Puiuti de Randunici 2008 * (428)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

seara buna! ma bucur sa aud ca sunt vesti bune de la andreea si naty, mai tin inca pumnii stransi pt olga si tuchisor. Doamne ajuta!

mimo, daaaaaaaaa, nu e mare ca viena!!!! este superb, mai ales in zonele ciudate in care am ajuns noi zilele astea. in seara/noaptea asta am fost la Observatorul astronomic si un nene super dragut ne-a aratat timp de 2 ore stele,planete,constelatii. am vazut SATURN cu inelul lui celebru. ma bucur ca un pici, am un ranjet de fericire de nu va pot povesti. am mai fost la Casa marii unde e fantastic inauntru, iar pe dinafara e plin de prize de catarare si sunt zeci de adolescenti, tineri, care fac catarari pe turnul ala. sa va zic cate injuraturi romanesti am auzit?
in rest, ziua ne-am petrecut=o in muzeul de stiinte naturale, care fata de antipa, este ca un gigant pe langa o furnica. tare mi-as fi dorit sa fiu student/elev in orasul asta. sunt atatea locuri minunate, sa tot inveti de drag! am stat vreo 2 ore sa ma zgaiesc la minereuri, roci, cristale, o veche pasiune a mea....eu am studiat in facultate, insa, clar, nu se compara!!! mii de roci si cristale!!!
nu va zic de dotarile pentru copii, microscoape si binoculare puse la dispozitia lor...pai eu am vazut microscop electronic prima data in ultimul an de facultate si atunci doar l=am "vizitat"...
fiica-mea e in extaz, a zis ca e cea mai minunata vacanta,ca ei nu-i mai trebuie plaja
e plin de romani pe aici, ne descurcam binisor cu austriecii in engleza, sunt foarte foarte draguti, sar imediat in ajutor, sunt ffff discreti, nu se zgaiesc dupa tine.
apropos, stela, aici vezi copii de 4-5 ani cu suzeta, scutec si chiar si in carucior.
am vazut destul de multi pustani care isi rasucesc cate un joint si au priviri destul de fixe....brrrr. asta e un aspect care nu-mi place.

andreea, da, am prins rau de tot gustul, insa, tind spre ceva mai "latin", cu un stil de viata vesel si o limba pe care sa o pot invata....aaaaa si undeva unde sa pot manca!!!! aici ma apuca groaza cand mi se face foame, ca nu am ce. in toate zilele astea nu am vazut un fruct sau o leguma care sa semene cu cele de la noi. toate sunt ca si decupate din reviste...
in schimb, sunt in al 9 lea cer de fericire cand mananc branzeturile lor

ma duc sa bag cornul in perna, maine am in program muzeul muzicii, croaziera cu vaporasul pe Dunare si seara/noaptea un alt observator....mi-a ramas mintea la saturn!!! se vedea inelul! am vazut si marte, venus, o stea cazatoare, constelatia casiopeea, steaua vegas, carul mare si cel mic...insa saturn e de nota 100!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
pentru toata lumea!
eu cu copiii la munca!
Bona n-a raspuns la telefon...o mai sun o data si daca tot nu raspunde...pa si la revedere!
Indiferent cat e de grava situatia ar putea sa raspunda, macar sa dea un sms!
cate dintre noi ar pleca de la munca valvartej si n-ar da un telefon???

Antyway, ma bucur ca tatal Nataliei e bine( e aproape incredibil ca poti sa mai faci hepatita acuta la varsta asta!) si ma bucur pt Gudinda ca a scapat!

De Olga nu stiu nik, bag un sms mai tarziu!

zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vesti bune!!

Sophie a inceput sa se refaca! A avut primul kk fara mucus si sange!!
Partea ciudata e ca-i suspecta de infectie cu salmonella..Si Olga se intreaba de unde naiba..Oricum,Miercuri vor avea rezultatele si vor sti cu siguranta numele monstrului. A primit si Cefort/vena,pe langa tratamentul cu eritromicina,saruri si-alte cele si acum trebuie sa inceapa realimentarea.Doamne-ajuta!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Doamne ajuta! Sof , hai acasa! Cum de unde ca vara bantuie salmonella in voia ei Cel mai des o gasim in oua mai ales daca nu-s bine fierte! In lapte...d-astea! Tu-i mama ei de salmonella!
Tuchi, ai dreptate! Out!
Kya, trimite-o fata si pe Ariel undeva sa manance ca mor de nervi cand aud ca face foamea la Viena!
Zoze pentru vestile bune!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

am primit si eu mesaj de la Olguta....v-a zis zoze vestile deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Am scris ieri un mesaj de un km apoi, in loc sa dau 'send', am inchis pagina. M-am enervat asa de rau, ca am inchis si calc. apoi...

Azi incerc sa o iau de la capat, dar cat scriu eu un mesaj, va las 2 link-uri cu poze, pt cine nu le-a vazut si are chef. Povestile, mai tarziu, ca e mult de scris...

www.facebook.com/album.php?aid=28166&id=100000111141502&l=3307a6b0c1" target="_blank">Spinnaker Tower

www.facebook.com/album.php?aid=27630&id=100000111141502&l=4f3ab40943" target="_blank">Flori...

Acum ma duc sa incep si eu un mesaj...

Mergi la inceput

Asaaa...

Olga, mare pt voi 2, haide Soph, fa-te bine repejor!

Zoze, haide, mah, mobilizeaza-te si ne-o arata odata pe burti care poarta buburuza! Mi-e dor de tine...Si sa te vad, dar mai ales sa mai stam la taclale...

Mimo, acum ma uit la pozele voastre. Povestile de la mare au fost haioase, le-am citit cu placere si cu burta de ras de rigoare. Unde anume vine Teo in U.K? Ca sa ii adulmec urma si, daca o prind in zona, sa o iau la o cafea si o taina, ca intre fete.

Cata, si eu zic la fel cu bona, macar un mesaj sa-ti dea...

Cristina, ce frumos povestesti tu de Vladic si de Daria! V-am vazut si in poze, imi era dor de voi! Toti 3 sunteti niste frumosi!

Stela, ma bucur ca Thea e bine! Cu suzeta, nu fi asa stresata. Si noi ne incadram in categoria 'cu suzeta' si chiar la Thea e treaba serioasa, adica suzetele ei au nume si le-a jelit pe fiecare in parte, zile in sir, cand s-au rupt. Ma trimitea cu ele la doctor, ca se le faca bine.:))) Eu am zis ca o marit cu un lant de suzete la gat, drept zestre. Aici oamenii sunt extrem de relaxati in privinta suzetelor si a carucioarelor. Ii plimba in carut chiar si la 5 ani. Asta ca sa nu mai spun ca au carucioare de gemeni (toti care au cel putin 2 copii) si poarta in ele copii de varste diferite. Adica unul de 2 si unul de 5 sau...depinde. Mi-a luat f mult timp pana sa nu ma mai holbez la ei...

Miha, va fi bine si cu 2 copii, eu cred ca toate vor veni de la sine!

Dudurutza, ce draguta esti tu si cum ai o vb buna pt toata lumea!

Ramo, linisteste-te. Trece si Andru prin perioada in care trec toti de varsta lui. Bucura-te ca nu-i definitiva!

Luny, e Mufa pe drumul cel bun cu ciupitura nu? M-am delectat cu pozele voastre la mare si v-am declarat pe toate 3 (tu, Alina si Vali) drept niste mamici tare frumoase si sexi.

Kya, ce bine de tine, ca ai avut ceva timp liber. Eu, cand eram in tara, am trimis-o pe Thea o data sau de 2 ori la soacra-mea si eu am ramas acasa 2-3 ore singura si...parca eram singura de ani de zile! Asa ca te inteleg, cred ca Sanzi se distreaza de minune cu bunicii!

[bNaty, ma bucur pt voi ca nu e ceva atat de grav pe cat te-ai temut. Sa aveti un concediu placut si linistit.

Ariel, , ai luat a doua pereche de incaltari?

Andreea[/b], bine ca a trecut 'incercarea'!

Mai am ,mai am...dar atat m-au tinut puterile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hello!

multa sanatate Soph!
Naty, Olga, Gudinde, Ela, Tuchi
am citit tot.. am vazut pozici cu copilasi si locuri frumoase..

noi suntem bine.. dar prinsi in diverse treburi.. si cam fara chef de nimic, eu personal..
Andra e o nazdravana cumintica.. face si ea niste analogii de ma prapadesc de ras..
una de azi: pe mess stie ca vb mai mereu cu sora mea, "Ghibitza", si la un mom dat vb si cu omul meu ca era la servici, deci aveam 2 ferestre de mess deschise, la care zice ea: "vezi? doi Ghibita!" si cu o fatzuca asa nedumerita si gesticula ea de zor..

va pup pe toate!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

RANDUNIME TE SALUT!!!!
RANDUNIME VA IUBIM SI NU V-AM UITAT !!

....

Mergi la inceput

Despre crizele noastre... Thea face cele mai urate crize la locurile de joaca...I se pune pata pe cate un leagan sau mai stiu eu ce care este numai al ei, numai ea trebuie sa stea acolo. Si cand vede un alt copil ca se indreapta spre locul cu pricina, tipa de zici ca o tai, alearga intr-acolo sa-si rupa gatul, da din picioare...Iar dc copilul s-a urcat deja, incepe urlatul cu muci si lacrimi garla, cu dat cu fundul de pamant, etc, etc... De cele mai multe ori, sunt total depasita de situatie... Ieri, aceeasi faza in parc, la un leagan. I-am spus o singura data ca leaganul nu este al ei, ci este al tuturor copiilor, ca poate sa se tavaleasca pe jos pana maine si sa planga pana nu mai poate, eu plec pe banca si o las acolo si o sa o dau cand o sa-i vina randul. Si am plecat. A venit dupa mine, plangand in continuare, numai muci si numai lacrimi. Eu nu stiu cum sunteti voi in situatiile astea, dar eu ma chinui teribil sa fiu serioasa pt ca, in realitate, ma buseste rasul cand o vad asa buna actrita. A mai bocit un pic, i-am sters mucii si lacrimile si apoi si-a gasit alta ocupatie. Ma bucur ca am avut inspiratia sa plec si ca am avut puterea sa zic doar O DATA, dar f f ferm. ce aveam de zis. Apoi, cand totul a trecut, am stat de vb. Si i-am zis ca mie nu imi place deloc atunci cand se tavaleste si boceste, ca poate sa spuna frumos ce vrea, cand vrea si trebuie sa ma roage de fiecare data cand cere ceva. A parut ca intelege. Replica a venit aseara, cand mi-a cerut ceva, am refuzat-o si mi-a zis 'atunci ma dau cu fundul de pamant' si s-a trantit pe jos!:))) M-a pufnit rasul...Sper ca lectia sa nu se fi dus pe apa sambetei, o data cu rasul meu...

In rest, ma uimeste in continuare cu silogismele ei si cu intrebarile pe care mi le pune. Acum cateva zile m-a terminat cu ceva... Era la leagan si imi zice deodata: 'Mami, tu iti mai amintesti (??)cand a venit Sophia (prietena ei, care a venit la noi inainte sa plecam si ne-a adus un tort de despartire)?' M-a lasat masca cu 'iti amintesti' asta... Apoi discutia a fost destul de melancolica...ii este dor de prietenii de acasa, sper sa-si faca curand si aici prieteni...

Gata, fetelor, ca azi am ' prestat' pt o saptamana....Va pup!

Acum imi spune de 'cosul cu gurita'. O intreb ' unde are cosul gurita?' la care ea raspunde 'aici, la bot'.:))))

Mergi la inceput