America (206)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nici eu nu am stiut de gym si dans in tren pana azi de dimineata - dar cred ca nu am stiut vagonul in care sa ma sui. Karma mi-a indreptat pasii spre visul asta frumos . Din pacate nici acum nu stiu ce numar e vagonul ala - caci gimnastul dansator avea abonament din ala lunar pe tren - asta inseamna ca il foloseste in fiecare zi ...asa ca, acum ca m-am trezit din "betie", ma gandesc ca poate face asta in fiecare zi, in vagonul "de gym", numit oficial in engleza "car for special needs" ... suna bine "special needs" asta - unii au nevoi de carucioare, altii de spatiu pentru gym si dans, altii de orgasmat cand ii vad pe aia care gyia o pauzasc si danseaza ...needs si needs.

Amanta, n-am dansat - de fraiera, mi se topise indrazneala, prea arata bine tataie ala si desi eram mai tanara, m-am nelinistit ca nu ii fac fatza. Plus ca eu eram imbracata de office, el era cu maieu sexos si muschii pe afara ... dar sa stii ca au sarit la dans diversi calatori - mai mult calatoare, era chiar inghesuiala pe "ring" - si unele erau imbracate de serviciu - dudui fara complexe, nu ca mine : ochii vad, inima cere, contiinta nu si nu ...

Arienii ne-au parasit - n-au mai venit, ne suna doar la telefon. Astept sa ma sune, ca am de facut ceva si habar nu am cum se face ...ratoiul, la chestii din astea complicate, este mereu ocupat.
Bai si azi e ziua lui ... cine ma ajuta si pe mine cu un mesaj, in pana mea, ca toata lumea ii culege scamele de pe pene, numai eu nu am facut nimic si eu sunt singura care lucrez direct cu el.

Imi trebuie un mesaj distant, de felicitare de ziua lui ...

Amanta, nevasta - voi sunteti cu limbile engleze profesionale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Zi si tu ceva in genul asta: "Wishing you the best on your birthday and every success in the coming year."

Eu in tren nu am parte decit ori de niste dudui EXTREM de corpolente care insista sa-si faca loc linga mine, chit ca nu-i loc pentru Kate Moss ori de niste nene care nu-s tin capul de somn si sint nevoita sa angajez "coate" bine amplasate ori de variati nene/dudui care se calca in picioare pentru a prinde loc pe scaun...

Eu miine am zi scurta (yay, e vara)...copiii pleaca simbata cu bunicii la Lake George (pe urmele amantei)...intrebarea e: Ce fac singurica cu sotul o saptamina??? Ei??? Va aud??? Nu prea am fost in aceasta situatiune pina acum. Oricum, i-am zis ca de mincare nu fac

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pai faci ca noi oce, ieri am avut dunkindonatz, alaltaieri thai, azi cumpar tort, ce imi trece prin cap in drum spre casa aia cumpar, stau la teveu in pat cu crumbs pe piept si ma uit la reclame de slabit.

aaaa ati auzit:

http://www.montrealgazette.com/health/Obesity+linked+brain+memory+function/3276572/story.html

daca o tot tin pe donutzi, pina vine cupilu cu huzbandu nici nu mai stiu cine sint

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Pai faci ca noi oce, ieri am avut dunkindonatz, alaltaieri thai, azi cumpar tort, ce imi trece prin cap in drum spre casa aia cumpar, stau la teveu in pat cu crumbs pe piept si ma uit la reclame de slabit.

aaaa ati auzit:

http://www.montrealgazette.com/health/Obesity+linked+brain+memory+function/3276572/story.html

daca o tot tin pe donutzi, pina vine cupilu cu huzbandu nici nu mai stiu cine sint

Nu se poate: "Women whose fat was located more on their hips, meaning they had a low waist-hip ratio — they had a smaller waist and larger hips — performed the worse cognitively"

Pina acuma credeam ca "pear-shape" sint better-off

Ati vazut asta: http://cityroom.blogs.nytimes.com/2010/07/14/18th-century-ship-found-at-trade-center-site/

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Adica astia sapa mai adinc decit a fost fundatia??? wth?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Adica astia sapa mai adinc decit a fost fundatia??? wth?

Nu este acelasi footprint (in exactitate).

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buflea, distractie pe tine. Uite si avantajele commute-ului cu NJ transit sau cum i-o zice Eu zic sa ii trimiti un mesaj simplu ratoiului.
Happy birthday to you, may you have a long and successful career.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Mi-am inchipuit toate situatiile in care te-ai aflat si m-am binedispus de dimineata.
Faza cu gym in tren nu cred ca s-ar intampla in Chicago. Am impresia ca aici participantii la transportul in comun sunt mai cu nasul pe sus (stick in the butt?) :)

Cred ca tu nu te duci mai jos de Loop
Eu ma dau cu red line pina pe la 1000 S ca mai sud de-acolo n-as prea indrazni. Era unu alalteieri in tren cu budigaii cazuti mai jos decit jos, ma-ntelegi tu Era ca ala din trenu lu Buflea, colorat, musculos, cu maieu, dar fara chiloti
El le zise la politai ca i-au picat pantalonii din greseala ca asa si-i poarta el, mai jos decit jos.
Nu stiu cine i-a chemat pe politai, eu nu

Mergi la inceput

Arminad, asta e fix o moda care nu o inteleg si pace (si zau, ca nu-s incuiata)...care e frate "appealu'" la pantalonii astia cazuti de nu mai pot nici merge normal??? Inteleg io ca-i un oarece "statement", dar chiar sa merg mai impiedicat ca unu pinguin si cu 2-3 rinduri de chiloti la vedere?

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am inteles ca in cazul asta appealu' era ca ala n-avea nici macar un singur rand de chiloti lol

Mergi la inceput