Puiuti de Randunici 2008 * (428)
Raspunsuri - Pagina 19
mihatp spune:
tatiana bine ai revenit, poate gasesti mai des drumul spre craca
tare m-am bucurat ca am vazut-o pe zoze mai des
si ca avem vesti mai bune de la olga
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
naty
, tu-ti cunosti cel mai bine puiu!
grea intrebare![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
aliceionescu spune:
Naty, imi pare tare rau de Iulia...Eu, la o febra asa de mare, ma panichez groaznic...Cat priveste 'sa ceri de la fiecare atat cat poate sa dea', e ideal. Mi-a placut f mult ce ai scris...

zozela spune:
Va salut,va trimit cate-un
si-o imbratisare stransa,va urez sanatate muuulta,multa(Nati,nu pleca,amana,te rog!
) si ma retrag la somn.Am avut o zi tare grea..Revin maine cu scrisorica!!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
natynic spune:
Multumesc, fetelor, e clar ca trebuie sa aman (si nu cu o zi ci cu vreo 3), e iar fierbinte toata...Novocalmin, sosete cu otet, compresa pe frunte...Sper sa nu se compromita de tot vacanta dar deocamdata nu ne putem asuma riscul.
Pup si posibil sa mai revin, sunt bu-hu-hu de nevoie...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
ariel_7000 spune:
naty,
, nu pleca! eu am stat cu inima stransa orele pe care le-am facut in drum spre iasi anul trecut cu alex cu 40 febra si nici ajunsa acolo nu m-am putut simti ok. vezi de ce natura e "rosul" si baga augmentin de-i bacterian sau rabdare si simptomatice, de-i viral.
stelutz, te imbratisez stranssss si eu te sfatuiesc sa ai o discutie cu el...
noi am mai facut o vizita la zoo, ne-am distrat cu ursuletii panda, pe care data trecuta ii ratasem, apoi seara am fost in Prater, unde, parinti neghiobi, am stat pana la 12
. dar cum era ultima seara vieneza, am zis ca nu-i bai. maine facem bagajele, apoi, pana plecam la aeroport, cred ca mai bagam un Prater scurt si o fuguta prin centru. si cam atat...s-a terminat vacanta
...noi deja visam cu ochii deshisi la o noua locatie. acum ca-l vad pe al meu incantat de strainezi, bat fierul cat e cald si il inoculez cu ideea plecarii. mai nasol e cand ne izbim de cealalta realitate, grupuri de tineri, copii chiar, drogati sau beti
... insa pericolul asta este deja si la noi, asa ca....
ma duc la nani. noapte usoara sa ai, naty!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mihatp spune:
'neata randunici
dau cafeaua... ultima zi de concediu

naty
, cum a fost noaptea?
ariel
, sa aveti o ultima zi vieneza minunata!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
neatza!
Naty, cum e Iuli?... si mie mi se pare ok sa amanati cateva zile plecarea..
Miha, cum te simti?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Cuscra, sanatate Iuliei! Eu cred ca in locul tau i-as da antibiotic din pripa. Asta avand in vedere prin ce am trecut acum cu David. 2 nopti febra, 2 zile ok, dar cu nas curgator si cand credeam ca e spre bine febra mare iara... recomandat antibiotic (rosu in gat)... acum are o infectie ingrozitoare in nas/sinusuri, muci in gat, tuseste la greu pana ii vine sa vomite, nu poate respira. O tinem asa deja de o saptamana si abia astazi vad o imbunatatire, dupa 36 de ore de antibiotic. Deci daca e sa fie asa si la Iulia... e nasol. Vezi ce zice dr. Poate daca ii dai antibiotic de la inceput isi revine in 2 zile... si puteti pleca.
Oare poti sa amani plecarea fara sa platesti in plus?
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
neata!
Multam de cafea, Miha!
am nervi...ploua, ploua, ploua si nu se mai opreste..innebunesc cu ei in casa.
trebuie sa gatesc, sa fac ordine....bleah!
Naty, doamne ce ghinioane ai si tu!
Sper sa se faca Iulia repede bine si sa plecati totusi in concediu!
Concediu nu am cum sa imi iau...am 2 garzi saptamana asta n-am cum sa le mai schimb!si daca tot ma duc sa fac...
ma rog, trebuie sa cred ca o sa fie bine pana la urma...