DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Hannen, imi cer scuze pentru comparatia facuta. Trebuia sa generalizez si sa spun ca este un noroc sa poti alege. ORICE. Sa POTI alege. Ca unii oameni nu au norocul asta indiferent unde s-ar afla.

Imi place de tine cum iti aperi credinta, dar ma faci sa zimbesc uneori. Imi aduci aminte de cit de convins era Ceausescu ca romanii lui o duc minunat in Romania. Unii o duceau bine, dar multi care nu se incadrau, nici nu puteau sa aleaga. Si tu generalizezi

Se poate sa discutam in contradictoriu pe orice tema daca incercam sa intelegem cam din ce unghi priveste celalalt problema.
Fiindca eu vorbesc din punct de vedere religios trebuie sa specific ca prima si singura religie care a acordat acest drept femeii ,a fost Islamul.Asa cum am zis,o victima a violului,incestului...are dreptul sa avorteze.Daca alege sa pastreze copilul asta este numai decizia femeii.Asta religios!Comparam acum cu alte credinta?
Daca viata femeii este pusa in pericol de sarcina(dar probabil si intr-o alta situatie cind necesita tratament/operatie pt. a-i salvata viata) intotdeauna prioritara este viata femeii!Din multe motive!
In caz de handicap major...aici cu multe detalii pe care eu acum sincer nu mi le amintesc pe toate si nici n-am timp sa caut,mama iar are voie sa avorteze.Comparam acum cu alta religie??
Asadar ca religii ,Islamul a acordat acest drept,(specific din nou NU ca metoda contraceptiva,NU de teama saraciei-aka n-am casa,n-am ce sa-i ofer,NU,NU)restul lumii il practica din lipsa credintei.

De aia mi s-a parut nedreapta comparatia pt. ca acesta este un drept al femeii musulmane ,drept care il poate exercita in anumite conditii si situatii nu asa cind i se nazare ei.Nu este un drept absolut!Este un "drept" care trebuie exercitat cu credinta,cu siguranta ca nu face un pacat,ca nu`L supara pe Dumnezeu.Este un drept pe care Dumnezeu a invatat-o cum sa-l aplice.

De asta imi apar credinta,pt. ca persoane care nu o cunosc se reped sa o judece si sa compare.Ce sa compari atunci cind nu cunosti acel
ceva pe care incerci sa-l compari sau sa-l dai drept exemplu negativ?
Spune-mi sincer,stiai ca o femeie musulmana are dreptul sa avorteze in aceste conditii??

Edit:is eu patimasa dar sincer,no hard feelings!
Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Spune-mi sincer,stiai ca o femeie musulmana are dreptul sa avorteze in aceste conditii??

]

DA. Stiam.

La fel cum stiam si ca acest drept e mai mult teoretic pentru multe.

Insa noi doua nu vorbim despre acelasi lucru. Tu vorbesti despre religie. Eu nu.

Suntem mult off-topic asa ca sugerez sa incheiem aici. Te rog, sa lasam pe alexa sa isi gaseasca raspunsul la intrebari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:
citat din mesajul lui hannen

]

DA. Stiam.

La fel cum stiam si ca acest drept e mai mult teoretic pentru multe.

da,cum sa nu .in viziunea lumii moderne totul e teoretic in ce le priveste pe muslime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

My Lady , ai dat cu batzul in balta rau de tot
Nu stiu cate sute de ani ai tu , dar pana si mama-mea si taica-miu care au varsta cam inaintata pt. a face parte din generatia pro , pana si ei inteleg ce spunem noi aici.
la tine vad ca nu ajunge ce spunem noi , ajunge doar ce vrei tu.
sa iti mai explic inca o data : incearca sa nu mai vorbesti singura, mai exact sa nu duci lucrurile la extrem numai ca sa dea bine in mesaj.
Nu a spus nimeni ca-si va lua copilu' de mana si se vor masturba la unison. Asta ai inteles tu, fiecare intelege ce vrea
Am spus ni , cei de pe aici , "generatia pro" , ca masturbarea este un lucru natural si normal, daca te masturbezi nu inseamna ca nu esti sarisfacut de viata ta sexuala, arzi in flacarile Iadului, iti creste par in palma sau mai stiu eu ce.
Inseamna ca esti ok cu sexualitatea ta, atata tot. Ba chiar spre stupefactia ta , masturbarea este folosita in sedintele de consiliere in cuplu si nu numai.
ca sa anticipez, nu doctorul se masturbeaza de fata cu pacientul sau invers,pur si simplu unul din exercitiile pt. a salva viata sexuala a unui cuplu este masturbarea de fata cu partenerul.

Ptui, drace! Toti suntem incuiati , norocul nostru ca ai tu cheita.

Scuza-ma , tocmai am vazut ca ai 25 de ani Probabil vei invata mai multe in viitor; daca stiam de la inceput nu imi mai pierdeam timpul.
Acum se explica toate citatele alea fara sens si cuvintele mari fara sa fie intelese. Dar nu inteleg cum de te-ai gandit tocmai tu , la 25 de ani , sa spui ca forumistele de aici fac parte din generatia pro Pai tu atunci din care generatie faci parte?
hai ca asta chiar e tare...de tot!

