Puiuti de Randunici 2008 * (428)
Raspunsuri - Pagina 16
natynic spune:
Of, biata Sophie...deie Domnul sa-i treaca repede. Mai mult ca sigur de la vreun ou arecare se trage.
Tata a fost la infectioase, s-a confirmat ca e acuta hepatita B si i s-a recomandat ferm internarea dar a refuzat ca nu o poate lasa pe mama singura, asa ca va sta cuminte acasa, cat mai odihnit si va tot merge la control si analize sapt viitoare. Am aranjat cu vreo 2-3 persoane sa treaca pe la ei sa-i ajute cu aprovizionarea si cu ce-o mai fi.
Daciana, n-ai inteles...morala nu era ca sa nu-ti faci manicura acasa...TU, cu ustensilele tale si numai ale tale. Asta e absolut ok, asta fac si eu, doar vara de 1-2 ori aterizez pe la salon pt perioada sandalelor, ca sa arat mai de Doamne ajuta...Nu, tata chema acasa pe cineva, cu sculele aluia, sa-i faca pedicura si naiba stie cum erau sterilizate

Alice, si eu am maaari probleme de reactie la hcrize de genul asta prin parcuri...Iar Iulia nu dialogheaza asa ca Tea...adica ea vorbeste acum binisor dar in mare masura spune ce vrea ea si mai ales "aude" DOAR ce vrea ea
. Si sa incerc faze de genul "bine eu atunci am plecat si te las aici" la noi chiar nu tine; imi zice imediat "bine, pa,pa!" si nici gand sa vina dupa mine (independenta lu' mama
-eu ma mandresc, eu am de tras ca e asa).Nu stiu, doar experienta lor de viata ii invata probabil, in timp, ca scenele astea nu ajuta nimanui la nimic. Iar aia cu "iti amintesti" e mortala dar la Thea nu ma mai mira nimic!
Clabuc, ce bine ca ai scris!! Auzi, stai cumva prin Drumul Taberei?? Ca am fost odata intr-un parculet de acolo cu Iulia, fiind in vizita la socrela si acolo erau o fetita Clarinda cu taticul ei care jur ca erau Clarinda ta si randunoiul tau!! Se poate, sau ma insel? Oricum n-as fi indraznit sa ma bag in seama dar ar fi culmea sa stati si sa iesiti pe acolo, cand noi mergem aproape saptamanal...
Tuchi, din pacate si eu as zice ca bonei e de spus adios para siempre pt ca asta e orice dar numai atitudine de om de incredere nu...Vorba ta, care din noi, indiferent de natura serviciului si oricat de mare ar fi beleaua in care am intrat nu dam macar un telefon/sms?? Daramite cand ai in responsabilitate DOI copii are in lipsa ta sunt nevoiti sa stea cu mama lor intr-un spital?
E inadmisibil! Off, de ce-or fi si pe un om minunat ca tine atatea greutati? Greu e de inteles viata asta...
Ariel, pup si sa papi branze si pt mine 
Gata, ma duc sa halesc ceva, am avut azi dupa serviciu cabinet pana tarziu, m-am jucat cu Iulia, am facut doar lista de bagaje, nimic concret, maine iar am o pacienta la cabi si de trecut si pe la aimei, plec rupta de oboseala la mare si va dati seama cat timp de zacut o sa am eu acolo

Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
luny spune:
sa va zic in ce hal ne-am distrat noi 4 la film azi?
ele 4 (in film), noi 4, la film, 10 oameni in sala, ras din toti rarunchii, filmul neasteptat de captivant, nu stim niciuna cand au trecut 2 ore jumate![]()
un shoppinguit ultrascurt dupa, din care eu m-am ales cu o bluzica ce-mi place tare mult
, si cu siguranta rebuie repetat, macar la filmele astea ptr duoamne![]()

![]()

...am uitat sa zic de pozele din 2 mai, foarte frumoase, iar Dudu m-a dat pe spate cu camasa lui cu snur si palaria, ce bine-i sta!
gata, papappa

