America (206)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Arminad ce-ti mai fac cupiii, ca n-am vazut sa mai fi scris ceva de ei recently.
CT nu'sh daca are "diversity training":) dar in rest e f dragut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie imi suna f. bine Aruba. Poate ma duc si io vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Arminad ce-ti mai fac cupiii, ca n-am vazut sa mai fi scris ceva de ei recently.

Multam de intrebare, sunt bine amindoi.

Ioana are primul ei kinda job. E un fancy schmancy internship, platit, dar cu bani mai putinei asa. Exploreaza diverse career paths, viziteaza universitati, potentiale locuri de munca.

Mie imi suna bine insa ea e nemultumita ca vroia ca si restul lumii the regular teens job dar n-a apucat.

Eu i-am tot spus ca la pus in pungi e overcrowded ca d-aia fug si io ca dracu de tamiie de activitatea asta Sper sa si reusesc ca ea a deja pe drumul cel bun

Asta micu se lalaie p-aici si ma intreaba zilnic cite zile de vacanta mai sunt nu ca i-ar fii dor sa se intoartca la scoala, dimpotriva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

E naspa de cei cu primu loc de munca ca compete si cu aia de anu trecut ba si cu aia de acu doi ani cred.
Nu e de munca mei, de la pus pungi cum ziceai la nuclear ingineer la CERN.
Ai mei baieti au ajuns la mamaia, acu sint la mititei si peste prajit pe plaja.
Iar io ma intorc sa construiesc capitalismu ca cineva trebe.

Lia Bogdanel cum e? Vacanta undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

perle a la Andra: "am caf.t baie/ ce-ai caf.ut?" - se intelege, da? ..
sau: caf.uti=cartofi

tre' sa o filmez!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor, azi am avut show in tren, am iesit din gara cu vise erotice in cap . Cum nimeresc eu fix in vagonul horny al trenului, nu stiu ...karma, karma.

Deci ma sui in tren si nimeresc in vagonul care are loc de parcat carucioarele pentru pers handicapate sau bicicletele ... pentru cine nu stie, vagoanele astea au mai putine scaune si in fata au un loc mare liber in care se pot pune cele de mai sus. Gasesc loc si cand sa ma apuc de citit, un domn, inchis la culoare, care batea in 50, imbracat intr-un short scurt si un maieu sexos, isi facea antrenamentul de dimineata ... avea niste elastice pe care le agata de picior si tragea de ele, le agata de suportul ala de sus pe care se pun bagajele ...deci era antrenamentul de brate, care brate, fetelor, aratau asa cum si-ar dori orice duduie ... per ansamblu avea domnul un corp, niste muschi frumos conturati si exersati, un abdomen mama, mama, niste picioare superbe, un ten inchis la culoare si neted, par putin grizonat, o mustacioara discreta si ingrijita si ochelari ...ce sa mai discutam, n-am mai citit nimic, am inchis ochii si printre gene m-am uitat cum timp de 30 min a facut tot felul de exercitii cu elasticele alea, grele exercitiile, ca sufla din greu, apoi s-a agatat de suportul ala de sus si a facut si niste push ups ... dupa ce a terminat, si-a pus castile in urechi si a inceput sa danseze ...stit voi, asa cum danseaza negrii, ca le curge dansul prin vene. Intre timp, cineva din spate (o duduie la fel de cioara ca si el) care il cunostea, a venit la el si banuiesc ca l-a intrebat pe ce danseaza si au pus muzica aia pe speakere ...si au inceput sa se batzaie amandoi si apoi amantrei, amanpatru ...ce sa va spun, aproape de destinatie dansa tot vagonul. Si gimnastul era un fel de sef de echipa ca spunea tuturor - acum ne invartim, acum ridicam o mana, acum ne inclinam ...

Eu nu am dansat desi stiti cum ma manca ?- de altfel imi e si ciuda pe mine ca nu am dansat, ca sunt constipata si jenata nu stiu de ce, ca de fapt nu era nimic rau in a dansa, era doar neobisnuit, sa pui de o petrecere in tren, dupa ce ti-ai facut gymul de dimineata.

Acum am tot felul de concluzii in cap - ce face gym-ul asta din om, cum aratau muschii aia de 50 de ani fata de ai mei care sunt cu 10 ani mai tineri si de 10 ori mai flescaiti, cata energie avea domnul acela si cata energie n-am eu, ce pofta de viata si de dans, dimineata la ora 8:00, in drum spre serviciu ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
Anamaria, vii la mine de ma intrebi de musafiri? Ca eu primesc musafiri si Buflea tocmai a anulat,deci am un opening.

Sa me explic ...am anulat ca trebuie sa cumparam mobila. Fata mea, care nu vreau sa va reaminteasc cati ani are, doarme si acum in crib, adica doarme jumatate in crib si jumatate atarnata peste crib, ca nu mai incape ...si am plecat cu barbatul sa-i cumparam fetei pat si am gasit un dormitor pentru noi care ne-a placut la amandoi ...Hehehehe, pai asta este o minune, sa fim amandoi de acord din prima, asa ca am pus banul pe el. Desigur ca la patul copilului nu am ajuns la o intelegere, barbatul meu vrea unul roz, eu vreau unul normal, caci eu gandesc cu perspectiva - o sa trecem curand de faza 'roz' si o sa ajungem in faza "dispretuitului de roz' si ce fac atunci ? Ii cumpar alt pat ?
Deci am urmatoarele probleme :
- trebuie sa primim dormitorul si sa-l monteze barbatul - prilej de scandal si nervi ca asa face el cand se apuca de o treaba.
- trebuie sa ii cumparam pat fetei si apoi sa mutam copiii in aceeasi camera - asta va fi un challenge foarte interesant
- nu vrea sa-l ajute tata ca cica tata este prea repezit - ceea ce este partial adevarat, dar termina mai repede, comparativ cu al meu care munceste incet si enervant
- trebuie sa distribuim / aruncam niste mobile de sus care trebuie carate si depuse in strada

Si toate astea on the top of :
- vine soacra-mea - 4 vene taiate
- ratoiul este inca in viata - caut vanator sa-l impuste din zbor (muza, muza )

Mergi la inceput

Inca un mesaj si gata :

Am fost si noi la Lake George intr-o vacanta de 4 zile, de 4 iulie. Mi-e placut foarte mult, lacul este absolut superb si este o statiune plina de tineri. Am facut de toate - excursie pe Prospect Mountin, croaziera cu vaporul cu dansuri si dinner, plaja, o zi din aia cu 100 grade am fost la water park - fetelor, mi-am lasat slipul si 1/3 din grasimea fundului pe toboganele de apa, alergand dupa fi-meu care nu stie sa inoate dar nu are nici o teama ...dupa ce am incuiat water parkul (efectiv, am plecat odata cu supraveghetorii), ne-am oprit, epuizati, in bazinul de la hotel, nu cumva sa apucam sa ne uscam ...si am mai balacit si acolo vreo 2 ore. Pentru prima data de cand ii stiu, copiii mei au cerut la culcare - huh !!!

Si vacanta a culminat cu atacul outlet-urilor din zona, atac care nu a fost usor - caci sunt multe si marunte ... dar le-am dovedit pe toate, n-am ratat nici unul, noroc ca credit cardul e nelimitat, nu i-am comunicat sotului inca ce-l asteapta, dar i-am spus asa discret, intr-un moment romantic, sa nu mai foloseasca American Express . Ah, la shopping am fost numai eu cu mama, barbatii si copiii au ramas la hotel, in bazin ...si nici mama nu mai tine la "razboaie" din astea, a obosit, a ametit, s-a saturat ... nu stiu, cred ca a imbatranit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buflea...cum mai, nu te-ai pus pe un dansat la prima ora? Pai asa te stiu eu? Rusioasa si sfioasa in colt? Ntz, ntz, ntz...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Buflea, fata draga cat umor ai!!

Mi-am inchipuit toate situatiile in care te-ai aflat si m-am binedispus de dimineata.
Faza cu gym in tren nu cred ca s-ar intampla in Chicago. Am impresia ca aici participantii la transportul in comun sunt mai cu nasul pe sus (stick in the butt?) :)
Iti tin pumnii sa invingi psihologic Ratoiul.
Ce se mai aude cu rasa ariana in vizita? Tot asa fremosi si intangibili?

Mergi la inceput