America (206)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Philip frumoasa vacanta. Cum pare Romania dupa Italia. E mai murdara?
Anamaria unde ati stat in Cape Cod? Ma bate gindul sa stam vreo citeva zile in drum spre Maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada, am inchiriat o casa in Chatham. Dintre toate oraselele, acolo mi-a placut cel mai mult. Am fost la focuri de artificii in Hyannis dar nu mi-a placut deloc (murdar si neingrijit).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Andreea super pozele, se vede ca v-ati simtit bine! mi-am readus aminte de Ieshul meu studentesc .. casa socrilor e ff mare! de somnul ala nu mai spun.. si Mont Blanc-ul e superb!!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

nu imi vine sa cred: Madalina Manole a murit!! azi ar fi implinit 43 ani! RIP fata cu parul de foc!

oare ce o fi determinat-o sa ia pastile? ooffff...

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Da mai am citit si eu stirea cu Madalina dimineata pe email, e cumplit..

Andrada, welcome back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Offff doamne...si avea si copilas mic de cat 1 an sau 2...INCREDIBIL!!!!M-a socat vestea asta...cu totul,zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

depresie postnatala?
da si mie imi placea fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu am fost absolut socata. Copilul are 1 an si l-a facut dupa multe incercari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Si mie imi pare tare rau:-( Am crescut cu melodiile ei.

Vad ca toata lumea are destinatii faine de vacanta.
Am vrut si noi sa mergem in Cape Cod, dar pana nu a scris Ocebine, habar nu am avut unde sa mergem si tot ce gaseam era f. scump (hoteluri).
Ne-am intors si noi din vacanta, am fost cateva zile la NY ( a fost refreshing, imi place aglomeratia, tot timpul faci cate ceva, dar nu imi place traficul si faptul ca se duc banii mai repede decat normal, inclusiv pe poduri) si vreo 5 zile in Aruba. O sa pun poze mai incolo, dar a fost foarte frumos. Sotul nu prea s-a simtit bine, ca lui nu ii place la soare. Dar asa apa frumoasa, limpede si calda nu am vazut prea des. Mi-a adus aminte de Mondelo Beach, de langa Palermo.
Dar, ce-i drept, e foarte americanizata insulita asta. Hooter's, Wendy's, Burger King, etc, tot felul de restaurante americane. Si singurul lucru care nu mi-a placut e ca nu am gasit si noi o discoteca pe plaja:-)
Mai zic si eu ca matza s-a descurcat singura o saptamana, dar a venit cineva in fiecare zi sa vada daca are de mancare. Si s-a ingrasat de s-a facut ca un catel:-)

Acum ne pregatim de bagaje si impachetat pentru mutat.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Foarte trista vestea despre Madalina Manole.

Josefine, eu aveam o imagine idilica despre Aruba dar nu-mi suna deloc bine sa bat atita drum ca sa dau de un loc americanizat intr-atita.

Andreea, sint superbe pozele. Cred ca a fost o vacanta de vis!

Anamaria esti sigura ca vrei sa te muti? CT nu-i departe, dar totusi...

Mergi la inceput