate motivele astea nu pot sa fie plauzibile si pentru o femeie?!
Oricum subiectul mi se pare aiurea si motivele invocate deasemenea....
Deus spune:
"IAR FEMEILOR..MERITAM NOI ASEMENEA SOARTA?"
sa nu victimizam ca nu-i cazul, statistic femeile inseala la fel sau mai mult decat barbatii, eventual o fac cu capul nu doar cu fun..l.
1. nu suntem avioane ci suntem animale care suntem atrase de sexul opus:-)
2. barbatii si femeile inseala fiindca vor ceva nou si vor admiratie nu fiindca nevasta obligatoriu este rea sau urata/valabil si pt sot!
3. sotul/barbatul nu este proprietatea mea deci are voie sa-si urmeze visele
4. din cauza educatiei f multe persoane raman in relatii nefericite desi au o singura viata si mai bine si-ar vedea de ea, decat sa ajunga la 80 de ani plini de regrete si frustrari.
5. statistic casatoria 2 este mai reusita decat nr 1 fiindca persoanele implicate sunt mult mai mature si mult mai permisibile
6. altele
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
alexa_bebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus "IAR FEMEILOR..MERITAM NOI ASEMENEA SOARTA?" sa nu victimizam ca nu-i cazul, statistic femeile inseala la fel sau mai mult decat barbatii, eventual o fac cu capul nu doar cu fun..l. 1. nu suntem avioane ci suntem animale care suntem atrase de sexul opus:-) 2. barbatii si femeile inseala fiindca vor ceva nou si vor admiratie nu fiindca nevasta obligatoriu este rea sau urata/valabil si pt sot! 3. sotul/barbatul nu este proprietatea mea deci are voie sa-si urmeze visele 4. din cauza educatiei f multe persoane raman in relatii nefericite desi au o singura viata si mai bine si-ar vedea de ea, decat sa ajunga la 80 de ani plini de regrete si frustrari. 5. statistic casatoria 2 este mai reusita decat nr 1 fiindca persoanele implicate sunt mult mai mature si mult mai permisibile 6. altele devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque. |
Nu este adevarat...lasa statisticile de o parte!C onsider ca femeile nu inseala la fel de mult ca si barbatii...in czul barbatilor e si nevoia fizica e ca si cum le-ar fi sete...si trebuie obligatoriu sa bea apa nu?FEmeile cand inseala isi dau si sufletul sunt trup si suflet pentru acel alt barbat si nu se intampla acelasi lucru si la barbati....ei inseala mai mult cu trupul(rar cand si cu sufletul)..se duc isi satisfac nevoile animalice si se intorc ft frumos la nevasta acasa..cum zice vorba aceea din popor "isi ridica palaria de jos,o scutura de praf si merge mai departe)e asa cum zic eu sau nu?
alexa_bebe spune:
citat din mesajul lui absoluta Toate motivele astea nu pot sa fie plauzibile si pentru o femeie?! Oricum subiectul mi se pare aiurea si motivele invocate deasemenea.... |
ABSULUTA mie una nu mi se pare aiurea subiectul...scuza-ma asa ceva se intampla la ordinea zilei si multi ne confruntam cu o situatie de genul,multi ajung in pragul divortului din aceeasta cauza...Ce ti se pare asa de neinteresant?
Deus spune:
multi ajung la divort fiindca se casatoresc in graba, cu cine nu se potrivesc sau fiindca nu se implica suficient. Nu fiindca unul dintre ei este mai animal sau mai slab.
5 ani am organizat nunti si majoritatea mireselor se casatoreau fiindca se visau mirese in rochie alba, fiindca aveau peste 25 de ani si se considerau "pietre in casa", fiindca "suntem de 10 ani impreuna, asa ca o facem" - fara ca macar sa fie fericite in relatii, fiindca erau gravide, fiindca nu isi imaginau ca exista si alternative pe piata si erau obisnuite " mai bine cu rau, decat fara rau", etc...Foarte multe casnicii se fac in pripa si rezultatele se vad in timp.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
emilia.m spune:
Personal nu cred ca inselatul poate avea un motiv plauzibil. E mult mai elegant sa zici "adio" si pe urma fiecare sa isi vada de treaba lui decat sa inseli si sa minti si sa dezamagesti si sa te ascunzi.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui alexa_bebe FEmeile cand inseala isi dau si sufletul sunt trup si suflet pentru acel alt barbat si nu se intampla acelasi lucru si la barbati.... |
ce simpatica esti!
alex_andra spune:
alexa, motivele pe care le-ai insirat ti se par plauzibile pt inselat??
doamne dumnezeule, cati ani ai?
adica, daca partenerul tau te va insela pentru motivele enumerate de tine, tot tie iti vei reprosa, ca e vina ta?
Pai daca tu, ca femeie, gandesti asa....
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Sa te vad atunci cand te va insela barbatul pe motiv ca ai 5 kg in plus, sa te vad atunci cum iti reprosezi ca bietul de barbat te-a inselat pt ca nu-ti mai suporta burtica
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
"reprosuri intre ei despre greseli din trecut sau eventualele lui aventuri"
hai ca esti super comica....asta da motiv sa te insele partenerul, plauzibil tare..... pun pariu ca peste cativa anisori nu o sa mai gandesti asa...
BAZAR UMANITAR