DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...
Raspunsuri - Pagina 17
XIO spune:
Alexa, si eu am 25 de ani. Diferenta este ca nu incerc sa par ce nu sunt si ca in domeniul acesta sunt mai citita decat altii din simplul motiv ca m-a interesat dintotdeauna si asta vroiam sa fac(cariera).
Referitor la ce a spus accept, vad ca nu ai inteles. Se referea la libertatea de a alege. Pt. unele femei o sarcina nedorita este ceva ce le poate strica viata si au noroc, ca nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu si pot face un avort sigur la spital , nu trebuie sa isi introduca in vagin sarme, andrele, sapun, otet si altele.
Iti cam lipseste stapanirea de sine.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa_bebe si pana la urma cine iti da tie dreptul ca muritor sa alegi cine traieste si cine moare?cine iti da dreptul sa dispui de alegerea asta,esti insarcinata ,este sange din sangele tau ..o inima curata,plina de iubire si compasiune nu isi insuseste aceasta alegere!pur si simplu e dat de Dumnezeu,are chipul Domnului in acest copil,merita sa traiasca...si TOT CE DA DUMNEZEU E SFANT! Mama de prichindel poznash Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe Just and my |
Rogu-te , nu incepe discutia asta. Vezi ca sunt subforumuri speciale unde iti poti exprima stupefactia, da' nu aici.
Dreptul ti-l da legea. Adica e legal sa faci avort. Asta pt. ca pana la 3 luni nu este o fiinta umana ci un amlgam de celule si tesuturi, incepand din luna a treia odata cu dezvoltarea organelor importante este condierat fat, nu embrion, deci este ilegal sa faci avort(decat daca este terapeutic).
lamurita?
***Fur is for petting**
alexa_bebe spune:
exista mijloace de protectie,ce naiba suntem in epoca moderna credeam!sunt impotriva avorturilor!in fine cum ai zis tu intradevar e offtopic!partial ,cred ca timpul imi va confirma cu exactitate!vreau sa nu mor proasta,atat tot,ma gandeam ca poate am gresit si eu cumva ,vreau ca pe viitor sa nu le mai repet!sa caut intr-un fel sau altul sa fiu mai buna
cristoiu spune:
citat din mesajul lui alexa_bebe si pana la urma cine iti da tie dreptul ca muritor sa alegi cine traieste si cine moare?cine iti da dreptul sa dispui de alegerea asta,esti insarcinata ,este sange din sangele tau ..o inima curata,plina de iubire si compasiune nu isi insuseste aceasta alegere!pur si simplu e dat de Dumnezeu,are chipul Domnului in acest copil,merita sa traiasca...si TOT CE DA DUMNEZEU E SFANT! |
Alexa, nu toata lumea are aceeasi credinta ca si tine. Si pe urma credinta e una si legea e alta. Tarile in care credinta devine lege sunt extremiste si ca sa ma intorc la subiect in tarile respective precis tu esti vinovata pentru adulterul exului.
XIO spune:
citat din mesajul lui alexa_bebe exista mijloace de protectie,ce naiba suntem in epoca moderna credeam!sunt impotriva avorturilor!in fine cum ai zis tu intradevar e offtopic!partial ,cred ca timpul imi va confirma cu exactitate!vreau sa nu mor proasta,atat tot,ma gandeam ca poate am gresit si eu cumva ,vreau ca pe viitor sa nu le mai repet!sa caut intr-un fel sau altul sa fiu mai buna |
Nu exista metoda contraceptiva 100% sigura. Deci accidente se intampla.
Asa cum tu ai vrut un copil la 25 de ani eu nu vreau. Asa ca din punctul meu de vedere am noroc pt. ca pot alege ce sa fac.
Am inteles ca esti impotriva avortului.
***Fur is for petting**
alexa_bebe spune:
legea!intradevar ai dreptate e offtopic,2 cuvinte mai am sa spun:sarcina inseamna viata indiferent daca e la 2 saptamani sau la9 luni!Dumnezeu nu a dat dreptul niciunui muritor sa aiba hotarare asupra vietii cuiva,cred ca daca as face avort as muri de greutatea remuscarilor!opinia mea deci inchei ca e offtopic
Mama de prichindel poznash
Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe
Just and my
cristoiu spune:
citat din mesajul lui alexa_bebe exista mijloace de protectie,ce naiba suntem in epoca moderna credeam!sunt impotriva avorturilor!in fine cum ai zis tu intradevar e offtopic!partial ,cred ca timpul imi va confirma cu exactitate!vreau sa nu mor proasta,atat tot,ma gandeam ca poate am gresit si eu cumva ,vreau ca pe viitor sa nu le mai repet!sa caut intr-un fel sau altul sa fiu mai buna |
In sfirsit ne-am intors la simburele problemei. Sa cauti a fi mai bun e un tel nobil. Dar nu te sfatuiesc sa fii altfel decit esti cu adevarat. Nu incerca sa te pliezi dupa ce isi doreste un barbat sau altul. Poti deveni ceea ce vrea un barbat si tot sa te insele. Poti fi femeia perfecta, femeia viselor lui si sa te insele. Ia-ti piatra asta de pe umeri. Nimeni nu merita sa fie inselat. Nimic din ce poate face o persoana nu poate justifica adulterul. Poti sa te faci de 200 kg., sa iti cresti barba si mustata, sa arzi mincarea zi de zi - nimic din toate astea nu justifica adulterul. Justifica nemultumirea partenerului, dar daca omul e nemultumit ori incearca sa schimbe ori zice stop joc.
Singurul lucru pe care il poti face data viitoare e sa deschizi mai bine ochii, sa cunosti omul cit mai bine inainte de a zice da. Si de data asta e de 10 ori mai important, fiindca nu mai este doar soarta ta in joc, ci si a copilului tau.
XIO spune:
Da, am inteles opinia ta , dpdv medical este contrazisa. Stiinta vs religie, acelasi bla bla ca intotdeauna.
Norocul tau ca poti alege daca vrei sa faci sau sa nu faci avort. Deci discutia e inutila.
Maru, nu in jurul, chiar 25
***Fur is for petting**