DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Nu te-am facut incuiata ci incorsetata.
Asta ca raspuns la afirmatia ta , adica ne-ai facut tu pe toti asa inainte sa iti atrag atentia ca daca e cineva aici care nu e open minded aia cu siguranta esti tu.

Tu duci totul la extrem. Ce crezi , ca stau cu prietenul meu in pat si imi imaginez cum ma musca Drogba de lobul urechii? sau crezi ca sta sotul cu sotia in pat si se masturbeaza pe sub plapuma gandindu-se la Pamela Anderson?
Nu, darga mea , eu ma refer la fanteziile pe care le are tot poporul, ti-am si specioficat la lumina veiozei sau intre 2 ture de spalat, anticipam ca vei incepe din nou cu exagerarile tale.

Masturbarea nu se face atunci cand nu esti satisfacut ci atunci cand simti nevoia.
ma opresc aici si te sfatuiesc sincer sa citesti niste carti de sexologie si psihologie, ca astfel de mentalitati fac numai rau.
Si iti spun asta foarte sincer si fara nici o urma de ironie, sa iti cresti copilul cu astfel de idei inseamna sa ii ucizi din fasa viata lui sexuala si intima. Au mai fost discutii despre asta pe forum.
Chiar daca tu ai ideile astea incearca sa nu insisti cu ele la copii.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

eu nu mai plec in parc din cauza ta...
glumeam..acu-s cu-n picior spre usa..draga mea ce sa zic...oi fi "non opened minded..."
si culmea..am de gand sa imi cresc fata...asa cum sunt eu..iar orientarile ei sexuale si teoriile ei...si le va alege singura...(nu cred ca as putea s-o indrum sa se masturbeze...ca sa experimenteze)...eu sunt mai traditionalista..si raman la cei 7 ani ai mei de acasa si la ce m-a invatat mama mea cea cu mintea tot cum e a mea:sa respect omul de langa mine pe cat se poate si sa am in vedere niste reguli ale societatii si bunului simt.asta sunt eu.sex cu alt barbat nu voi face, altul decat cel cu care sunt intr-o relatie/casatorita..dar sa am fantezii..cu mickey mouse in costum de camerista...nu pot spune ferm ca nu o sa am, sau ca nu ma voi uita cu saliva in colul guri dupa fundul nu stiu cui de pe strada..nu pot spune ca nu o voi face..pentru ca sunt lucruri involuntare..care tin de natura noastra animalica(instinctuala)...insa lucrurile care tin de vointa si de respect....sigur nu le voi incalca.
eu nu am zis xio..ca tu ai o gandire gresita...tu invoci adevarul tau..si tu traiesti si experimentezi cum crezi tu de cuviinta...si asta crezi tu si altii ca e bine...dar e bine pentru voi...fiecare om isi alege cum sa traiasca..si nu toata lumea e obligata sa gandeasca la fel....ma intelegi?fiecare traieste cum crede el de cuviinta...
e daca tin cont de cuvantul Lui DD(asta e prescurtarea pe net alexa)...si mai gresesc de multe ori si eu...asta nu inseamna ca gresesc...in viziunea mea....ca tot fac sex...tot fac dragoste...duc o viatza normala..si daca voi simti vreodata nevoia de mai mult..si voi avea si timpul necesar...voi citi si cartile pe care mi le-ai recomandat tu mai sus...
si ma refeream la opened minded cu privire la cele trei forme ale inselatului(prin lucru=adulter, cuvant si gand=fantezie)...atat!scuze ca nu am explicat de la inceput.
acum chiar plec ca se aduna nori de ploaie...
sper ca nu te-am suparat iar, sper

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Doamne unde s-a ajuns cu circul asta.

My lady, sa stii ca n-ai fi fost luata la bani marunti asa daca nu ti-ai fi exprimat parerile cu atita aroganta. Reciteste-ti postarile si ai sa vezi cum transpare atitudinea superioara de intelectual rasat care se coboara sa faca lumina in capul prostilor astora de pe aici. Cit despre respect, pe cuvint daca se vede vreo urma in postarile tale initiale.

Eu nu te-am atacat in raspunsul meu, era o intrebare onesta. Cind vad un citat imi place sa vad si sursa. Asa am invatat la scoala. Si efectiv nu eram sigura daca ai luat ideile de pe la alti intelectuali sau erau chiar de la tine din condei cu greseli de formatare.

Si culmea e ca iti dau dreptate pina intr-un punct. A insela pentru mine (cum spuneam este vorba de SUBIECTIVISM) inselatul nu e doar cu penisul. Atasamentul emotional de o alta persoana fie si fara act sexual e tot adulter. Sau daca imi fura sotul toti banii si dispare in ceata e tot o forma de inselat.

