Puiuti de Randunici 2008 * (428)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Vad ca au aparut pe crenguta randunici calatoare. Welcome back!

Blanka ma bucur ca una peste alta v-a priit vacanta.
PS: cum vad nik-ul tau pe forum, vad in fata ochilor un kurtos

Ramo tin pumnii stransi.

Kya sfaturile astea venite de la "binevoitori" sunt un adevarat test de rabdare; picatura chinezeasca uneori. Adevarul este ca nu exista o reteta unica de crescut bine copiii. Fiecare stie ce are acasa si cum trebuie sa-l creasca. Nu pot sa zic decat: dai cu ignore la greu.

Cristina idem. Oricum, raspunsul lui Vladic a fost de milioane.

Ariel sa inteleg ca prinzi din ce in ce mai mult gustul strainatatii?

A propos, ce fac randunicile noastre calatoare, cu cuib offtine pe ramurici straineze.? Parca nu le-am mai vazut de mult pe aici.
Trimit si lor pupici par avion sa ajunga repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Gudinde, ma bucur tare ca ai scapat de un mare stress
...ma uit la emisiunea cu Bote si gagicile lui
PS: ca mi-am adus aminte de Sanzi cu inghetata, in seara asta i-am dat o lingurita in mana, sa nu mai tragea de a mea, si scrijelea cu sarg inghetata facuta de iub, lingea lingura si numa 'miam-miam' am auzit... acu, sper sa am noroc si sa nu-i dea insomnii, ca era cu cioco 85%..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mimo sa inteleg ca esti cu AMR-ul pana vine Mari? Vezi sa nu cumva sa inceapa sa-i placa pe la straini

Claudia, sincer, nu puteai sa mergi la interviu, sa le spui ca esti gravi, ca nu stai mult in CIC si poate te acceptau si in aceste conditii. Recunosc ca sansele sunt mici si ca persoanele care au reusit asa erau gravi pe vremea cand angajatorii alergau dupa angajati, nu invers, dar ...

Ioana, ma bucur ca David e bine. Imi pare rau, efectiv nu am vazut postarea ta, dar nu am vazut f multe postari. In ultima perioada am stat intr-un stres ca citeam mai pe sarite.

Miha ce face burtica? Cand avem confirmarea ca-i fetita?
Cum merg proiectele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Va multumesc tuturor, fetelor!
Partea buna e ca...avem diagnostic; si ca ala nu e de cancer ci de hepatita B. In faza acuta. Adica, Dumnezeu cu mila, acum nu exista tratament ci muulta odihna, regim alimentar usor, controale cu analize dese si...asteptat. Se vindeca (cel mai des) sau se cronicizeaza. Vom intra in legatura cu un infectionist bun si asta e, e totusi raul cel mai mic la datele actuale. Sigur, ma veti intreba cum a luat-o...reconstituind, cel si cel mai probabil e de la pedicura pe care deh, ca un domn si-o face chemand un "ambulant" acasa, cu instrumente ala stie cum "sterilizate" si de vreo 2 ori in ultimele luni i-a dat sangele. Asa ca va repet si voua ceea ce stiu si spun mereu de cand sunt medical instruita: mare, mare atentie la manechiura si pedicura, cine si cum v-o face!!! E penibil, e stupid dar CHIAR se pot lua boli grave!
Asa ca nu e cazul de internat ci doar de facut un plan, il las in grija a 1-2 colegi prieteni si sper sa ne priasca totusi miniconcediul. Mimo, am mai explicat eu anul trecut de ce luam si nepotul, nu mai reiau...e chestie de marinimie fata de un copil mai necajit si tare, tare bun. Si oricum,anul asta am luat all inclusive, barem nu mai stau sa le pregatesc masa
Un mare pt Olga, acum abia am citit, ii dau si eu repede sms pana nu se face prea tarziu, Doamne ajuta lor!
Eu cer scuze tuturor daca am mai neglijat pe cineva cu raspunsurile. Efectiv nu mai fac fata cu timpul si, sincer, nici dispozitie de scris nu prea am, a fost si e inca o perioada grea si pe care o duc in spate destul de singura...
stolul.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Naty nu-i o fericire hepatita, dar in contextul dat, bine ca e hepatita.
Multa sanatate tatalui tau si sper sa reactioneze bine la tratament, iar tie, muuuuulta putere si vacanta frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde iar tie iti spun ca ma bucur ca ti s-a rezolvat cumva problema, jur ca m-am gandit la tine si ti-am tinut pumnii. Sunt in jurul nostru atatea abuzuri care se fac incat...offf, mai bine ma opresc.
Noapte buna!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Gudinde ai fost mortala!
asa si arat ca un kurtos
am uitat sa le multumesc fetelor care si- au adus aminte de
ziua mea si m-au felicitat
Naty si sa va simtiti bine in concediu

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

am uitat sa il laud pe Eric ca nu mai are pampers numai noaptea
au mai fost mici accidente dar este detergent!

Mergi la inceput

se mai da ceva premiu?
o atentie,o maslina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ma bucur sa citesc vesti mai bunicele Sanatate multa tata de Naty si bafta in continuare Gudinde ! Sper ca maine si Sofifi sa fie acasa dar si bona de Tuchi inapoi la lucru
Felicitari Eric cel fara de pampers!
Iata si colorata de la mare ! Sper sa va vina miros de alge si adiere de briza !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput