DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...
Raspunsuri - Pagina 18
alexa_bebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andrusca13 alexa_bebe cred ca esti cam obosita si nu mai intelegi nimic. |
eu cred ca tu esti mai obosita ca mine ,nu vad activitate din partea ta...
ca sa nu mai intru iar in gura voastre pentru ca am o opinie diferita(condamn avortul categoric) am sa imi cer scuze daca am deranjat cu gandirea mea izvorata dintr-o minte cruda!o seara placuta
Mama de prichindel poznash
Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe
Just and my
maru spune:
oh, ce mai trece timpul Xio
citat din mesajul lui XIO Da, am inteles opinia ta , dpdv medical este contrazisa. Stiinta vs religie, acelasi bla bla ca intotdeauna. Norocul tau ca poti alege daca vrei sa faci sau sa nu faci avort. Deci discutia e inutila. Maru, nu in jurul, chiar 25 ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com |
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristoiu
A putea sa faci avort este pentru unele femei un noroc. Pune-te in situatia unei femei din Arabia Saudita sau alta tara unde e interzis avortul si gindeste-te. Nu e un noroc sa faci avort in sine, ci e un noroc sa ai posibilitatea de a alege. Si de acum suntem super off-topic. Pina la urma alexa, tu te-ai lamurit de ce te-a inselat? Ai un raspuns la intrebare? |
Vai de capul meu,la toate subiectele tre` sa le tocati pe femeile din Arabia Saudita sau alte tari unde NU au norocul de a alege.
Da,nu avem dreptul si norocul de a alege ce facem cu o viata deja conceputa!Mai bine "ghinionul" de a pastra sarcina decit "norocul" sa dai ochii cu Dumnezeu dupa.
INSA,exista situatii in care avortul este permis in ISLAM(deci si pt. femeile din saudi arabia).Bineinteles ca eu nu o sa le dezvolt aici.
Dar va rog,aveti putin ingaduinta si imaginati-va ca nu toata lumea gindeste ca voi!Sunt femei pe lumea asta care considera avortul cea mai mare crima ,sunt femei carora nici macar nu le trece prin cap sa avorteze.A te compara cu ele si a te considera norocoasa ca tu poti alege mi se pare aiurea rau de tot din moment ce marea lor majoritate nu considera avortul un drept al femeii de a alege(in conditiile sexului in mariaj,nu de la 12 ani)!!!
PT.cei interesati,sunt reguli si pt. violul din care rezulta bb.Nu,nu omoritul victimei.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Laura25 spune:
maru, am rugamintea sa te limitezi la raspunsuri la subiect.
(nu la postarea de mai sus legata de varsta lui Xio ma refer. Stii tu ...)
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cristoiu spune:
citat din mesajul lui hannen Vai de capul meu,la toate subiectele tre` sa le tocati pe femeile din Arabia Saudita sau alte tari unde NU au norocul de a alege. Da,nu avem dreptul si norocul de a alege ce facem cu o viata deja conceputa!Mai bine "ghinionul" de a pastra sarcina decit "norocul" sa dai ochii cu Dumnezeu dupa. INSA,exista situatii in care avortul este permis in ISLAM(deci si pt. femeile din saudi arabia).Bineinteles ca eu nu o sa le dezvolt aici. Dar va rog,aveti putin ingaduinta si imaginati-va ca nu toata lumea gindeste ca voi!Sunt femei pe lumea asta care considera avortul cea mai mare crima ,sunt femei carora nici macar nu le trece prin cap sa avorteze.A te compara cu ele si a te considera norocoasa ca tu poti alege mi se pare aiurea rau de tot din moment ce marea lor majoritate nu considera avortul un drept al femeii de a alege(in conditiile sexului in mariaj,nu de la 12 ani)!!! PT.cei interesati,sunt reguli si pt. violul din care rezulta bb.Nu,nu omoritul victimei. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen, poate ca nu trebuia sa spun Arabia Saudita? Eu sunt o femeie mai neconformista si cred ca mi-as lua niste pietroaie sanatoase in piata publica acolo. Te rog sa ma ierti, este opinia mea insa ca sunt norocoasa sa traiesc intr-un loc unde mi se garanteaza dreptul de a alege. Ce aleg eu este partea a doua. Nu e important pentru tine. Nu ai de unde sti ca aleg avortul. Dar vreau sa pot ALEGE.
Tu te-ai gindit ca poate nu toata lumea crede in Dumnezeu, Alah, Budha sau Krishna?
In fine, e alta poveste, putem discuta pe alt topic daca vrei.
hannen spune:
De acord ca este alta poveste si daca suntem oftopic putem discuta altundeva ,pina una alta ideea era ca in lumea asta sunt femei care NU considera avortul un DREPT!
Mentalitatea aceasta provine probabil din anii epocii de aur (saracie crunta si ateism).Si ca fiindca ai adus vorba ca nu toti oamenii cred intr-o zeitate,uite la japonezi nu exista avortul ca metoda de contraceptie si avorturile se fac in cazuri exceptionale .Majoritatea cuplurilor aleg sa se casatoreasca tocmai pt. ca pretuiesc viata din uter.Chiar asa zic "ni s-a daruit o noua viata".Si adolescentele nasc! In plus aici avortul nu se face fara acordul partenerului.Pertenerul trebuie sa semneze ca este de acord!
Uita-te la filipineze!Sarace lipite pamintului,daca au comis pacatul sexului in afara casatoriei ,pe cel al avortului nici gind!!Si fac cite 2-3-4 copii cu barbati diferiti dar nu aleg sa isi ucida pruncii.Bine,ele sunt majoritatea catolice!
Grea meteahna la romani cu femeia si dreptul ei de a decide cine se naste si cine nu!!!De aia a ajuns avortul metoda contraceptiva,pt. ca tinerele absolut paralele cu conceptul de credinta sunt din ce in ce mai mult incurajate spre sex de la virste foarte fragede fara insa a avea un minim de educatie sexuala.Si uite asa ajungem din nou la avort ca metoda contraceptiva(aka,dreptul femeii de a alege!)
Daca am ajuns pe linga subiect imi cer scuze,si da,nu este treaba mea ce alegi tu insa ma deranjeaza mult cind cineva vorbeste fara sa stie.Ai adus vorba despre femeile din arabia saudita iar eu ti-am zis,o femeie musulmana are voi sa avorteze in anumite conditii (insa NU pt. ca nu-si doreste copilul!NU ca metoda contraceptiva,NU de teama saraciei!)Femeile din arabia saudita au o credinta pe care o traiesc,o simt !Asadar nu e drept sa le compari si sa le dai exemplu drept "vai de ele ,fara drept de a alege ",cind ele nu considera acest lucru un drept.
XIO spune:
Hanen , Cristoiu a spus ca e vorba despre dreptul de a alege. Acum ce ma intereseaza pe mine daca altele nu vor sa aleaga? E strict treaba lor , pt. mine conteaza ca in final nimeni nu ma poate obliga sa fac ce nu vreau cu organismul meu.
Din punctul de vedere al femeilor pro avort, da , este un noroc sa traiesti intr-o tara in care ai dreptul acesta.
Pt femeile care sunt impotriva avortului aceasta lege ar trebui sa fie indiferenta intrucat ele nu ar recurge la metoda asta.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
hannen spune:
Xio,ceea ce vreau eu sa zic este ca exemplul lui cristoiu este gresit.
Este gresit sa compari o femeie pt. care religia/credinta e neimportanta cu una care o traieste.Nu?
Asadar cele pro avort sa se compare cu cele contra avort care impartasesc spiritualiceste aceleasi valori.
Pt. o femeie cu credinta indiferent care este ea (credinta) avortul nu este un drept care le apartine.O fiinta umana nu are drept sa decida asupra a ceva ce Dumnezeu a hotarit(de parca am avea noi cine stie ce contributie la viata aia,la felul in care se dezvolta,ia forma...daca era asa ,rasa umana era disparuta demult).Asa gindesc ele(si ca sa verificam putem intreba la SC pe fetele care scriu acolo,Iasmin08,Crinuta,irina.c...)
De ce sa le plinga lor de mila o femeie care nu este credincioasa cind femeile respective nu se considera nedreptatite de soarta(e calea lor,e ceea ce sufletul lor a ales,e ceea ce traiesc).
Si daca tot s-a fortat nota,am specificat ca si acele femei(cel putin in Islam) au dreptul asta (de a avorta) in anumite conditii.
Asadar comparatia a fost total nepotrivita.
cristoiu spune:
Hannen, imi cer scuze pentru comparatia facuta. Trebuia sa generalizez si sa spun ca este un noroc sa poti alege. ORICE. Sa POTI alege. Ca unii oameni nu au norocul asta indiferent unde s-ar afla.
Imi place de tine cum iti aperi credinta, dar ma faci sa zimbesc uneori. Imi aduci aminte de cit de convins era Ceausescu ca romanii lui o duc minunat in Romania. Unii o duceau bine, dar multi care nu se incadrau, nici nu puteau sa aleaga. Si tu generalizezi
cristoiu spune:
citat din mesajul lui XIO Din punctul de vedere al femeilor pro avort, da , este un noroc sa traiesti intr-o tara in care ai dreptul acesta. Pt femeile care sunt impotriva avortului aceasta lege ar trebui sa fie indiferenta intrucat ele nu ar recurge la metoda asta. |
nu pro avort xio, nici chiar asa, pro choice