Puiuti de Randunici 2008 * (428)
Raspunsuri - Pagina 18
VALENTINA C spune:
Minuuunataaaa iesirea la film...Baietii au fost bine in lipsa mea, asa ca mai repetam... 

Mai ales acum ca am invatat (din nou) cum sa ma mulg... Cel mai bun rezultat il am cand Luca trage dintr-o tzitzica si eu din cealalta..

Si binenteles ca nu e calda apa, cand vreau sa ma spal pe cap
, ca azi avem o nunta a unor prieteni apropiati...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
copilas ( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
nu v-am spus ca l-am lasat pe Matei la tara, la bunica pana miercuri, cand ne ducem la el... Aseara intreba: Unde e mami mea?
, dar i-a trecut dorul repede...
Bitza, welcome back!
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
copilas ( 5.02.2010);
bubu05 spune:
Helou randunici 
Doamne, n-am avut timp saptamana asta deloc de calculator
Dimineata ma trezeam la 7, il pregateam si pe Vlad si il duceam la Fastrackids, il lua Cata la 12. Apoi la munci...ajungeam dupa 7 seara...
Acus va scriu repede ca in juma de ora plecam la Sarata Monteoru la o nunta
Dimineata la 6 m-a machiat cumnatica
, m-am culcat pana la 10, la 1 am fost la coafezor si m-am buclat toata
Aseara mi-am facut unghiutele, sunt o zana ![]()
Of, imi pare rau sa citesc de Sof, mititica de ea...sanatate multa ii doresc!
Naty, sanatate tatalui tau!
Eii, vad ca fetele au fost la film, bravooo! ce film ati vazut?
Mi-ar fi placut si mie...data viitoare sa ma luati si pe mine!![]()
Am fost si eu la film cu colegele de serviciu si cu sefa
, marti,am fost la Eclipsa 

am ajuns la 11 noaptea acasa ![]()
Stela, imi pare rau ca aveti probleme...
Am vazut si pozele de la mare cu Dudu&Co, foarte frumoase si comentariile de nota 10 
Ariel, esti la Viena, mami? ce suuuuper!!!
Vlad a facut sapamana asta cursul de astrologie si asa de frumos imi povestea despre planete!! As vrea si eu sa ajung sa le vedem!!
Fug sa fac bagajelul ca dormit acolo dimineata, va pupicesc!
Saptamana urmatoare iar are Vlad cursuri, iar n-o sa apuc sa mai vorbesc si eu cu voi....