Fanteziile sexuale intra in alta sfera si aici ii dau dreptate lui Xio. Punctul meu de vedere. Daca asta inseamna ca sunt mai incuiata la minte, atunci sunt ok. Cit despre diferenta dintre sex si dragoste ... poti face sex cu omul pe care il iubesti? Sau e musai mereu numai dragoste si sexul se rezuma la actul sexual fara sentimente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu am spus sa iti inveti fiica sa se masturbeze, am spus doar sa nu ii spui ca masturbarea e jenanta si ca o faci doar cand nu e capabil sa te satisfaca cel de langa tine, ca daca intorci capul dupa un barbat gata , ti-ai inselat sotul cu gandul samd.
Stii ca sunt pers. frigide care sunt asa din cauza educatiei sexuale primite acasa? Pers. nimfomane din cauza ca parintii nu au stiut sa gestioneze educatia sexuala?
La asta ma refeream.

Si eu tocmai ti-am spus ca nu mi-am inselat prietenul. dar nu vad ce legatura are asta cu dsicutia despre sex si open minded de pe aici.
Si noi , "depravatii" astia care gasim masturbarea i fantezia ca pe ceva normal suntem fideli.
Nici nu te intreb de flirt
Nu m-ai suparat, n-ai de ce. Doar m-am mirat.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am rugamintea sa pastrati tonul si vocabularul discutiei in limite decente si fara atacuri si jigniri. Daca e nevoie, va reamintesc ca avertismentele primite vor putea duce la inchiderea contului.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:

Nu am spus sa iti inveti fiica sa se masturbeze, am spus doar sa nu ii spui ca masturbarea e jenanta si ca o faci doar cand nu e capabil sa te satisfaca cel de langa tine, ca daca intorci capul dupa un barbat gata , ti-ai inselat sotul cu gandul samd.

Nu e nevoie sa o invete, ca fata va descoperi masturbarea singurica daca nu cumva deja a descoperit-o. Totul e sa nu ii dea peste mina si sa o puna la colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Stati putin, deci iar va certati pentru ceva destul de clar. Sigur ca exista si ceea ce se cheama "emotional affairs" aici la noi in Oltenia. Adica sa zicem ca cc consoarta ta intalneste un tip/tipa la servici sau aiurea, incep sa se intalneasca la cafele, sa isi faca confidente, sa dea din gene, sa isi declare iubire si sa se plimbe de mana Se cheama "emotional affair" si inseamna inselat. E un fel de preludiu ca sa zic asa si din anumite motive n-au ajuns INCA in pat. Dc. esti insurat se cheama ca e nepotrivit sa faci toate astea. Dc. "iti vine", ori te opresti pt ca oprindu-te din prima rezulta in ne-escaladarea povestii, ori termini relatia stabila sau casnicia si dupa aia dai din gene pana nu mai poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:

Nu e nevoie sa o invete, ca fata va descoperi masturbarea singurica daca nu cumva deja a descoperit-o. Totul e sa nu ii dea peste mina si sa o puna la colt.

Asa e Bine, am citit ca inca din uter ,inconstient, ne masturbam.Acum, vorba ta , sa nu vina cineva sa iti dea peste cap/mana.
Oricum psihicul joaca un rol teribil de important in toata povestea orgasmului, daca de mic esti invatat ca e pacat/rusinos/jenant se cam duce pe apa sambetei prestatia din viitor.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Citat:

Oricum psihicul joaca un rol teribil de important in toata povestea orgasmului, daca de mic esti invatat ca e pacat/rusinos/jenant se cam duce pe apa sambetei prestatia din viitor.

Stiu. Mie mi-au trebuit vreo 30 de ani sa ma "reconditionez"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Maine divortez ca ieri i s-au scurs ochii lui barbatu-miu dupa o bucatica... Saracul, mergeam la piscina, cand rasare EA in fata noastra, mai inalta ca mine, cu picioare lungi, mers de felina, si bronzata superb (cred ca era fake bronzul ca prea era perfect). Saracul nu stia unde sa-si mute ochii ca era de mana cu mine. I-am zis ca are voie sa se uite, ce naiba suntem oameni.

Dar n-am considerat ca m-a inselat nicio secunda. Eu zic asa, cand comportamentul partenerului te deranjeaza, aia inseamna ca te inseala.

Nu ma deranjeaza ca al meu s-a uitat la felina aceea (si am apreciat mult ca incerca sa-si mute privirea, nu suport barbatii care isi rup gatul dupa alta cu nevasta de mana), insa nici nu mi-ar surade sa il vad intr-o emotional affair cum a definit Ruxji mai sus.

Dar parerea mea e ca, atunci cand te casatoresti (ideal o faci cand te-ai copt deja, altfel s-ar putea ca partenerii sa se coaca diferit si apoi sa isi rupa gatul dupa altele/altii) stii la ce te inhami, nu esti in stare de fidelitate atunci mai bine nu te insori.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si mie mi se pare eE A astea uratele rau detot, ca nu conteaza pofta carnii:), ci alt gen e comunicare.
In alta ordine de idei, Mihaelka, mai invata mami , cum iti permiti?:))

Si eu sunt curioasa sa dezvolte accept asta cu barbatii sufera, femeile se oftica.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput