Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Bine ai venit la cafea, Denisa !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

neata fetele, eu mor de somn,Naty mi s-a trezit azi noapte din 2 in 2 ore sa bea lichide de sete...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

neata fetele, eu mor de somn,Naty mi s-a trezit azi noapte din 2 in 2 ore sa bea lichide de sete...

_

Si Isabella a baut fff multa apa azi noapte dar e scancita si de la canin

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Eu eram sigura ca asa se va intampla din cauza caldurii.
Vad ca a inceput sa stranute de ieri sper ca nu e vreo raceala ca alte simptome nu are.Sa-i dau ceva?Voi e ziceti

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Neatza tuturor!...hai ca cica azi o sa fie mai racoare:)))

Bianca, bine ati revenit la baza...normal ca vreau poze, amanunte, de toate...asa experienta trebuie impartasita!
Eu am batut tara in lung si-n lat cand eram studenta la geografie ( la inceput de ani 90), faceam practica de cateva ori pe an in tara, pe diverse teme/obiecte, iar vara aveam o practica de-aia lunga de vreo 2 saptamani ...cel mai fain era in delta si la orsova( aici avea facultarea o statiune proprie pe un deal in padure...Doamne ce vremuri...)

Monnvas, merci de info cu Monti...ai dat jos 7 kile...bravo!...ai tinut mult timp (si ca la carte?:))))
eu voi fi nasa de cununie peste 2 saptamani(a patra oara!) si nu cred ca ma apuc pana atunci:))).
asadar incep sa strang materiale si testimoniale...daca poti sa-mi trimiti pe mail cartile as ramane indatorata

Inapreda...te astept si pe tine cu interes!!! tufete...s-o vedeti pe Ina in pozele ei la o nunta ...cat de titi arata in negru mat cu un mini traznet

fetele care se pregatesc de concediu...drum bun si vreme asisderea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!
Vin si eu la o cafea cu voi, Maia inca doarme ca de obicei . Si la ea e gura toata inflamata si la masele si la canini care se vad foarte bine prin gingie deci asteptam curand sa iasa, dar vad ca e destul de linistita.

Dodo nu-ti mai face nervi stti ca suntem alaturi de tine.

Alina eu cand o vad pe Maia ca stranuta mai des sau are muci ii dau asa preventiv cate un oscilo.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Eu eram sigura ca asa se va intampla din cauza caldurii.
Vad ca a inceput sa stranute de ieri sper ca nu e vreo raceala ca alte simptome nu are.Sa-i dau ceva?Voi e ziceti

iar eu ii dau vit C 5picaturi...daca se ingroasa gluma echinaceea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io va zic drept ca nu-i dau absolut nimic la muci/stranut fara febra, tuse sau alte simptome. Cel mult niste picaturi de protargol daca-i e infundat nasocea.
Si Sophiphi s-a trezit mai din ora-n ora sa suga si nici macar n-a fost tare cald, cred ca e ceva in aer

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

merci fetelor pt sfaturi cred ca o sa-i dau niste vit C(adic lamaie)

deci nu sunt singura care a stat treaza azi noapte eu sunt si singura pana sambata si imi e asa urat

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna fetelor,
Eu sunt inca foarte bulversata si am intrat sa va dau o veste proasta. Tocmai am vorbit la telefon cu mamica Alexandrei (inimioara ocrotita de Novus) pentru ca aveam nevoie de o traducere la unul din documentele ei si ea plangea amarnic pentru ca micutza tocmai a decedat.
Imi pare tare rau! Doamne fii cu ei in aceste momente cumplite!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput