Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***
Raspunsuri - Pagina 21
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Manuela77 Buna fetelor, Eu sunt inca foarte bulversata si am intrat sa va dau o veste proasta. Tocmai am vorbit la telefon cu mamica Alexandrei (inimioara ocrotita de Novus) pentru ca aveam nevoie de o traducere la unul din documentele ei si ea plangea amarnic pentru ca micutza tocmai a decedat. ![]() Imi pare tare rau! Doamne fii cu ei in aceste momente cumplite! ![]() ![]() ![]() Mamica de Radu (01.04.2009) |

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
aditapop spune:
Nimic nu e mai dureros...e crunt pentru parinti
Dumnezeu s-o aiba in paza
POZE NAZDRAVAN
inapreda spune:
Uali, nu te-am uitat dar intentionez sa-ti scriu "tirziu in noapte"
dupa ce adoarme Ian; si acum doarme dar "risk" sa scriu un roman si sa se trezeasca in plina "desfasurarea actiunii"
Aseara am adormit inaintea lui ![]()
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
alina.n spune:

of doamne ce veste trista 
Dumnezeu sa-i ocroteasca pe parinti si sa aibe grija de sufletul cel mic de ingeras.
_
uali spune:
| citat din mesajul lui inapreda Uali, nu te-am uitat dar intentionez sa-ti scriu "tirziu in noapte" Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Ina

bineinteles ca nu "arde"...cand poti tu si daca poti, evident!
Dodo-pui spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
uali spune:
| citat din mesajul lui Manuela77 Buna fetelor, Eu sunt inca foarte bulversata si am intrat sa va dau o veste proasta. Tocmai am vorbit la telefon cu mamica Alexandrei (inimioara ocrotita de Novus) pentru ca aveam nevoie de o traducere la unul din documentele ei si ea plangea amarnic pentru ca micutza tocmai a decedat. ![]() Imi pare tare rau! Doamne fii cu ei in aceste momente cumplite! ![]() ![]() ![]() Mamica de Radu (01.04.2009) |
....ce ar mai fi de spus....nimic, poate doar revolta impotriva neputintei medicinei

Radu (01.04.2009)
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009