Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***
Raspunsuri - Pagina 19
simonapro spune:
Seara buna!
Dodo:
de multe ori sa treaca supararea, tu esti o luptatoare si o sa treci si peste astfel de rautati, pacat ca se voteaza doar o data, ca i-am fii aratat noi ![]()
Karina: sa-ti traiasca printesa mica, sa fie sanatoasa si fericita!
Cami: pe unde sunteti, cateva poze cu nora mea frumoasa?
Vreau sa urez fetelor care pleaca la mare:distractie maxima,vreme frumoasa si copii exemplari!Va asteptam cu muuulte poze! Drum bun!
Lucian a inceput iar cu maraiala, se pare ca de la un canin, macar sa scapam fara febra.
Eu de doua zile, ma chinui sa-mi fac un faimos cv, ca incep cautarile unui alt job, ca din ce-am vorbit cu colegii,e din ce in ce mai rau la noi la munca,mai mult stress ca inainte
, sper sa reusesc ceva pe criza asta.
Nu va mai spun ce stare am, ca toti prietenii nostri, sunt in faze delicate, prietena mea cea mai buna, care imi e si fina pleaca la munca in Anglia fara sot, ca nu le mai ajung banii de rate, caci amandoi sunt bugetari, altii se pregatesc de divort, parca s-a intors lumea pe dos 
Noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Monnvas spune:
DODO, dupa citirea subiectului de azi te apreciez si mai tare - cu siguranta dai de indivizi de-astia in fiecare zi.
Tufete, nush daca v-am mai povestit, si eu era sa raman "speciala" din cauza neglijentei unei asistente. Dupa ce m-am nascut, mi-au luat sange din picior; in 10 zile am fost internata la septici si dr. urla la mama ca imi taie piciorul si "lasa, cucoana, cati copii nu-s schilozi pe lumea asta"...

Dupa care se rugau de bunica-mea sa se interneze cu mine, "ca mama nu pare normala la cap"

Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
A, si mai vreau sa va intreb ceva. Voi cum reusiti sa bagati copiii in casa? Ca al meu, cand se vede in fata blocului, incepe sa urle si sa-mi arate cu degetul spre parc 

chiar daca ii e foame, chiar daca ii e somn, nu vrea acasa!
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Doamne, Dodo, am citit subiectul. Cata nesimtire. Nici eu nu ma prea bag in scandaluri, dar as avea multe de spus, dar daca as sta face-to-face cu ea, ce i-as face. Discutia se pare ca se continua aici, eu una as vota pt excluderea definitiva a individei ![]() ca eu asa atac la persoana nu am vazut decand citesc eu pe DC. Cine are mai mult curaj si un cuvant de spus, poate scrie acum la subiect, de aceea am vrut sa dau linkul.Dodo, tie multe ![]() ![]() si te rog, nu pune la suflet. Precum vezi toate fetele inteleg situatia, sunt alaturi de tine, iar pe acea membra ingor-o, e cel mai bun lucru. Pup ![]() _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Ayla am lasat un
la pozele cu Printzesa Dalmatzian de pe picasa...mai adaug doar o
pt tine si sanatate muuulta.Referitor la link...asa rau ma mananca limba...dar incerc sa ma abtin, ca prostu' bagat in seama se simte important...asa ca mai bine dau cu niste "IGNORE" si...sa ii stea in gat ca lu' Alba ca Zapada...ma refer la marul discordiei...sau cel al invidiei...
Ma nene, nu e logic, dar absolut firesc, faptul ca la orice concurs ce implica copii...se voteaza in proportie de 99% pe criteriul "prieteniei"???
Mor de ciuda ca nu pot vota de mai multe ori
...acelasi copil...Imi pica ochii in gura de somn. Am facut bagajul lui victor in proportie de 90%...maine mai am niste rife de pus la spalat...si poate reusesc sa le si calc rapid vineri. Maine e randul bagajelor noastre...calcat...bibilit mami, bibilit tati...vineri intalneala cu fetili in Herastrau...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Doamne, Dodo, am citit subiectul. Cata nesimtire. Nici eu nu ma prea bag in scandaluri, dar as avea multe de spus, dar daca as sta face-to-face cu ea, ce i-as face. Discutia se pare ca se continua aici, eu una as vota pt excluderea definitiva a individei ![]() ca eu asa atac la persoana nu am vazut decand citesc eu pe DC. Cine are mai mult curaj si un cuvant de spus, poate scrie acum la subiect, de aceea am vrut sa dau linkul.Dodo, tie multe ![]() ![]() si te rog, nu pune la suflet. Precum vezi toate fetele inteleg situatia, sunt alaturi de tine, iar pe acea membra ingor-o, e cel mai bun lucru. Pup ![]() _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Lasat comment la link...ca sa ma racoresc...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
iuca spune:
Dodo offffffff cata rautate, nu ii lua in seama pe astfel de oameni, nu merita 
Ayla un
pt micuta dalmatiana
Copii sunt bine, fac multe nazdravanii. Bianca il musca pe Bogdan si nu stiu cum sa o fac sa nu mai muste. Musca foarte tare, ii raman semne copilului. Ea il musca din joaca, razand, o cert, o pedepsesc, dar nu pare sa inteleaga. Nu stiu ce sa fac sa o opresc.
Nu vor sa stea pe olita, nu stiu ca sa le fac, plimba oltele prin toata casa, se joaca cu ele, fac pipi/caca langa olita pe covor, nu stau pe ele decat 1-2 secunde.
Nu mai stau nici in scaunele la masa, se plictisesc si se ridica in picioare, ii incant de fiecare data cu cate o jucarie - noua - ca sa manance. Se ridica in picioare cand unul cand altul.
Si de pe 1 ian trebuie sa ma intorc la servici. Vor avea 1 an si 8 luni atunci. Ma gandesc sa ii dau la cresa, ca nu am cu cine sa-i las acasa. Imi e mila de ei, nici nu stiu cum sa fac sa fie bine.
Hai ca m-am plans o gramada va
si noapte buna.
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
da stiu ca sunteti alaturi de mine/noi si apreciez ff mult acest lucru mai ales ca o parte din voi nu ma stiti "face-to-face",fetele din CT care si-au luat avertismente si nu numai ma /ne stiu unele de cand singura pozitie in care statea Bogdi era pe spate(acum cca 6 ani)...
Da"dau de indivizi de-astia in fiecare aproape in zi"...uneori ii pot ignora alteori sufar...dar asta o sa ma intareasca ..sper...
1-imi pare rau ca nu-s in B sa va pot vedea pe toate cu novus in frunte
2-distractie placuta la mare
all si insanatosire grabnica tuturor puiutilor

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ilinca_M. spune:
Super
Am scris celebrul "cearceaf ardelenesc" la subiectul cu nesimtzita aia si cand am postat: eroare, subiectul a fost inchis!
Na, daca am fost prea blocata de asemenea aberatii sa ma pot aduna mai repede...oricum, a fost ceva de...

Bianca, dupa ce-l ciugulesti/pupicesti bine pe Vladimirescu, sari si cu povesti si poze!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
pisigri spune:
Neatzaaaa
Noi ne-am trezit la 6!!!!! cind a inceput un vecin treaba la izolarea termica a apartamentului. Nu va zic ce a fost la gura mea cind s-a dat desteptarea cu bormasina. Parca-s idioti, pe cuvint, cum sa te apuci frate la 6 de dat gauri in pereti????
Asa ca acu Pisilinca recupereaza niste somn (vun ceas sper eu) ca deh, la 9 nu mai are nici un haz sa faci galagie...
Dau si azi cafele, ceaiuri, ness-uri, cu/fara cofeina, pepsi pentru cuscra mea draga care vad ca nu mai da nici un semn de viata pe aici si pentru Diana care vad ca si ea trage chiulul.
Aris, si tu, pe unde umbli? Dimineata mai bintuiai pe aici, vad ca iar esti ocupata....
Georgiana, la apel si tu te rog!
Niko, bine ai mai lasat doua vorbe!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
Buna dimineata!
Beau si eu cafeaua cu voi... apoi fug la treaba...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

ca eu asa atac la persoana nu am vazut decand citesc eu pe DC. Cine are mai mult curaj si un cuvant de spus, poate scrie acum la subiect, de aceea am vrut sa dau linkul.