Puiuti de Randunici 2008 * (428)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ma enerveaza de nu mai pot vremea asta... Poate daca reusesti sa amani cu cateva zile veti prinde si zile mai frumoase, ca astea care vin nu se anunta deloc bune.

Stiti ca sunt impotriva antibioticului dat prea devreme, dar dupa experienta de saptamana care tocmai a trecut mi-am dat seama ca daca ii dadeam de la inceput in 2 zile era ca nou. Asa, sunt deja 7 zile de chinuiala si 5 zile de stat in casa. Ma declar si eu depasita de situatie...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

aoleu, Ioana, ce tragi si tu cu David!
Recunosc ca si eu cu Ilinca mergeam de cele mai multe ori pe antibiotic, practic copilulisi revenea uimitor dupa primele 2 doze.
De cate ori am asteptat doua zile, a fost mult mai rau si tot acolo am ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Noi nu mai mergem la bulgari in vacanta. Cele doua familii cu care plecam nu au pasapoarte pt copii si nici chef sa le faca, asa ca a picat ideea. Am rezervat deja la Jupiter, pe plaja, la un hotel frumos, mai nou si sper sa avem succes cu copiii, adica sa fie cumintei si fara probleme. Nu in ultimul rand sa avem vreme frumoasa.

Eu am zile putin mai bune. Greata din cand in cand (desi este), dar nu mai pot sa-i fac fata lui David, pentru ca obosesc si ametesc in continuare si nu ma prea pot misca in voie. Si daca incerc sa-mi prind parul intr-o coada trebuie sa ma asez sa ma odihnesc.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ioana, e tare urat sa tragi asa cu bolesnitele astea cu copiiii... imi pare rau, sper ca sunteti bine acum, si tu, sper sa scapi de starile de rau cat mai repede!
eu sunt entuziasmata maxim!!!! ieri am vazut pe strada afise cu The Mission, vin Fatboy Slim(am fost si cand a venit prima oara in Ro, a fost demential show-ul) si Tiesto asa ca azi dimi ne-am rezervat abonamentele ptr cele 2 zile, si din 6 august, Mamaia scrie pe noi, weekend de destrabal in doi
...acuma, ram,ane doar sa rezolvam cu Muful... sper sa poata mama sa-si ia liber, dar ce conteaza, tre sa mergem acolo, o rezolvam cumva!! e exact ce am nevoie, sunt atat de entuziasmata de nu va pot spune!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

...sa stiti ca starea asta a mea se datoreaza si iesirii cu fetele la 'Sex and The city'.. a avut ceva invataminte filmul asta, asadar, sa punem in aplicare de cate ori se poate, zic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, ma bucur pentru tine!
Trebuie sa vad si eu filmul neaparat....chiar azi daca s-ar putea, ca am o stare naspa....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Luny, ma bucur pentru tine!
Trebuie sa vad si eu filmul neaparat....chiar azi daca s-ar putea, ca am o stare naspa....

Catalina, mami de si

il recomand, si pica si mai bine iesirea daca mergeti ca fetele, ia-ti niste prietene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kalimera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata pe la pranz...
Noaptea a fost horror pana pe la 4.30, a facut iar febra mare, nu stiu cat ca nu i-am mai pus termometru chinuind-o oricum cu supozitoare (dar sigur tot peste 39). Al meu desi promisese ca facem cu schimbul a dormit sa tai lemne pe el, nici n-a simtit zecile de ture pe care le-am facut in camera fetei, cu ciorapi cu otet si, f eficient cred, comprese umede pe burtica; puse maxim 10 minute, luate fierbinti de pe ea si din nou umezite si aplicate-a linistit-o mult, a si atipit cu compresa dar per total si ea a dormit f prost. A baut dimineata lapte, nu mananca insa absolut nimic, mi-a zis clar ca "nu poate Iuia sa manance" () mai nasol insa e ca nici apa nu prea vrea. Partea buna e ca de azi de la 4 a avut maxim 37,7, acum cred ca nu mai are deloc. Ceea ce desigur inclina mult spre o cauza virala dar avand in vedere plecarea ma bate si pe mine gandul sa "intru" oricum cu augmentin, macar preventiv (mergem totusi la balaceala, nu??). Problema ar fi ca odata formata solutia, augmentinul trebuie tinut la frigi si pe drum nush cum sa fac. Am vorbit la hotel, o noapte de amanare costa 121 de euro de camera. Nu-i o avere, in fond barem sa fie ea bine ca asta conteaza.
Eu, logic, sunt varza...
Cuscra, sanatate lui David si la el e clar ca ai asteptat prea mult sa se chinuie cu boala...
Simo, esti in Grecia?

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,am fost,acum suntem acasa si abia ne acomodam climei reci de aici.
Sanatate multa Iuliei,sa treaca cat de repede se poate(si eu i-as da augmentin)si sa aveti o vacanta placuta,cu mult soare !
edit:pune augmentinul intr-o geanta frigorifica!eu asa i l-am pus lui David ca am avut si noi de tras cu el...

Mergi la inceput