DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

Buna, ma bag si eu in subiectul vostru ,mi s-a parut destul de interesant si controversat.

Nu stiu daca sunt total de acord cu lucrurile enumerate de alexa bebe, nu stiu....unele le-am gandit si eu dar parca in alt context. Sunt o minte cruda(deus probabil stie de ce), nu as suporta sa stiu ca sunt inselata, dar m-as intreba de ce? Inca nu m-am aruncat intr-o casnicie si nici nu vreau sa o fac doar pentru ca sunt insarcinata (da deus,o sa am un prichindel mic si tati e in culmea fericirii), am exemplu un cuplu care s-a casatorit cum au terminat liceul si acum ea cu copilul in brate isi cauta sotul, care o inseala, prin oras si face tot felul de crize....nu-mi doresc asta, de fapt nimeni nu cred ca vrea o relatie de genul asta.

Nu vreau sa condam pe nimeni pentru gandirea pe care o are, fiecare om isi impune limite si accepta anumite lucruri, constient sau nu....dar stiti ce ma amuza pe mine cel mai mult gandirea"atata timp cat vine acasa si aduce de mancare , eu sunt multumita"

Nu stiu daca are vreun sens ce am spus , dar dupa cum spuneam chiar e un subiect....interesant.

Va pup

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 8+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

auzi nu te supi ca te intreb ce INseamna "DD"?Sper ca nu DOAMNE DOAMNE

Mama de prichindel poznash

Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe

Just and my

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

oricum nu dan diaconescu
glumeam da Doamne Doamne, de ce?

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 8+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

de ce sa se inchida subiectul? noooo, bitte! io ce mai citesc ptr amuzament?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
[dar cred ca unii au si motive plauzibile..si nu mai incep cu explicatiile pentru ca iar as da curs la noi dispute
][/font=Georgia]
[/red]
[/quote]
Eu cred ca motivele (scuzele) plauzibile pt a insela, invocate de "o parte a presei", sunt de fapt motive de a te desparti de partener. A insela inseamna ca tu de fapt vrei sa ramai in relatie, dar sa te sexezi si cu altii. Ori tocmai in minciuna asta consta inselaciunea. Vrei avantajele unei relatii stabile, dar nu si constrangerile. Problema e ca in viata nimic nu se capata degeaba. Vrei ceva, trebuie sa dai altceva. Este jignitor sa consideri ca numai partenerul trebuie sa isi tina partea lui de intelegere, tu ai "motive" sa nu. Motivele, la barbati, am auzit de la unu' de genu' "habar n-ai cate poate suporta o femeie. cum sa isi permita sa ma lase cu copil bla bla?" Adicatelea o parte a presei inseala pt. ca li se pare ca li se cuvine, pt ca pot si pt ca asa au ei chef. Dupa care incep filozofiile de balta. Fii domn'e corect, nu iti place nevasta sau barbatul, desparte-te si sexeaza-te cu juma' de tzara. Iti place, tin'te de reguli si lasa varietatea, incearc-o bine de tot inainte de casatorie, mai ales dc. sunt si copii la mijloc.

Teoria lui accept, cu parintii fara voie, e de doi lei. Adica sa faci avort e asa ca si cand m-as duce eu la dentist si numa' nu vreau eu sa o fac, ca sa il fac pe partener tata fara voie. Daca sarcina e un accident si eu sunt mama fara voie, doar ca imi asum faptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Xio depravata mica ce esti

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

da , stiu

dar de ce este off topic, MyLady? Ca te-ai apucat tu sa spui userilor ce fac in pat cu altii? Neeeeeeeeeah!
Cu siguranta ii voi invata teoriile care nu sunt ale mele , le-am preluat si eu de la niste oameni care s-au dedicat studiului sexualitatii , psihologiei.
Chiar vreau sa aiba copiii mei o privire open minded asupra sexualitatii , nu sa fie mancati de vinovatia impusa de pers. ca si tine.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

deja esti rea si vorbesti in numele meu..eu nu am spus nimanui ce sa faca in pat cu altii...ci doar mi-am expus parerile..ok..fie ele limitate...
iar faza cu sexualitatea...fiecare si-o....cum vrea el...pe trepte, pe injectie, turbo,diesel...nu e treaba mea,ok?
ma refeream of topic la titlul sau si discutiile noastre...
a insela pentru mine include si adulterul..insa intr-o casnicie a insela...nu presupune neaparat numai a face sex cu cineva...
nu ma cred marea atotstiutoare..dar nici limitata cum ai spus tu...eu nu te-am pus sa tii cont de ce spun eu..si nici nu te-am facut depravata..pentru ca a insela un om nu te face neaparat depravata...dar iar ma incurc in idei si sincer nu ma intereseaza sa te conving de ceva..caci tu ai convingerile tale si le respect...fie ca o crezi sau nu.
si acum o intrebare iti adresez..daca tu l-ai surprinde pe prietenul/sotzul tau..mozolind-o sau pipaind-o de zor pe vecina ta/prietena ta/sora ta/sefa ta etc...i-ai spune "bravo..continua,ca inca nu m-ai inselat..caci falusul inca e in pantaloni"....(si asta e doar un exemplu)iarta-ma daca ti se pare ca iarasi te-am jignit..
numai bine!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Cred ca trebuiesc lamurite cateva aspecte:
-inainte sa te fac eu incorestata tu ne-ai transmis noua, la modul general , ca trebuie sa fim open-minded. Deci vad ca tu ne-ai facut prima incuiati.
-ai spus ca nu exista om care sa nu fi inselat , eu ti-am spus ca uite , n-am inselat niciodata si tu ai inceput sa incerci sa ma convingi ca ba da , am inselat, ba chiar m-ai luat si la misto ca doar nu sunt eu intangibila.
-eu ti-am pus tie ca inselat nu inseamna FANTEZII SEXUALE, VISE. Nu stiu de unde ai tras concluzia ca in opinia mea inselat inseamna penetrarea de catre mighty penis a unui orificiu. daca trebuie sa definim adulterul spune. Eu pana acum ti-am explicat ca definitia ta este eronata.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

E PRIMA OARA CAND AUD DE PRESCURTATEA ASTA!asa arata Dumnezeu pe pc?DD?AI IMAGINATIE!

Mama de prichindel poznash

Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe

Just and my

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Xio depravata mica ce esti

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

da , stiu

dar de ce este off topic, MyLady? Ca te-ai apucat tu sa spui userilor ce fac in pat cu altii? Neeeeeeeeeah!
Cu siguranta ii voi invata teoriile care nu sunt ale mele , le-am preluat si eu de la niste oameni care s-au dedicat studiului sexualitatii , psihologiei.
Chiar vreau sa aiba copiii mei o privire open minded asupra sexualitatii , nu sa fie mancati de vinovatia impusa de pers. ca si tine.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

deja esti rea si vorbesti in numele meu..eu nu am spus nimanui ce sa faca in pat cu altii...ci doar mi-am expus parerile..ok..fie ele limitate...
iar faza cu sexualitatea...fiecare si-o....cum vrea el...pe trepte, pe injectie, turbo,diesel...nu e treaba mea,ok?
ma refeream of topic la titlul sau si discutiile noastre...
a insela pentru mine include si adulterul..insa intr-o casnicie a insela...nu presupune neaparat numai a face sex cu cineva...
nu ma cred marea atotstiutoare..dar nici limitata cum ai spus tu...eu nu te-am pus sa tii cont de ce spun eu..si nici nu te-am facut depravata..pentru ca a insela un om nu te face neaparat depravata...dar iar ma incurc in idei si sincer nu ma intereseaza sa te conving de ceva..caci tu ai convingerile tale si le respect...fie ca o crezi sau nu.
si acum o intrebare iti adresez..daca tu l-ai surprinde pe prietenul/sotzul tau..mozolind-o sau pipaind-o de zor pe vecina ta/prietena ta/sora ta/sefa ta etc...i-ai spune "bravo..continua,ca inca nu m-ai inselat..caci falusul inca e in pantaloni"....(si asta e doar un exemplu)iarta-ma daca ti se pare ca iarasi te-am jignit..
numai bine!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Cred ca trebuiesc lamurite cateva aspecte:
-inainte sa te fac eu incorestata tu ne-ai transmis noua, la modul general , ca trebuie sa fim open-minded. Deci vad ca tu ne-ai facut prima incuiati.
-ai spus ca nu exista om care sa nu fi inselat , eu ti-am spus ca uite , n-am inselat niciodata si tu ai inceput sa incerci sa ma convingi ca ba da , am inselat, ba chiar m-ai luat si la misto ca doar nu sunt eu intangibila.
-eu ti-am pus tie ca inselat nu inseamna FANTEZII SEXUALE, VISE. Nu stiu de unde ai tras concluzia ca in opinia mea inselat inseamna penetrarea de catre mighty penis a unui orificiu. daca trebuie sa definim adulterul spune. Eu pana acum ti-am explicat ca definitia ta este eronata.

***Fur is for petting**

eu zic una, tu zici alta..cauta-ti alt partener de joaca...
nu zic ca nu m-am exprimat nici eu prea plastic...daca a fi open-minded(a fi deschis e o stare nu un mod de a fi pentru mine)..intr-un subiect pe tine te face a fi considerata a fi incuiata ca si om..problema ta...
si nimeni nu e intangibil..(ok..deci acum ce am facut, am jignit pe toti?)exempul tau:fantezii sexuale.pai tocmai asta e un lucru care ne face non intangibili..cu partenerul langa noi visam cu ochii deschisi sau inchisi la altii.(.pardon..acum sunt iar ingusta la minte..fanteziile sunt ok...spirite libere..)daca ti-ai iubi partenerul intr-atat de mult si nu ma refer la tine ci in general...asa cum nu ai timp sa te uiti dupa altii(ma refer la femei cat si la barbati)..nici nu ai timp sa visezi la altii..pentru ca cel care te atrage,te inspira... si atingi culmile sexualitatii..e partenerul...si nu masturbarea(asta apare cand nu are cine sa te satisfaca sau nu stie cum)...sau fanteziile..e parerea mea...fara suparare...
eu nu am dat vreo definitie la ADULTER..am spus mai sus ca dupa parerea mea a insela cuprinde si adulter..nuca a insela =adulter, asta ai inteles tu.

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:
[dar cred ca unii au si motive plauzibile..si nu mai incep cu explicatiile pentru ca iar as da curs la noi dispute
][/font=Georgia]
[/red]

Eu cred ca motivele (scuzele) plauzibile pt a insela, invocate de "o parte a presei", sunt de fapt motive de a te desparti de partener. A insela inseamna ca tu de fapt vrei sa ramai in relatie, dar sa te sexezi si cu altii. Ori tocmai in minciuna asta consta inselaciunea. Vrei avantajele unei relatii stabile, dar nu si constrangerile. Problema e ca in viata nimic nu se capata degeaba. Vrei ceva, trebuie sa dai altceva. Este jignitor sa consideri ca numai partenerul trebuie sa isi tina partea lui de intelegere, tu ai "motive" sa nu. Motivele, la barbati, am auzit de la unu' de genu' "habar n-ai cate poate suporta o femeie. cum sa isi permita sa ma lase cu copil bla bla?" Adicatelea o parte a presei inseala pt. ca li se pare ca li se cuvine, pt ca pot si pt ca asa au ei chef. Dupa care incep filozofiile de balta. Fii domn'e corect, nu iti place nevasta sau barbatul, desparte-te si sexeaza-te cu juma' de tzara. Iti place, tin'te de reguli si lasa varietatea, incearc-o bine de tot inainte de casatorie, mai ales dc. sunt si copii la mijloc.

Teoria lui accept, cu parintii fara voie, e de doi lei. Adica sa faci avort e asa ca si cand m-as duce eu la dentist si numa' nu vreau eu sa o fac, ca sa il fac pe partener tata fara voie. Daca sarcina e un accident si eu sunt mama fara voie, doar ca imi asum faptele.
[/quote]
DE ACORD CU TINE.
inafara de faptul ca a insela ="a te sexa"...inselatul asta e mult mai vast.asta vreau sa punctez eu...a insela nu implica doar sex sau neaparat sex...PAREREA MEA PAM-PAM

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu te-am facut incuiata ci incorsetata.
Asta ca raspuns la afirmatia ta , adica ne-ai facut tu pe toti asa inainte sa iti atrag atentia ca daca e cineva aici care nu e open minded aia cu siguranta esti tu.

Tu duci totul la extrem. Ce crezi , ca stau cu prietenul meu in pat si imi imaginez cum ma musca Drogba de lobul urechii? sau crezi ca sta sotul cu sotia in pat si se masturbeaza pe sub plapuma gandindu-se la Pamela Anderson?
Nu, darga mea , eu ma refer la fanteziile pe care le are tot poporul, ti-am si specioficat la lumina veiozei sau intre 2 ture de spalat, anticipam ca vei incepe din nou cu exagerarile tale.

Masturbarea nu se face atunci cand nu esti satisfacut ci atunci cand simti nevoia.
ma opresc aici si te sfatuiesc sincer sa citesti niste carti de sexologie si psihologie, ca astfel de mentalitati fac numai rau.
Si iti spun asta foarte sincer si fara nici o urma de ironie, sa iti cresti copilul cu astfel de idei inseamna sa ii ucizi din fasa viata lui sexuala si intima. Au mai fost discutii despre asta pe forum.
Chiar daca tu ai ideile astea incearca sa nu insisti cu ele la copii.

Uite aici ceva sa te lamuresti despre adulter:
http://dexonline.ro/definitie/adulter

http://dexonline.ro/definitie/insela

Prima definitie , ultimul rand de la a 2-lea link.

Iarasi faci confuzii.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Amuzate unele posturi Foarte interesante opiniile diverse asupra problemei arhi-mega cunoscuta: inselatul. Definitiile acestei actiuni sunt si ele , de asemenea, extrem de diverse.

Alexa-bebe, nu exista profil batut in cuie al celui care inseala sau a celui inselat. Exista ALEGERI la baza carora stau diverse cauze, prea complicate pentru a le discuta aici.
Deci a insela sau a nu insela este O ALEGERE. NU un efect!
Alegere care apare din x,y,z cauze.Cauze care tin mai ales de cel in discutie, NU de partenerul caruia i se pun coarne.

Daca cutare alege sa isi insele sotia o face NU pentru ca sotia a pus 3 kile pe ea, nu pentru ca sotia ii arde mancarea sau nu sta in pozitia cutare cand face sex, ci pentru alte motive pur personale care-l privesc doar pe el . Cu alte cuvinte, chiar daca sotia ar fi slabit, facut mancarea cea mai delicioasa, etc, nu inseamna ca omul din povestea noastra nu ar insela-o in vecii vecilor.

Alegerile noastre au legatura doar cu noi insine. Si, repet, a insela sau a nu insela este..o alegere.

Mergi la inceput