ca maine la munca
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
daciana.t spune:
naty, intelesei ce vrusi sa spui...insa nu m-am exprimat cum trebuie
. as vrea si eu sa mai trec din cand in cand pe la un cabinet sa mai arat si eu de doamne ajuta, insa asta e... trebuie sa recunosc ca si in putinele dati in care am ajuns la o manichiura/pedichiura la cineva specializat am stat cu teama 
cu chematul acasa e si mai riscant..dar persoana care ii facea padichiura nu prea stie ce si cum face? eu stiu ca nu are voie sa se ajunga sa ii cugra sange sub nici o forma!
sau poate nu am eu experienta![]()
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+15 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Kya spune:
So, a fost su-perrrrr la film! Am ras pana n-am mai putut (o adevarata terapie prin ras!) filmul a fost foarte tare, mi-a placut mult de tot
In plus, in spatele nostru mai erau 3 gagici care comentau si ele, asa ca fost distractie mare! 
In concluzie - a fost minunata iesirea asta cu fetele, ne-am relaxat, ne-am distrat, ne-am aerisit un pic creierul
Astept cu interes urmtoarea ocazie. Poate ne duce Luny in Salsa 
In rest, se pare ca mandra mea se distreaza de minune la munte, asa ca se vor intoarce mai tarziu (luni sau marti) deci pana atunci continui sa fiu home alone.
In seara asta mi-am adus aminte ce inseamna o baie cu spuma savurata in liniste cu o muzica in surdina
Aleluia! Nu mai facusem asta de ani de zile... Imi mai trebuia un pahar de sampanie ![]()
Va
si ma duc sa dorm, sa dorm si sa dorm (alt obicei care devenise un lux) 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
Helooooo!!! Am ajuns si noi acasa azi, desi trebuia maine. S-a repetat istoria cu enterocolita, urmata de stomatita...febra si tot tacamul. Detaliile maine ca ma lupt cu o camera de bagaje de desfacut.
mstela spune:
Hello...imi pare rau sa aud ca Soph e inca bolnavioara!Naty,o imbratisare stransa
Trebuie sa marturisesc ca TAAARE mi-a prins iesirea la film cu fetele,aveam maare nevoie, iar Vecinik a simtit "chemarea" mea si m-a mesajuit la timp...
A fost o oaza de liniste sufleteasca,fimul bun din care ai de invatat si mai razi si cu pofta
..
Atat ca am ajuns acasa putin dupa 22.00,am gasit-o pe Tea flamanda :(, tacso,care cica a avut amabilitatea sa aiba grija de ea,a facut si un somn cica, timp in care Tea cine stie ce a facut..sau ce ar fi putut sa faca :(...a mancat numai o gura de banana pt ca tacso-ului i-a fost lene sa-i scoata copilului o branza,o rosie,macar sa le scoata
...am ajuns bine dispusa acasa,dupa care am "cazut" profund dezamagita de el,care m-a ignorat total cand i-am reprosat ca putea sa aiba mai multa grija de fi-sa,putea sa fie amabil sa ma ajute s-o spal apoi,putea sa-mi "respecte" dorinta de a iesi "pentru mine",el stiind f bine cum e sa iesi cu prietenii la o pescuiala "pt sufletul tau",putea sa discute despre toate astea si tot ce-l apasa,ce ma apasa, macar o clipa...dezamagita total, m-am racorit bine in lacrimi in bezna noptii apoi,timp in care m-am tot intrebat cum as putea veni singura in ajutorul "nostru".Poate ar trebui sa cer sfatul unui psiholog, poate el ar reusi sa ne ajute?:(
Noapte buna cu sanatate si liniste sufleteasca tuturor.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
neata!

la toata lumea..
mai Stela, m-ai lasat masca, imi pare tare rau ca apar barierele astea de comunicare intre tine si Geo... si noua ni s-a mai intamplat, dar nu am lasat-o asa prea mult timp, am discutat, ne-am certat, ne-am calmat si ne-am impacat:) e riscant, problemele d\se adancesc... poate ar fi bine sa-l provoci tu la o discutie in care sa-i spui clar toate framantarile tale, cat suferi, cat te afecteaza...stiu, ai mai facut-o, dar trebuie sa o faci din nou!! te-am gasit dezamagita si aseara, tare nu as vrea sa-ti mai citesc asta in ochi, meriti numai bine pe lume.. dar nu lasati lucrurile nespuse, problemele nerezolvate, caci se acutizeaza.. cautati o cale de mijloc, de compromis.. stiu ca e greu, ca e capos barbac-tu, insa fa-l cumva sa te asculte.. bine ar fi sa gasiti cateva ore doar pt voi2, sa stati de vorba.. macar sa fii impacata ca tu ai facut tot ce puteai face..
Iubirea mea,
luny spune:
Kya, mai repede mergem intr-un club unde sa si dansam relaxat, care cum putem
, ca la Salsa, 'copiii' aia danseaza de rup acolo,bachate, salse, zouk si alte stiluri latino, si cand ii vad nu-mi mai vine sa ma ridic de pe scaun
.. insa muzica e intr-un fel, ptr cine gusta genurile respective, si imi place tare sa o ascult
dara daca vrei, se face, vorbesc cu sor-mea si planificam o ieseala si la Salsa!
Iubirea mea,
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Helooooo!!! Am ajuns si noi acasa azi, desi trebuia maine. S-a repetat istoria cu enterocolita, urmata de stomatita...febra si tot tacamul. Detaliile maine ca ma lupt cu o camera de bagaje de desfacut. ![]() Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |
ntzzz..ce nasol.. sper ca e bine acum.. Si al meu a avut stomatita, atunci cu herpangina, si i se umflase toata gurita, gingiile, avea dureri, a fost groaznic..

Iubirea mea,
daciana.t spune:
si ceai pentru toata crenguta
o zi frumoasa si speciala ca voi 
stela 

luny daca mergeti in salsa ma luati si pe mine 

mama ce dor mi-e de un dans.
raluca acum cum se mai simte?
offf, cand aud ca toata lumea care a fost la mare vine cu probleme a burtica nici nu-mi vine sa ma mai duc 

ma apuc de treaba 

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+15 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica