Puiuti de Randunici 2008 * (428)
Raspunsuri - Pagina 15
zozela spune:
Salutare!
Ma misc greu,dar ma misc!![]()
Cu salmonella aia..nici nu stiu ce sa mai zic..E adevarat, vara-i sezonul ei favorit si uite ca loveste atunci si unde te astepti mai putin..Doamne fereste!
Sper sa se refaca repede,repede,Sofiuca noastra,desi boliciunea asta te bantuie cam o saptamana..
Ma gandesc si la Olga-numai bine nu i-o fi,gravida,prin spital,cu puiul suferind..Of,of..
Alice si mi-e mi-e un dor nebun de tine!
Nici acum n-am sters nr.tau din digi
Asta nu inseamna ca te astept pe-acasa,da?!![]()
Imi pare rau pentru suferinta Theei,insa ma bazez pe puterea aia minunata a copiilor de a se adapta si de a-si face prieteni noi,rapid!

Pozele sunt minunate!!! Le-am vazut pe TOATEEE!!
Mimo,multumesc pentru gura de aer sarat!
Vazui don'shorul,don'shoara,pe tata' lor,da' pe mama lor
n-avu cine s-o pozeze?!
Fata,ce-are sula cu prefectura?! Incurcasi clinicile!
Eva e la Bv.,iar la C-ta e Isis! Si daaaa!! Vreau si eu o nastere de-aia ca a sovieticii,cu sau fara nisip,da' vreau sa simt si eu cum iasa omuletul ala din mine..
Unii imi spun ca-s masochista!![]()
Adriuta,doar atat?! Ce faceti,esti la munci,pozeee?!!

Mihuta cea fara chef!
Aaaa..de-aia nu o mai zarisem pe Nico!!Foarte tare!!
Cata! Bai,nasol cu tanti..Macar un sms,de ti-ar fi trimis..Sper sa rezolvi cumva pana luni.
Claudia,intinde-ti antenutele si gaseste-ti un medic,odata! Trece repede timpul..
Stela,rabdare,putere si sanatatee!!

Blanka,am vazut si eu pozicile cu baietii dragi
Ma bucur ca v-ati simtit bine,dar imi pare rau pentru patania de la intoarcere..Bine ca sunteti bine acum!
Referitor la kilograme-putin cu putin..se face mult!
La mine functiona bine dieta,daca atunci cand ma plafonam,cresteam gradul de dificultate al exercitiilor fizice/maream efortul..
Andreea,ma bucur ca ati rezolvat..ce era de rezolvat!
Nati,sanatate tatalui! Vacanta placuta!
Ariel,vizionare placuta! Mi-ai facut pofta de branzeturile de-alea
si de-o tura prin Prater
Fac ce fac..si tot la plimbari imi zboara gandul
Vreau sa plec si eu undeva..M-am saturat sa tot stau in casa,casa care nu-i gata,banutii vor veni abia de luna viitoare incolo,pt.ca acum vrem sa scapam de un credit si ne strangem cat putem de mult..Apoi ma gandesc ca luna viitoare imi va fi si mai greu,numai de santier n-oi mai avea chef si nervi..Am inceput sa ma visez tolanita intr-un scaun comod,la malul marii,cu briza racoroasa-n nari si tipatul pescarusilor gadilandu-mi urechea muzicala

Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
ramo_cata spune:
salut
am vazut poze de blankar-eric e un frumos
iti seamana leit ,am vazut poze de mimo-f frumoase ,in special cea mai frumoasa de pe plaja
,poze cu Thea cea nazdravana
ma
in continuare pt Olga si Sofi ..doamne ajuta sa nu fie salmonella si sa scape repede din spital...
gudinde ma bucur ca ai scapat de stres
naty
sanatate tatalui tau si concediu placut
adriuta doar atat?

mihutule
sa iesi din starea de fara chef
ioana am vazut postarea ta,am citit mesajul de incurajare al nataliei,am vrut si eu sa scriu dar m-a chemat datoria mica..a 2 zi am uitat
sorry dar un gandulet s-a indreptat catre tine
tuchi naspa rau cu bona
poate totusi da vreun semn
cum a fost cu piticii la munca?
edit: iote ca tocmai pe olteanca mea o uitai..imi place tare mult ca esti un pic mai activa
..imi era dor de mesajele tale colorate

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mimonix spune:
Fata Zoze, recunosc cinstit : le-am incurcat!
Am ramas marcata de nisipul din
lui Sovi 
Alice, la Londra vine Teo, am glumit ! Are program cu grupul, viziteaza chestii desi le-a mai vizitat si anul trecut...Ideile astea cu "ochiul pe ea" vin din subconstientul meu
ca tare as vrea sa am observatori peste tot pe unde merge sau sa fiu o musculita mica mica sa ma ascund in autocar 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
daciana stii cum a invatat Andru culorile? pe masini
cum colectionam masinute ,bineinteles ca i-am luat diferite culori
..am tot repetat si repetat si pana la urma le-a invatat..sau pe strada,la plimbare ..il intreb :ce masina-i aia?ce culoare are ?(la cat e orasul nostru de mare nu prea ai unde sa te plimbi decat pe langa drumul national..avem cateva stradute dar noi ne plimbam pe cea principala..e o vorba a orasului ..te duci pe Nicolae si te intorci pe Balcescu...)..si uite asa a invatat si cateva culori si cateva marci de masini...cand mergem cu masina la Craiova sau la tara ne zice toate masinile care ne depasesc ,e tare haios cand tipa la ele "a opate ,tece tati cu masina,a opate"...
edit:apoi vazand ca a invatat cat de cat culorile l-am intrebat si pe alte lucruri:haine,sepci(aici m-a zapacit cu o sapca rosie de-a lui Alex,am observat ca-i place osu f mult ),mingiute..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
luny spune:
hey!
am primit si eu sms de la Olgu... eu am avut salmonella, acum vreo 6 ani, luata de la job dintr-o tarta

.. eu, impreuna cu alte vreo 200 de colegi, toti cu tarta halita de la bufet
.. a fost plin spitalul, eu am refuzat internarea... ce sa va zic... mi-a fost groaznic de rau, parca eram batuta marunt din cap pana-n picioare, cu varsaturi urate si diaree, insa nu cu sange, ca la Sophie!.. am facut tratament si am urmat un regim alimentar drastic vreo saptamana si am fost ok... insa a fost una dintre cele mai halucinante boli pe care le-am trait, la propriu... nu-mi amintesc cum am ajuns cu metroul la job, de rau ce-mi era, cum am urcat pana in birou.. stiu ca m-au dus pe brate la cabinet, deja eram al 'n'-ulea caz si se stia exact despre ce e vorba... si s-a facut de-asa natura incat sa para ca e altceva, sa nu se lase cu scandal..
..va pup, plec la film!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Clabuc spune:
Buna mamicutelor! 
Remember me?! Imi cer scuze ca n-am mai scris de un car de vreme, dar, de cand am re-inceput serviciul, nu am mai avut timp sa va citesc si sa va scriu. Dar, de marti voi intra in CO si apoi in prenatal, asa ca voi sta mai mult pe-acasa, asta in functie de cat o sa ma lase Clarinda. O sa incerc sa va citesc cat pot de mult, sa ma pun la curent cu ce-ati mai facut voi si sa va mai si scriu cate ceva despre noi.
In speranta ca nu m-ati uitat si ca nu v-am deranjat cu postarea mea, va pup si va doresc week-end placut!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
27+
Poze Clarinda
VALENTINA C spune:
Laly, ce-a trecut timpul!!!! Deja 27 de saptamani???
Te asteptam cand poti tu
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
copilas ( 5.02.2010);
bitza037 spune:
helloce fac fetele?va era dor de noi???mie daaaaaaaa.....
am ajuns si noi aseara acasica dupa trei saptamani petrecute la tara....
sper ca sunteti bine cu toate, si pe Sof o pup sa se faca bine cat mai repede
am intrat sa va salut ,acum ma duc inapoi la treaba.....revin intr-un moment de respiro(am citit decat 2 pagini, in rest sunt pe dinafara)

daciana.t spune:
gudinde, bine ca ai terminat si acum e bine..lasa ca restu' trece. da si eu am zis la fel nu are nici un rost sa ma duc la vre-un interviu, situatia pe piata muncii nu e chiar de genul: angajatorii alearga dupa oameni, e invers, oameni alearga dupa angajatori, asa ca m-am resemnat, sper ca peste cativa ani sa ajung si eu acolo unde doresc, adica dupa ce mai cred pitici si ma pot ocupa si de cariera. intre timp sanatate sa fie ca belelele curg 
luny, cum a fost dupa inghetata cu 85% ciocolata,
mama ce as baga si eu una 
naty
ma bucur de vestea "buna", de rau cel mai putin rau
si ii doresc tatalui tau recuperare rapida si multa sanatate in continuare. cat despre manichiura
nu imi permit sa merg pe nicaieri sa mi-o fac, asa ca prestez eu acasa
, asta e no-i muri din asta.
am vazut poze cu pui de balnka 
si mi s-a facut dor de mare...si Dazi vazand pozele: "vleau si eu la male"
mimo 
frumosi copii ai, comori intradevar, da' tu ai cam fugit din poze, sau stai, trebuia sa intorc pozele pe partea cealalta sa te vad nu?
si sa sti ca am notat nr de telefon
pentru cazare
. mai nu stiu cum a fost insa mie plaja "mi s-a parut curata" sau e iluzie ![]()
ariel 
vreau si eu la observator si la muzeul de stiinte naturale sa ma zgaiesc la roci ( si mie imi pac rocile, cand mergeam pe munte ma intorceam acasa cu un pumn de pietre
, si acum ma mir ca Daci aduna toate pietrele intalnite in cale). viziteaza mami, viziteaza! 
sa te intorci doldora de lucruri minunate 
tuchita, imi pare rau ca doamna nu mai raspunde la telefon. chiar am sperat sa raspunda la un moment dat, macar de bun simt. aprop acum ce faci cauti alta bona, nu?
vesti despre Olga? 
acum am ajuns si la vestea despre Sofia lui Olga
, salmonela mai?
sa speram ca nu e! multa sanatate si multa tarie Olga 
cristina 
ce protector e Vladut cu Daria 
, lasa ca asa e bine, frumoase povestile voastre. acum inteleg ca de fapt cu 2 copii nu ai cum sa te plictisesti. cat despre acest minunat cuvant "rusine"
nu zic nimic! eu am pus-o pe soacra-mea la colt cand i-a zis Dacianei ca e rusine x chestie. azi un nenea: " rusine, fata mare sta in brate"( se alinta gaza mea) si eu i-am spus ca "nu e nici o rusine" 
fetele cu stres de suzeta eu zic ca copii vor renunta la ele cand sunt ei preatiti. dar cum noi nu am tras cu suzeta, ci cu degetul poate ca ma insel
. noi din decembrie/ianuarie am reusit sa scapam de degetel...
alice m-am delectat si cu pozele voastre...cate locuri interesate vizitati
astept data viitoare sa ne povestesti daca lectia a tinut sau nu
...rabdare si tutun, mami...
azi la gradi: "mami de ce ai venit sa ma iei?"
trecem peste. si mergem sa ne imbracam sa plecam, de sus vine un tatic cu baietelul la care baietelul: " de ce ai venit sa ma iei?"
m-a busit rasu'
zoze, spor la santier, lasa ca vine el si concediul ala pe malu marii 
ramo, Daci cunoaste o patre dintre culori, insa le mai incurca...si da, "losu" e si la noi culoarea preferata...si eu ii spun fiecare culoare, la gradi iar le invata prin joc...un stiu unde o fi cu gandul mandra mea...
ieri tot canta ceva de "codogat"! cine ghiceste ce vroia gaza mea sa zica?![]()
clabuc, bine ai revenit. asteptam vesti cu burtica
bitza, poze?
despre noi...nic, racaim peretii, asa cate putin in fiecare zi sa nu deranjam pe bebe
, tati are planuri mari 
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+15 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica