America (206)
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada spune:
Philip frumoasa vacanta. Cum pare Romania dupa Italia. E mai murdara?
Anamaria unde ati stat in Cape Cod? Ma bate gindul sa stam vreo citeva zile in drum spre Maine.
ocebine spune:
Andrada, am inchiriat o casa in Chatham. Dintre toate oraselele, acolo mi-a placut cel mai mult. Am fost la focuri de artificii in Hyannis dar nu mi-a placut deloc (murdar si neingrijit).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
mihutza11 spune:
Andreea super pozele, se vede ca v-ati simtit bine! mi-am readus aminte de Ieshul meu studentesc .. casa socrilor e ff mare! de somnul ala nu mai spun.. si Mont Blanc-ul e superb!!
Mica dansatoare
mihutza11 spune:
nu imi vine sa cred: Madalina Manole a murit!! azi ar fi implinit 43 ani! RIP fata cu parul de foc!
oare ce o fi determinat-o sa ia pastile? ooffff...
Mica dansatoare
arminad spune:
Da mai am citit si eu stirea cu Madalina dimineata pe email, e cumplit..
Andrada, welcome back!
Delia21 spune:
Offff doamne...si avea si copilas mic de cat 1 an sau 2...INCREDIBIL!!!!M-a socat vestea asta...cu totul,zau!
josefine spune:
Si mie imi pare tare rau:-( Am crescut cu melodiile ei.
Vad ca toata lumea are destinatii faine de vacanta.
Am vrut si noi sa mergem in Cape Cod, dar pana nu a scris Ocebine, habar nu am avut unde sa mergem si tot ce gaseam era f. scump (hoteluri).
Ne-am intors si noi din vacanta, am fost cateva zile la NY ( a fost refreshing, imi place aglomeratia, tot timpul faci cate ceva, dar nu imi place traficul si faptul ca se duc banii mai repede decat normal, inclusiv pe poduri) si vreo 5 zile in Aruba. O sa pun poze mai incolo, dar a fost foarte frumos. Sotul nu prea s-a simtit bine, ca lui nu ii place la soare. Dar asa apa frumoasa, limpede si calda nu am vazut prea des. Mi-a adus aminte de Mondelo Beach, de langa Palermo.
Dar, ce-i drept, e foarte americanizata insulita asta. Hooter's, Wendy's, Burger King, etc, tot felul de restaurante americane. Si singurul lucru care nu mi-a placut e ca nu am gasit si noi o discoteca pe plaja:-)
Mai zic si eu ca matza s-a descurcat singura o saptamana, dar a venit cineva in fiecare zi sa vada daca are de mancare. Si s-a ingrasat de s-a facut ca un catel:-)
Acum ne pregatim de bagaje si impachetat pentru mutat.
www.razvanphotography.com
Ramona J spune:
Foarte trista vestea despre Madalina Manole.
Josefine, eu aveam o imagine idilica despre Aruba dar nu-mi suna deloc bine sa bat atita drum ca sa dau de un loc americanizat intr-atita.
Andreea, sint superbe pozele. Cred ca a fost o vacanta de vis!
Anamaria esti sigura ca vrei sa te muti? CT nu-i departe, dar totusi...