Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Luana sa treaca toate bubitele

despre ce tot e vb

fetele cine ma ajuta si pe mine cu faimoasa reteta de biscuiti pt bebei(parca a lui Pisigri), am avut-o dar nu stiu ce am facut cu ea

_

Apropo, eu am gasit biscuiti bio si am luat pt copii.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
AYLA, cum e dalmata? Mai bine? Multi

Am pus poze cu ea de azi.

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
NOVUS, drum bun.

Novus, drum bun si intalneala frumoasa.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Buna seara,
Am revenit!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Poze si povesti de Bianca!!!!!!!!!!!!!!!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Ayla chiar acum ma gandeam ce mai face Luana, am mai pierdut cateva pagini si nu stiam daca sunteti ok. Bine ca totul este spre sfarsit. Aviz mamicilor care dau ananas proaspat, sa aveti grija cat timp il tineti afara dupa ce este taiat. Eu l-am tinut mai multe ore si apoi am taiat partea stafidita dar se pare ca ne-am stricat la stomac. Suntem de dimineata pe regim, pana acum avem doar 3 scaune dintre care ultimul mucios. Sper sa ii treaca nu i-am dat decat biotics si hidrasec. Chiar ma gandeam aseara cum sa il ajut pe radu sa se imunizeze...ieri pt o fractiune de sec a pus limba pe roata de la carucior..... am simtit ca mor.... nu de alta dar sunt satula de enterocolite....
Petrecere frumoasa in concediii

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Denisa multumesc mult. Tocmai asta spuneau majoritatea dr..sa asteptam 3 4 sapt(a trecut abia una), insa unii dr se incapataneaza acum la biopsie..si mai mult la antibiotice aiurea pe branula!

N-as vrea sa vb fara sa vad (clinic si paraclinic), dar daca e ceva ce pare viral intr-adevar antibioticul nu-shi are rostul. Kestiile mai nasoale (care se pot confunda cu infectiile virale din pacate, in faza initiala) oricum nu se impresioneaza de antibiotice...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bianca, bine ai revenit !! Vrem povesti pe larg exemplificate cu multe poze !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Doamne, Dodo, am citit subiectul. Cata nesimtire. Nici eu nu ma prea bag in scandaluri, dar as avea multe de spus, dar daca as sta face-to-face cu ea, ce i-as face. Discutia se pare ca se continua aici, eu una as vota pt excluderea definitiva a individei ca eu asa atac la persoana nu am vazut decand citesc eu pe DC. Cine are mai mult curaj si un cuvant de spus, poate scrie acum la subiect, de aceea am vrut sa dau linkul.
Dodo, tie multe si te rog, nu pune la suflet. Precum vezi toate fetele inteleg situatia, sunt alaturi de tine, iar pe acea membra ingor-o, e cel mai bun lucru.
Pup

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui curea

Ayla chiar acum ma gandeam ce mai face Luana, am mai pierdut cateva pagini si nu stiam daca sunteti ok. Bine ca totul este spre sfarsit. Aviz mamicilor care dau ananas proaspat, sa aveti grija cat timp il tineti afara dupa ce este taiat. Eu l-am tinut mai multe ore si apoi am taiat partea stafidita dar se pare ca ne-am stricat la stomac. Suntem de dimineata pe regim, pana acum avem doar 3 scaune dintre care ultimul mucios. Sper sa ii treaca nu i-am dat decat biotics si hidrasec. Chiar ma gandeam aseara cum sa il ajut pe radu sa se imunizeze...ieri pt o fractiune de sec a pus limba pe roata de la carucior..... am simtit ca mor.... nu de alta dar sunt satula de enterocolite....
Petrecere frumoasa in concediii

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Pupici si se faca repede bine burtica.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Dupa conversatia telefonica cu Novus si semesistica cu Andiaro, s-a decis:
Vineri, ora 17.00, Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, eventual chiar la statuia lu' nenea generalul

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Abia astept sa va cunosc !! Sa nu lipsiti !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput