DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns victory spune:

Eu tot nu inteleg de ce aceste subiecte ajung la asemenea dezbateri,sau cine posteaza aceste subiecte nu stie de fapt ce vrea sa afle sau cei care raspund nu le inteleg sensul.
Alexa tu probabil faci parte din categoria femeilor inselate,stai linistita ca nu esti singura,o spun si ma repet,ca sa inseli nu trebuie sa ai motiv,scuze sunt cate vrei,e mult mai usor sa te scuzi,daca analizezi situatia,o sa vezi ca nu motivele trebuie sa fie plauzibile ci scuzele care le auzi pe urma.Eu cosider partea sexuala a unui cuplu un lucru intim,dar...fiecare.Nu e neaparat ca numai barbatul sa fie de vina,la fel poate zice si el ca noi femeile suntem de vina.Toate aceste impedimente ale unei relatii se schimba de la caz la caz,avand in vedere ca nu exista doi indivizi indentici.Cel mai usor e sa gasesti un vinovat.
Normal ca ideal ar fi sa inchei o relatie ca sa incepi alta,dar....
Anda,mami lui Stefan Alexandru.
Eu de exemplu am luat decizia sa divortez,daca el nu a facut-o si ii doresc mult succes in ce v-a face in viata.Nu am de ce sa stau in calea nimanui,daca nu a fost suficient ceea ce i-a ofeit familia,inseamna ca are optiuni mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Doamne unde s-a ajuns cu circul asta.

My lady, sa stii ca n-ai fi fost luata la bani marunti asa daca nu ti-ai fi exprimat parerile cu atita aroganta. Reciteste-ti postarile si ai sa vezi cum transpare atitudinea superioara de intelectual rasat care se coboara sa faca lumina in capul prostilor astora de pe aici. Cit despre respect, pe cuvint daca se vede vreo urma in postarile tale initiale.

Eu nu te-am atacat in raspunsul meu, era o intrebare onesta. Cind vad un citat imi place sa vad si sursa. Asa am invatat la scoala. Si efectiv nu eram sigura daca ai luat ideile de pe la alti intelectuali sau erau chiar de la tine din condei cu greseli de formatare.

Si culmea e ca iti dau dreptate pina intr-un punct. A insela pentru mine (cum spuneam este vorba de SUBIECTIVISM) inselatul nu e doar cu penisul. Atasamentul emotional de o alta persoana fie si fara act sexual e tot adulter. Sau daca imi fura sotul toti banii si dispare in ceata e tot o forma de inselat.

Fanteziile sexuale intra in alta sfera si aici ii dau dreptate lui Xio. Punctul meu de vedere. Daca asta inseamna ca sunt mai incuiata la minte, atunci sunt ok. Cit despre diferenta dintre sex si dragoste ... poti face sex cu omul pe care il iubesti? Sau e musai mereu numai dragoste si sexul se rezuma la actul sexual fara sentimente?

parerile mele mi le exprim cum vreau si nu cred ca am jignit pe nimeni in mod personal..eu asa vad lucrurile..daca din postarile mele transpare arogantza de rasa superioara care lumineaza pe voi muritori...scuzele mele...eu asa ma exprim tot timpul si nu m-a pus nimeni la colt pentru felul meu de a fi...
nu cred ca ti-am zis tie in mod special>draga cristoi..esti prost...sau etc...vorbeam la general..iar acele postari am mai spus ca nu sunt ale mele...ci citate..si nu stiam ca aici e necesara sursa...ca altfel nu le mai postam...ca-s agramate..asta e...dar pana a le scrie eu..
si din cate imi aduc aminte cand am postat prima oara aici...cine era oare care o lua la imprejur pe alexxa ca e insuficient de matura cu motive puerile....nu cred ca eu...ca am scos un pic coltii..asta ca sa vedeti si voi cum e...cand te musca unii de fund...asa mai accid..cum muscati si voi pe altii...numai ca nu am atacat pe nimeni in mod personal......pe cand unii dintre voi ..da...
iar faza cu masturbarea...m-ati dat gata...dar na..asta e noua generatie....pro...nu m-ar mira sa le aratati la copii si cum se face...ca dor de..e un lucru firesc....poate il include si in programa scolara pana la urma...
si sincer...nu-mi pasa ce credeti voi despre mine....a crede e una...a sti e alta!
sanatate!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Avea mama o vorba: cel mai destept cedeaza. Au revoir si o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Barbatii sufera cu adevarat din dragoste, femeile doar se oftica.

Am sa dezvolt, nu pentru ca as vrea sa va conving ca am dreptate ci pentru ca doua doamne asteapta raspunsul meu.

Sper sa fie toata lumea de acord cu mine ca barbatii si femeile sunt "programati" dupa scripturi diferite.

O femeie indragostita si intrata intr-o relatie isi va face foarte devreme o gramada de planuri cu barbatul iubit. Nici nu banuieste acesta ce tese mintea femeii si din cate puncte de vedere e el analizat, in timp ce el traieste clipa...pur si simplu nu e programat sa faca planuri pe termen lung. In momentul despartirii femeia se va gandi la toate planurile ramase in aer, va privi ingrijorata spre viitor, o perioada de timp va fi pierduta si va avea nevoie sa faca alte planuri, caci asa e structura ei. Asta este poztia ei vis a vis de despartire...priveste spre ziua de maine si totul ii pare neclar. Devine iritata de aceasta nesiguranta si "ofticata". Din acel moment EL nu mai conteaza...hit the road...i will survive...vreau sa uit...etc.

Barbatul nu avea planuri, el se raporteaza la despartire privind in trecut. Nu isi propune sa uite, este intristat de ce a fost frumos. De multe ori va pastra pentru EA un loc in sufletul sau pentru toata viata. Asta nu inseamna ca va si exterioriza regretul. Dar in clipe de vulnerabilitate se va retrage in acel loc si ii va fi dor.

Si da...exemplele din muzica sunt relevante. Ele sugereaza faptul ca barbatii suspina dupa foste iubite in timp ce femeile suspina dupa barbatul perfect...ala pe care nu l-au intalnit inca si probabil nici nu il vor intalni.

Femeile dezamagite sunt incarcate de o rautate care nu poate avea legatura cu suferinta, barbatii dezamagiti sunt pur si simplu tristi. Asta nu inseamna ca barbatul nu va mai iesi la o bere cu baietii sau nu se va indragosti de altcineva. In timp ce femeia s-ar putea sa stea inchisa in casa o perioada. Viata e plina de paradoxuri.

E doar o varianta. Puteam sa dezvolt si pe alte directii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

My Lady , ai dat cu batzul in balta rau de tot
Nu stiu cate sute de ani ai tu , dar pana si mama-mea si taica-miu care au varsta cam inaintata pt. a face parte din generatia pro , pana si ei inteleg ce spunem noi aici.
la tine vad ca nu ajunge ce spunem noi , ajunge doar ce vrei tu.
sa iti mai explic inca o data : incearca sa nu mai vorbesti singura, mai exact sa nu duci lucrurile la extrem numai ca sa dea bine in mesaj.
Nu a spus nimeni ca-si va lua copilu' de mana si se vor masturba la unison. Asta ai inteles tu, fiecare intelege ce vrea
Am spus ni , cei de pe aici , "generatia pro" , ca masturbarea este un lucru natural si normal, daca te masturbezi nu inseamna ca nu esti sarisfacut de viata ta sexuala, arzi in flacarile Iadului, iti creste par in palma sau mai stiu eu ce.
Inseamna ca esti ok cu sexualitatea ta, atata tot. Ba chiar spre stupefactia ta , masturbarea este folosita in sedintele de consiliere in cuplu si nu numai.
ca sa anticipez, nu doctorul se masturbeaza de fata cu pacientul sau invers,pur si simplu unul din exercitiile pt. a salva viata sexuala a unui cuplu este masturbarea de fata cu partenerul.

Ptui, drace! Toti suntem incuiati , norocul nostru ca ai tu cheita.

Scuza-ma , tocmai am vazut ca ai 25 de ani Probabil vei invata mai multe in viitor; daca stiam de la inceput nu imi mai pierdeam timpul.
Acum se explica toate citatele alea fara sens si cuvintele mari fara sa fie intelese. Dar nu inteleg cum de te-ai gandit tocmai tu , la 25 de ani , sa spui ca forumistele de aici fac parte din generatia pro Pai tu atunci din care generatie faci parte?
hai ca asta chiar e tare...de tot!

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

alexa_bebe eu nu consider ca am avut vre-o data o divergenta cu tine. Si exemplu cu "parintele fara voie" nu are nici o legatura cu tine. Pur si simplu eu asta consider adevarata inselatorie iar subiectul este despre inselat. Daca as dezvolta ideea asta subiectul ar da-o in offtopic pe un teren minat. Imi permit doar sa spun ca unul din lucrurile ce definesc un om si il fac sau nu compatibil cu altul sunt dorintele sale. In ceea ce priveste dorinta de a avea copii...pana nu ti-ai exprimat-o se subintelege ca nu vrei (inca). Eu asa as intelege...si cand m-as trezi ca partenerul si-a schimbat brusc optiunea iar eu nu am nici un cuvant de spus m-as simti inselata. Si e vorba despre o dorinta care iti schimba complet viata, nu de una pa care ti-o satisfaci si te intorci la ale tale. Desi e o situatie in care o femeie nu se poate afla, se poate face totusi un exercitiu de imaginatie sa te pui in locul barbatului.

Hannen, in nici un caz nu sustin ca o femeie ar trebui presata sa faca avort. E dreptul ei sa aleaga si norocul ei ca o poate face. Insa barbatul este o victima in situatia asta, chiar daca a propriei neglijente. Si nici el nu poate fi obligat sa ramana, macar la alegerea asta are dreptul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

My Lady , ai dat cu batzul in balta rau de tot
Nu stiu cate sute de ani ai tu , dar pana si mama-mea si taica-miu care au varsta cam inaintata pt. a face parte din generatia pro , pana si ei inteleg ce spunem noi aici.
la tine vad ca nu ajunge ce spunem noi , ajunge doar ce vrei tu.
sa iti mai explic inca o data : incearca sa nu mai vorbesti singura, mai exact sa nu duci lucrurile la extrem numai ca sa dea bine in mesaj.
Nu a spus nimeni ca-si va lua copilu' de mana si se vor masturba la unison. Asta ai inteles tu, fiecare intelege ce vrea
Am spus ni , cei de pe aici , "generatia pro" , ca masturbarea este un lucru natural si normal, daca te masturbezi nu inseamna ca nu esti sarisfacut de viata ta sexuala, arzi in flacarile Iadului, iti creste par in palma sau mai stiu eu ce.
Inseamna ca esti ok cu sexualitatea ta, atata tot. Ba chiar spre stupefactia ta , masturbarea este folosita in sedintele de consiliere in cuplu si nu numai.
ca sa anticipez, nu doctorul se masturbeaza de fata cu pacientul sau invers,pur si simplu unul din exercitiile pt. a salva viata sexuala a unui cuplu este masturbarea de fata cu partenerul.

Ptui, drace! Toti suntem incuiati , norocul nostru ca ai tu cheita.

Scuza-ma , tocmai am vazut ca ai 25 de ani Probabil vei invata mai multe in viitor; daca stiam de la inceput nu imi mai pierdeam timpul.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

stati putin ca nu am inteles:tanara=proasta ,nestiutoare,naiva?si eu am in jur de25!ar trebui sa nu am pareri in fata celor mai in varsta...mi s-a intamplat in diverse discutii sa imi spun parerea si la care sa aud taioasa replica:tanara...!XIO scuza-ma nu cumva fiecare dintre noi am trecut prin aceleasi etape sau s-a nascut careva invatat?

Mama de prichindel poznash

Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe

Just and my

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui accept92

alexa_bebe eu nu consider ca am avut vre-o data o divergenta cu tine. Si exemplu cu "parintele fara voie" nu are nici o legatura cu tine. Pur si simplu eu asta consider adevarata inselatorie iar subiectul este despre inselat. Daca as dezvolta ideea asta subiectul ar da-o in offtopic pe un teren minat. Imi permit doar sa spun ca unul din lucrurile ce definesc un om si il fac sau nu compatibil cu altul sunt dorintele sale. In ceea ce priveste dorinta de a avea copii...pana nu ti-ai exprimat-o se subintelege ca nu vrei (inca). Eu asa as intelege...si cand m-as trezi ca partenerul si-a schimbat brusc optiunea iar eu nu am nici un cuvant de spus m-as simti inselata. Si e vorba despre o dorinta care iti schimba complet viata, nu de una pa care ti-o satisfaci si te intorci la ale tale. Desi e o situatie in care o femeie nu se poate afla, se poate face totusi un exercitiu de imaginatie sa te pui in locul barbatului.

Hannen, in nici un caz nu sustin ca o femeie ar trebui presata sa faca avort. E dreptul ei sa aleaga si norocul ei ca o poate face. Insa barbatul este o victima in situatia asta, chiar daca a propriei neglijente. Si nici el nu poate fi obligat sa ramana, macar la alegerea asta are dreptul.

ACCEPT TU NUMESTI AVORTUL UN NOROC???????!Dumnezeule,ce gandire ai..dupa cum pui problema ca barbati sunt victime si ca ce noroc au femeile ca fac avort(cuvintele acestea sunt strigatoare la cer),lucruri pe care nu le-am auzit in viata mea nici de la cei mai ignoranti oameni,iti lipseste cevA(Cred ca iti ploua in mansarda)

Just and my

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_bebe

ACCEPT TU NUMESTI AVORTUL UN NOROC???????!Dumnezeule,ce gandire ai..dupa cum pui problema ca barbati sunt victime si ca ce noroc au femeile ca fac avort(cuvintele acestea sunt strigatoare la cer),lucruri pe care nu le-am auzit in viata mea nici de la cei mai ignoranti oameni,iti lipseste cevA(Cred ca iti ploua in mansarda)

A putea sa faci avort este pentru unele femei un noroc. Pune-te in situatia unei femei din Arabia Saudita sau alta tara unde e interzis avortul si gindeste-te. Nu e un noroc sa faci avort in sine, ci e un noroc sa ai posibilitatea de a alege.

Si de acum suntem super off-topic. Pina la urma alexa, tu te-ai lamurit de ce te-a inselat? Ai un raspuns la intrebare?

Mergi la inceput

si pana la urma cine iti da tie dreptul ca muritor sa alegi cine traieste si cine moare?cine iti da dreptul sa dispui de alegerea asta,esti insarcinata ,este sange din sangele tau ..o inima curata,plina de iubire si compasiune nu isi insuseste aceasta alegere!pur si simplu e dat de Dumnezeu,are chipul Domnului in acest copil,merita sa traiasca...si TOT CE DA DUMNEZEU E SFANT!

Just and my

Mergi la inceput