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

tu ai o problema, nu eu...eu nu am spus ca detin adevarul absolut...ci fiecare are adevarul lui...dar cum "te oftici"..ca nu pot sa accept ce gandesti tu..si cum gandesti tu...ma acuzi de diverse...inventate de tine..eu nu scriu ca sa dea bine..eu ma exprim...eu nu o fac pe libertina..ca sa dea bine sau pe frigida ca sa dea bine..daca vreau sa fiu cumva sunt in pat,cu cine vreau eu si nu ma explic pe forum
eu vorbeam de idei, concepte..nu de moduri de viatza..am mai spus..fiecare traieste asa cum vrea.
daca nu accept treaba cu mastrurbarea ca pe un lucru fieresc ci ca pe un lucru aparut, efectuate din motive de esec sexual sau lipsa...e punctul meu de vedere...diferit de al tau?ce nu iti convine?eu nu cred ca am zis "hoooooooo...hai sa iti dau una in cap ca gandesti asa..."
iar referitor la generatia..pro...nu e obligatoriu ca toti tinerii de aceeasi varsta sa gandeasca in acelasi mod..deci faptul ca avem amandoua 25 de ani nu presupune ca trebuie sa impartasim aceleasi idei,esti de acord...?
eu nu am facut pe nimeni incuiat si m-am ridicat pe mine in slavi ca detin vreo chei..am postat de atatea ori ca adevarul e un lucru relativ...dar pe tine cred ca te intereseaza sa ma blamezi pe mine..nu sa citesti esentialul,sa scoti cuvintele din context si sa le interpretezi cum vrei tu...
recunosc ca am facut cateva greseli..poate in exprimare...dar nu atacuri la persoana...ok?
ti-am mai scris..eu respect punctul tau de vedere....dar nu sunt deacord cu unele chestii(stiu ca nu esti singura care gandeste asa) pe cand tu
deci, folosindu-ma iar de cuvinte ca sa dea bine in mesaj...of, of, mai, mai....te rog cuviincios...sa intelegi ca nu doresc sa stirbesc personalitatea nimanui...sa sterg ideile nimanui, ci doar sa expun punctul meu de vedere, e legal...din cate stiu

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

hannen, sper ca nu te superi ca te intreb...dar ce inseamna "bismillah"?sper ca l-am scris bine

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

hannen, sper ca nu te superi ca te intreb...dar ce inseamna "bismillah"?sper ca l-am scris bine

Citat:

Bismillah,in formula intreaga Bismillah Il Rahmen Il Raheem ,inseamna in araba "In Numele Lui Dumnezeu Cel Milostiv Indurator "si este o formula care se foloseste in absolut orice-cind te asezi la masa,cind bei apa,cind pleci la drum...cind faci ceva ,il faci in numele Lui (ceva bun of course)

Mergi la inceput

..am mai auzit cuvantul...de asta intrebam....
si tot ...eu am vazut acum 2 zile o femeie...cu voal pe cap...nu stiu daca era musulmanca...(asa arata..ca nu stiu daca acest port il adopta mai multe religii...sau tari..sau culte...)..si fuma de zor in parc...
intrebarea e : le e permis sa fumeze..nu numai femeilor..ci si barbatilor..caci stiu de frumoasele narghilele(daca asta o fi forma de plural corecta)
si acum o intrebare on topic...la voi...ce inseamna a insela..si cine inseala mai des si in ce mod...avand in vedere ca un barbat cu situatie sociala poate avea mai multe sotii..mi se pare un lucru interesant

Citat:

Mergi la inceput

Pina de curind tutunul nu era trecut la lucrurile "haram"-interzise.De vreo 2 ani parca,niste teologi musulmani din saudi arabia au tras concluzia ca si tutunul este daunator sanatatii (la fel ca alcoolul) si au emis o "lege" cum ca ar fi interzis.Deocamdata insa multi musulmani de ambele sexe inca mai fumeaza.

ah si intrebarea cu inselatul imi era adresata?era sa trimit dar am recitit mesajul tau!
Religios,nici un fel de act sexual nu este permis in afara casatoriei.Poligamia este permisa ,dar nu este un lucru obligatoriu.
Unul dintre motivele pt. care este permisa poligamia este exact cel de fata,imposibilitatea barbatului de a fi monogam.Dumnezeu care l-a creat pe Adam cam stie ce-i poate pielea asadar i-a dat acest drept (de a face sex cu alta/alte femei) insa cu conditia de a-si asuma responsabilitatea !Vrei mai multe?Ia-le de sotii!Ofera-le casa,masa si posibililor copii un statut social,un nume!Nu fa din femeie o tirfa si din copiii tai bastarzi,copii abandonati,ucisi sau avortati!Asadar distractia se plateste!Te tine punga(pt. ca totul trebuie impartit absolut egal,i-ai luat uneia sandale,le iei la toate!i-ai luat uneia inel,le iei la toate!! si tot asa...) si capul(rabdarea de a face fata mai multor femei) fa`o! Nu poti?Atunci abtine-te si ia-ti numai una!
Acesta este descris in mare, unul din motivele pt. care este permisa poligamia.

Mergi la inceput

baiat istetz Alah...asta...si culmea..are dreptate...
dar ca si femeie a unui barbat care are mai multe sotii...nu stiu..nu te simti un pic inselata?adica din punctul de vedere al barbatului e ok..insa sotiile..oare gandesc la fel?stii?ai discutat cu vreo una?cam care ar fi gandirea lor?
si inca o intrebare..si avand atatea sotii(care isi permit)..totusi nu insala?

Citat:

Mergi la inceput

Scuza-ma dar refuz sa discut pe tonul acesta pt. ca Allah nu este un baiat.Atit timp cit aceasta este denumirea in limba araba a lui Dumnezeu,atit timp cit crestinii arabi il numesc Allah ...cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti modul de adresare.
apoi despre ce fac musulmanii cu o sotie sau doua sau mai multe ..nu ma priveste pe mine si nici anchete nu am facut.
Da,am discutat cu multe femei ,multe romance care au acceptat sa fie a doua ,a treia sotie si pt. ele este ok.E normal!Au ajuns la un asa grad de credinta incit au acceptat si au considerat ca acesta este destinul lor ,destin decis de Allah!
sper ca am raspuns corespunzator curiozitatilor tale.

Mergi la inceput