Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***
Raspunsuri - Pagina 20
pisigri spune:
Bine ai venit la cafea, Denisa !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
alina.n spune:
neata fetele, eu mor de somn,Naty mi s-a trezit azi noapte din 2 in 2 ore sa bea lichide de sete...

_
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n neata fetele, eu mor de somn,Naty mi s-a trezit azi noapte din 2 in 2 ore sa bea lichide de sete... ![]() ![]() ![]() _ |
Si Isabella a baut fff multa apa azi noapte dar e scancita si de la canin

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alina.n spune:
Eu eram sigura ca asa se va intampla din cauza caldurii.
Vad ca a inceput sa stranute de ieri sper ca nu e vreo raceala ca alte simptome nu are.Sa-i dau ceva?Voi e ziceti
_
uali spune:
Neatza tuturor!...hai ca cica azi o sa fie mai racoare:)))
Bianca, bine ati revenit la baza...normal ca vreau poze, amanunte, de toate...asa experienta trebuie impartasita!
Eu am batut tara in lung si-n lat cand eram studenta la geografie ( la inceput de ani 90), faceam practica de cateva ori pe an in tara, pe diverse teme/obiecte, iar vara aveam o practica de-aia lunga de vreo 2 saptamani ...cel mai fain era in delta si la orsova( aici avea facultarea o statiune proprie pe un deal in padure...Doamne ce vremuri...)
Monnvas, merci de info cu Monti...ai dat jos 7 kile...bravo!...ai tinut mult timp (si ca la carte?:))))![]()
eu voi fi nasa de cununie peste 2 saptamani(a patra oara!) si nu cred ca ma apuc pana atunci:))).
asadar incep sa strang materiale si testimoniale...daca poti sa-mi trimiti pe mail cartile as ramane indatorata
Inapreda...te astept si pe tine cu interes!!! tufete...s-o vedeti pe Ina in pozele ei la o nunta ...cat de titi arata in negru mat cu un mini traznet
fetele care se pregatesc de concediu...drum bun si vreme asisderea!
saby spune:
Neata!!
Vin si eu la o cafea cu voi, Maia inca doarme ca de obicei
. Si la ea e gura toata inflamata si la masele si la canini care se vad foarte bine prin gingie deci asteptam curand sa iasa, dar vad ca e destul de linistita.
Dodo nu-ti mai face nervi
stti ca suntem alaturi de tine.
Alina eu cand o vad pe Maia ca stranuta mai des sau are muci ii dau asa preventiv cate un oscilo.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Eu eram sigura ca asa se va intampla din cauza caldurii. Vad ca a inceput sa stranute de ieri sper ca nu e vreo raceala ca alte simptome nu are.Sa-i dau ceva?Voi e ziceti |
iar eu ii dau vit C 5picaturi...daca se ingroasa gluma echinaceea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ilinca_M. spune:
Io va zic drept ca nu-i dau absolut nimic la muci/stranut fara febra, tuse sau alte simptome. Cel mult niste picaturi de protargol daca-i e infundat nasocea.
Si Sophiphi s-a trezit mai din ora-n ora sa suga si nici macar n-a fost tare cald, cred ca e ceva in aer
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
alina.n spune:
merci fetelor pt sfaturi cred ca o sa-i dau niste vit C(adic lamaie)![]()
deci nu sunt singura care a stat treaza azi noapte
eu sunt si singura pana sambata si imi e asa urat
_
Manuela77 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt inca foarte bulversata si am intrat sa va dau o veste proasta. Tocmai am vorbit la telefon cu mamica Alexandrei (inimioara ocrotita de Novus) pentru ca aveam nevoie de o traducere la unul din documentele ei si ea plangea amarnic pentru ca micutza tocmai a decedat.
Imi pare tare rau! Doamne fii cu ei in aceste momente cumplite!

Mamica de
Radu (01.04.2009)