raluca2107 spune:
In sfarsit o pauza de masina de spalat, dezinfectat suzete, biberoane si adormit copil plangacios. Inca nu e bine Sabin, adica am scapat de febra ,dar are gurita plina de afte, are gingiile inflamate rau si nu mananca nimic nici macar laptele. AM fost azi dimineata la doctor si cica nu e chiar foarte grav. Ma doare sufletul ca noi avem rezervare in Austria de miercuri si vroiam sa plecam fara el, doar ca acum nu stiu cum voi pleca sa-l las asa....
luny spune:
raluca exact asa s-a manifestat si Muful cu stomatita, doare f tare gurita... daca incepe sa sangereze, la gingii in special, sa nu te sperii.. am patit-o si p-asta.. nu mai ai ce-i face, decat sa astepti sa treaca.. eu zic ca pana miercuri e aproape gata!
am vazut poze faine din 2 mai, faine toate,e f dulce dudell cu camasa cu snur si palaria safari
eram sigura ca la Sophie nu e salmonela, durerile musculare, din cap pana-n picioare, sunt horror
, ar fi plans intr-una... sanatate si refacere rapida, si sper ca olgu e ok... cum adica a cedat, Cata, ce s-a intamplat?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mergem in Herastrau la Roata, daca mai vine cineva sa dea un telefon
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Gherman_in spune:
Salut rāndunici,sunt Tatiana _Gherman_in,mama fetitei Daria Elena,operata de Tetralogie Falott,nu stiu daca va mai amintiti de mine.Nu am mai intrat de 2 ani sa vorbesc cu voi,intre timp a mai venit un pui de randunica in 28 Aprilie 2009,si nu am mai avut timp sa plec la Net.Multumesc randunicilor care m-au sprijinit financiar,astept un semn de la voi.
natynic spune:
In primul rand, bun venit Gherman-in!
si vrem detalii!
Despre noi...credeati cumva ca ma plictisesc?? Reamintesc, maine in zori trebuia sa plecam la mare la bulgari...eu si asa cu inima stransa ca tata e cum e, ca mama e cum e...Ei bine, Iulia a facut febra (rosu in gat zise med fam care a venit sa o vada la pranz) si...da-i febra si iar febra...vreo 2 ore de lupta cu 40 de grade care NU MISCAU de pe termometru
nici cu mama impachetarilor, ciorapilor cu otet, nurofenului si algocalminului (pe care l-a si varsat, in jet, umpland casa de o voma fioros de acra). Am sunat-o si pe pediatra mea de la Medlife, disperata ca nu mai aveam idei iar Iulia era complet carpa, cu ochii intredeschisi, abia iti dadeai seama daca mai respira, nu vorbea, nimic
Mi-a zis sa-i bag Diclogesic si sa fac rost rapid si de o doza de Diazepam intrarectal si daca tot nu scade sub 40 neaparat sa i-l bag in fund sa previn convulsiile. In disperare a cautat Petrica la farmacii Diclogesic, pana la urma cumnata mea a aflat ca de ieri s-ar fi retras din farmacii!! In fine, am dovedit-o cu dusurile, mult, mult si fara mila (bine, caldute) iar dupa inca un supozitor cu nurofen era fara febra si a cerut multa apa si doi biscuiti.
Din pacate inca n-am reusit sa anunt la hotel ca, mai mult ca sigur, maine nu vom face check-in-ul, sper sa reusesc maine. Chiar daca nu mai face febra la noapte, n-as lua-o la drum de 5 ore sa risc sa-mi mai faca asa ceva in masina (ca uite, azi fara apa eram morti). Pe de o parte simt ca sunt pe punctul sa ma prabusesc, pe de alta parca bagi cutitul in mine si nu curge sange-asta e, trebuie sa le fac fata!
Tuchi, ghinionul tau (si nu vina!) a fost ca ai lasat copiii pe mana bonei fara un timp in care sa puteti sta in paralel; altminteri ochiul tau de mama ar fi citit-o sigur...Nu crezi ca-ti poti lua macar cateva zile fara plata in caz ca angajezi bona noua?...
Stela, si de voi imi pare rau. Si nca o data gasesc mari asemanari intre randunoiul tau si al meu. Pesemne insa ca diferenta o face faptul ca eu am asteptari mai mici. Tu esti cu el de tanara, practic din adolescenta...eu pe al meu l-am cunoscut la 32 de ani dupa un sir de dezamagiri atat de crunte ca daca le-as povestit pe aici ati zice ca inventez telenovele...Asa ca, oricat m-ar supara, sfarsesc prin a-i contabiliza partile bune (destule zic eu) si gata. Dar de pilda cu Iulia nu-l las. Pur si simplu! NU va fi in stare niciodata sa aiba grija ca lumea de ea si atunci pt ce sa fie ea prost ingrijita si eu apoi nervoasa si deceptionata? Nu, nene, gasesc pe altcineva de incredere sa stea cu ea SAU renunt la ce aveam de facut. Poate gresesc profund, nu stiu, dar fac si cu el asa cum -incerc sa- fac cu toti oamenii din jurul meu: sa-l iau exact asa cum e, sa astept si sa pretind atat cat e in stare sa ofere. Asta bineinteles, nu exclude faptul ca trebuie spus ce ai pe suflet si te deranjeaza. Atunci cand il vezi deschis sa te asculte si sa vorbeasca la randul lui. E greu, dar cu dragostea le invingi pe toate...
Ma duc sa pap ceva ca urmeaza noapte de garda...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Voi ati mai pleca in locul meu??
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler