DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

my_lady,apoi daca un copil nu se concepe in urma unui act sexual atunci in urma a ce?A actului numit "dragoste"?De ce?Ca vrem noi sa-i dam o denumire romantioasa??
Indiferent cum il numim noi personal,act sexual se numeste "treaba" aia care duce la conceptie.
Ca unii se simt inselati si se ratoiesc ca sunt facuti parinti fara voie sau ca ei au facut doar sex nu dragoste ...atunci ce facem cu produsul rezultat? ii luam dreptul de a vedea lumina zilei ca deh,e rezultatul sexului,nu al dragostei!??

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ca imi mai veni o idee,asadar solutia ca sa nu suprapopulam planeta e DA SEX,NU DRAGOSTE?Conform ideii ca ccc copiii rezulta in urma actului numit " a face dragoste"??

Ba din contra,ca sa nu suprapopulam planeta(desi nu cred,probabil ar merge mai bine ,sa evitam BTS ,avorturile si sarcinile nedorite,copiii abandonati ,pruncuciderile...) sa zicem NU sexului pe toate cararile de la virste cit mai fragede.Sa zicem NU ideii de "experienta sexuala" si a "cunoasterii partenerului" cit mai bine inainte de casatorie.Si sa zicem DA dragostei sau/si sexului la o virsta matura cind suntem pe deplin constienti de ce inseamna acesta si cind suntem capabili sa ne asumam responsabilitatea faptelor noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

In fine referitor la treaba cu "parinti fara voie"ata e spusa de ACCEPT92 vroia probabil sa ma atinga...dupa ce mi-a spus ca m-am aruncat verde la minte in casnicie..a facut postul cu"atatea casnici ratate...si ca eu (cu subinteles)as fi ramas gravida si vai mama lui l-am facut parinte fara voie"!minte d om frustrat..sunt imuna la oameni rautaciosi care blameaza tot

Mama de prichindel poznash

Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe

Just and my

Mergi la inceput

si inca ceva(pentru cultura generala a lui accept92)dragul meu copilas a fost conceput dintr-o mare dragoste,a fost dorit si niciodata nu m-am gandit nici eu,nici el sa o avortam!daca nu o vroiam ma protejam doar ,in nici un caz sa-i iau viata!

Just and my

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Barbatii sunt cei care sufera cu adevarat din dragoste, femeile doar se oftica.

Accept, esti cevaaaa, ai tu niste teorii, domle.... .
Cu toate ca nu-s de acord deloc-deloc cu eticheta misogina de ofticoase-incapabile de trairi mai de doamneajuta pe care o lipesti pe fruntea femeilor, m-ar interesa sa dezvolti putin teoria de mai sus. Cum adica barbatii sufera cu adevarat din dragoste, iar femeile doar se oftica?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANAR spune:

Citat:

Cele mai frumoase povesti de iubire, cele mai emotionante cantece si poezii despre iubire sunt scrise de barabati.Barbatii sunt cei care sufera cu adevarat din dragoste, ......[/i]

Minunat, optimist mod de gandire! Imi place sa cred asta, ma face sa-mi doresc sa fiu mai buna(asta in masura in care mai e loc...).

Citat:
....femeile doar se oftica
Atat de adevarat!!! Dar avem si circumstante atenuante...

Alexa-bebe, toate motivele insirate de tine la inceputul subiectului il pot face pe un barbat sa se indeparteze de femeia lui, nu s-o tradeze. Sigur, in acel moment de 'divort emotional' este candidatul ideal , dar ma indoiesc ca intentia de a insela se naste CONSTIENT SI MOTIVAT

Ceea ce il face sa insele - nu imi place sa fac discriminari, dar asa se cere :)-, nu are legatura cu tine!!!
Sa gandesti asa imi pare greseala clasica pe care o fac femeile dezamagite din acest punct de vedere de catre sotii lor.

Legat de lenea care te-ar retine sa inseli...nu stiti pilda cu "muiAti-s posmagii?" ??
Sunt si oamenii atat de comozi incat nu "se baga" la a intretine o relatie extraconjugala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Ca imi mai veni o idee,asadar solutia ca sa nu suprapopulam planeta e DA SEX,NU DRAGOSTE?Conform ideii ca ccc copiii rezulta in urma actului numit " a face dragoste"??

Ba din contra,ca sa nu suprapopulam planeta(desi nu cred,probabil ar merge mai bine ,sa evitam BTS ,avorturile si sarcinile nedorite,copiii abandonati ,pruncuciderile...) sa zicem NU sexului pe toate cararile de la virste cit mai fragede.Sa zicem NU ideii de "experienta sexuala" si a "cunoasterii partenerului" cit mai bine inainte de casatorie.Si sa zicem DA dragostei sau/si sexului la o virsta matura cind suntem pe deplin constienti de ce inseamna acesta si cind suntem capabili sa ne asumam responsabilitatea faptelor noastre.

nu asta era ideea..si ca sa iti raspund...
unu:nu cred ca toti oamenii care scrii de decenii ca exista o diferenta intre a face sex si a face dragoste...sunt toti niste nebuni care isi pierd timpul mancand c..t,act sexual e unasi se imparte in doua(parerea mea,iarasi..) a face sex si a face dragoste. e alta mancare de peste...tine de nuanta.. tot cu penis, vagin si anus...stii tu ca si mancarea...mananci mancare nesarata.. ca uneori trebuie..dar daca ii mai pui un pic de sare parca e mai buna...chiar daca tot aceeasi mancare ramane si nu se transforma in prajitura..
nu am zis ca daca facem sex nu se mai nasc copii..insa ca sa se intample "minunea"...e nevoie si de |"sare"....nu tot timpul...dar in general da...
numai bine tuturor!
si bafta la aruncat cu pietre

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANAR

Citat:

Cele mai frumoase povesti de iubire, cele mai emotionante cantece si poezii despre iubire sunt scrise de barabati.Barbatii sunt cei care sufera cu adevarat din dragoste, ......[/i]

Minunat, optimist mod de gandire! Imi place sa cred asta, ma face sa-mi doresc sa fiu mai buna(asta in masura in care mai e loc...).

Citat:
....femeile doar se oftica
Atat de adevarat!!! Dar avem si circumstante atenuante...

Alexa-bebe, toate motivele insirate de tine la inceputul subiectului il pot face pe un barbat sa se indeparteze de femeia lui, nu s-o tradeze. Sigur, in acel moment de 'divort emotional' este candidatul ideal , dar ma indoiesc ca intentia de a insela se naste CONSTIENT SI MOTIVAT

Ceea ce il face sa insele - nu imi place sa fac discriminari, dar asa se cere :)-, nu are legatura cu tine!!!
Sa gandesti asa imi pare greseala clasica pe care o fac femeile dezamagite din acest punct de vedere de catre sotii lor.

Legat de lenea care te-ar retine sa inseli...nu stiti pilda cu "muiAti-s posmagii?" ??
Sunt si oamenii atat de comozi incat nu "se baga" la a intretine o relatie extraconjugala.

da,candidat e bine spus,vreau sa se inteleaga ca aceste motive pot intr-o oarecare masura sa mareasca probabilitatea infidelitatii unuia dintre parteneri!eu consider ca daca unii nu sunt fericiti intr-o relatie ,au lipsuri cauta pe alte parti sa completeze(in cazul in care nuu ii prea lasa inima sa paraseasca relatia sau sunt constransi sa ramana)

Just and my

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

My Lady draga mea , singura care nu e open minded aici esti tu.
Tu esti incorsetata in religie si traditie.
Scuza-ma te rog pt. ce voi scrie acum, dar chiar vreau sa imi exprim parerea: te pierzi in cuvinte si fraze fara inteles, adopti cuvinte marete doar ca sa para mai interesant mesajul,ba pe unele le si incurci, dar de fapt e totul simplu: esti blocata in niste legi tampite care nu fac decat sa ingradeasca dpdv psihologic,sexual samd.
Masturbarea nu este un pacat, asa cum spun legile divine pe care le pomenesti. Este un act NATURAL care te ajuta pe tine ca fiinta sexuala sa te descoperi si care te ajuta te bucuri de sex.
Fanteziile sexuale pe care tu le numesti intr-un mod eronat ADULTER sunt absolut normale si sunt prezente sau au fost prezente macar o data in mintea tuturor persoanelor din lumea asta.
Actul sexual este cel care aduce copiii pe lume (printre altele) , nu dragostea. daca iubesti nu poti face un copil fara sa dai curs actului sexual in sine .
ca tu ca sa te simti mai bine ii spui dragoste , ca vrei sa subliniezi legatura spirituala dintre tine si partener da, e ok , dar tot sex faci. cand am chef de sex spun ca vreau sa "ma joc".Altii folosesc expresii care mai de care, de la ars, tras si pana la ...stii tu a ce. Toate astea sunt folosite pt. a descrie actul sexual.
Si,asa cum spui tu , e in functie de ce simti pt partener.

A, inca ceva: toate tentativele astea de a ingramadi toate fiintele de pe glob in categoria de pers. care comit adulter mi se pare penibila, izvorata probabil din sentimentul de vina resimtit de cineva care a comis adulterul.
Si exemple de genul asta sunt cu duiumul , incepand cu ce faci tu aici, cand te straduiesti sa ne explici ca de fapt noi toti am inselat si terminand cu oamenii care incearca sa ustina ca toti fura, recurgand in ultima instanta la tampita comparatie "aaa, dar nu ai luat niciodata o lingura de gem de la bunica fara sa ii spui?".

Deci din pacate nu toti insala, sau daca vrei sa luam definitia aia dusa la extrema extremelor a ta , conforma careia daca m-am gandit la Drogba iesind din spuma marii inseamna ca mi-am inselat prietenul , considera ca noi ceilalti suntem mai open minded , asa, si suntem de acord sa ne insele partenerii cu Pamele, Drogba, si tot alaiul in visele umede sau in fantezii creionate la lumina veiozei sau intre 2 ture de spalat la masina.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu stiu cu ce pietre aruncam noi , ca tu erai cea care imi explica bucuroasa ca de fapt mi-am inselat prietenul si sa nu mai fac pe intangibila. I-ai si spus "drum bun" unei alte forumiste samd.
mai vrei sa iti arat cine e cu pietroiul in mana?
ca pana acum eu nu m-am apucat sa-ti spun sa nu mai faci atat pe mironosita, ca esti la fel de depravata ca mine.
of.of

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput