DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...
Raspunsuri - Pagina 13
Deus spune:
Xio depravata mica ce esti
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
My_Lady0091 spune:
...ce sa zic.. nu uita sa iti inveti si copiii...teoriile tale...eu in nemernicia mea de depravata cu o paleta de cuvinte marete nonsensuale, ms ma simt ok...incorsetata de traditie si religie...(uneori mai tii cont si de alti prosti care au existat in urma ta...nu sa te dedici lor..ci sa ai in vedere...cum erau comparatiile mele...)dar in fine, hai ca am intrat in jocul vostru si deja nu imi place...
iar drumul bun era o forma de salut la "plecarea" d-soarei/doamnei...
acum imi urez eu, mie, drum bun......
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
si cred, bineinteles...cu scuzele de rigoare fata de alexa caci e topicul ei, ca un moderator ar trebui sa inchida acest subiect..cadeja de mult e
sanatate
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
XIO spune:
citat din mesajul lui Deus Xio depravata mica ce esti devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque. |
da , stiu
dar de ce este off topic, MyLady? Ca te-ai apucat tu sa spui userilor ce fac in pat cu altii? Neeeeeeeeeah!
Cu siguranta ii voi invata teoriile care nu sunt ale mele , le-am preluat si eu de la niste oameni care s-au dedicat studiului sexualitatii , psihologiei.
Chiar vreau sa aiba copiii mei o privire open minded asupra sexualitatii , nu sa fie mancati de vinovatia impusa de pers. ca si tine.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
My_Lady0091 spune:
si ca sa va treaca "supararile", un cadou virtual de la mintea mea "creatza":
alinushali spune:
Buna, ma bag si eu in subiectul vostru ,mi s-a parut destul de interesant si controversat.
Nu stiu daca sunt total de acord cu lucrurile enumerate de alexa bebe, nu stiu....unele le-am gandit si eu dar parca in alt context. Sunt o minte cruda(deus probabil stie de ce), nu as suporta sa stiu ca sunt inselata, dar m-as intreba de ce? Inca nu m-am aruncat intr-o casnicie si nici nu vreau sa o fac doar pentru ca sunt insarcinata (da deus,o sa am un prichindel mic si tati e in culmea fericirii), am exemplu un cuplu care s-a casatorit cum au terminat liceul si acum ea cu copilul in brate isi cauta sotul, care o inseala, prin oras si face tot felul de crize....nu-mi doresc asta, de fapt nimeni nu cred ca vrea o relatie de genul asta.
Nu vreau sa condam pe nimeni pentru gandirea pe care o are, fiecare om isi impune limite si accepta anumite lucruri, constient sau nu....dar stiti ce ma amuza pe mine cel mai mult gandirea"atata timp cat vine acasa si aduce de mancare , eu sunt multumita"
Nu stiu daca are vreun sens ce am spus , dar dupa cum spuneam chiar e un subiect....interesant.
Va pup
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 8+
bbmomente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
da , stiu dar de ce este off topic, MyLady? Ca te-ai apucat tu sa spui userilor ce fac in pat cu altii? Neeeeeeeeeah! Cu siguranta ii voi invata teoriile care nu sunt ale mele , le-am preluat si eu de la niste oameni care s-au dedicat studiului sexualitatii , psihologiei. Chiar vreau sa aiba copiii mei o privire open minded asupra sexualitatii , nu sa fie mancati de vinovatia impusa de pers. ca si tine. ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
deja esti rea si vorbesti in numele meu..eu nu am spus nimanui ce sa faca in pat cu altii...ci doar mi-am expus parerile..ok..fie ele limitate...
iar faza cu sexualitatea...fiecare si-o....cum vrea el...pe trepte, pe injectie, turbo,diesel...nu e treaba mea,ok?
ma refeream of topic la titlul sau si discutiile noastre...
a insela pentru mine include si adulterul..insa intr-o casnicie a insela...nu presupune neaparat numai a face sex cu cineva...
nu ma cred marea atotstiutoare..dar nici limitata cum ai spus tu...eu nu te-am pus sa tii cont de ce spun eu..si nici nu te-am facut depravata..pentru ca a insela un om nu te face neaparat depravata...dar iar ma incurc in idei si sincer nu ma intereseaza sa te conving de ceva..caci tu ai convingerile tale si le respect...fie ca o crezi sau nu.
si acum o intrebare iti adresez..daca tu l-ai surprinde pe prietenul/sotzul tau..mozolind-o sau pipaind-o de zor pe vecina ta/prietena ta/sora ta/sefa ta etc...i-ai spune "bravo..continua,ca inca nu m-ai inselat..caci falusul inca e in pantaloni"....(si asta e doar un exemplu)iarta-ma daca ti se pare ca iarasi te-am jignit..
numai bine!
My_Lady0091 spune:
si acum intr-un final..sa imi exprim si eu parerea despre a insela si motivele plauzibile sau nu.
nu sunt deacord cu inselatul, unu.
dar cred ca unii au si motive plauzibile..si nu mai incep cu explicatiile pentru ca iar as da curs la noi dispute
o zi buna tuturor, as mai sta sa ma "cert" cu voi dar trebuie sa imi duc pitica in parc....ea inca nu are treaba cu "sexualitatea"...nici cu mintea mea "ingusta"
sa aveti o zi cu soare...
si sper ca nu v-am suparat prea tare
alexa_bebe spune:
daca imi permiteti fetele, nu trebuie neaparat sa cadeti de acord si nu poti sa blamezi parerea cuiva...stii vorba mea"ascult parerea ta dar nu neaparat sa o accept",doar nu o sa va contraziceti pana la sange!poti eventual sa contrazici pentru ca o discutie nu aduna oameni gandind la fel..ascultdaca imi place o pun la catastif ,daca nu imi place o ignor
Mama de prichindel poznash
Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe
Just and my