Puiuti de Randunici 2008 * (428)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, nu ar fi mai bine ii faci e hemoleucograma la laboratorul Medlife de la M Curie?... macar sa stiti exact cum stati..iti da pe loc rezultatul.. nu stiu, zic si eu..

Simo, bine ati revenit! cum a fost? astept poze!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, astea-s eternele discutii despre virus versus bacterie...La Iulia acu 99% e viral ca daca era bacterian nu scadea fara antibiotic febra sub 38 nici cu mama antitermicelor. Asa ca nu are rost sa o intep de pomana pt o hemograma care clar imi va arata ca e viroza. Problema e ca plecam si ca plecam la mare, la balaceala, la mers cu masina cu aer conditionat ea fiind slabita imunitar de la viroza si antibioticul o poate proteja bine de complicatii, suprainfectii bacteriene. Eu stii bine ca mai degraba dau antibioticul de pomana decat sa las copilul sa se chinuie zile intregi cu febra. Deocamdata insa, Doamne ajuta, febra nu mai face deloc, in schimb n mananca si in situatia asta augmentinul i-ar putea face mai mult rau la stomacel. Astept pana diseara.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Suntem acasa...mai mergem la spital sa isi termine injectiile si sa ma externez. Sper sa fim pe drumul cel bun de acum. Oricum, oribil, sa ne fereasca Dumnezeu copiii de boli.

Cand imi revin, va povestesc. Sunt acasa pana miercuri, cu o tona de lucrat la domiciliu. As fi fost in medical cel putin toata saptamana, dar joi si vineri am eco morfo de facut si control, si de teama politie la usa, am cerut sa imi scurteze medicalul pana miercuri.

Va multumesc din suflet pentru incurajari, am avut mare nevoie !

Sper ca voi sunteti bine, nu am citit decat ce era pe pagina asta, cum ca Iulia e bolnava . Sanatate multa multa, Naty, sa se repare repede si fara suferinta!

va !

Olga 21+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

olga ma bucur ca sunteti acasa..doamne ajuta si sa auzim de bine

naty sanatate Iuliei sa scape repede de boala

tatiana bine ai revenit si cand ai timp te astept cu mai multe cuvintele

simo poze,povesti cand ai timp..bine ai revenit acasa

ioana sanatate si lui David si distractie placuta la mare

ma bucur pt fetele care au mers la film,...mstela imi pare rau pt ce ti se intampla

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

429

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Salut,am venit cu detaliile.Daria e foarte bine dupa operatia suferita pe cord,dar are un sistem imunitar foarte scazut,face foarte repede rosu in gat si puroi.Chiar acum suntem plecate la tara si are puroi in gat,face Penicilina de 2 zile si nu se cunoaste nimic.Ea nu are voie sa faca nimic la gat,pt.ca ii pune in pericol cordul.Si Iarina 1 an si 3 luni a facut febra acum 4 zile,a avut 41,dar i-am dat supozitoare,nurofen,apa cu otet,si un antibiotic,fara medic.doua zile a facut febra asta,apoi a cedat,acum e bine.Sper sa se rezolve si cu Daria,ca de nu,vedem iarasi Clujul.Acum suntem in Moldova.Vreau si eu sfaturi pt.intarirea sistemului imunitar,ca nu stiu ce sa mai fac,ca sunt tot prin spitale cu ea.V-am pupacit.

Mergi la inceput