Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

flori, bine ca esti mai linistita cu piciorusele lu raru. e buna marea. numai ca azi zicea un dr. ca tb facuta cura de 14 zile.

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Serios???????? Pe la ce canal tv sa caut poate gasesc pe net?
Oricum we viitor intentioneam sa ajungem iar la mare daca e vremea buna. Deja nu mai programez nimic ca sa nu mai patesc ce am patit.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Da asta stiu si eu ca marea ajuta foarte mult la oase,mers dar si la respiratie/aerosoli.Noi ne-am intors acasa de la mare am stat app 3 sapt ,a fost frumos.O sa pun si poze sa vedeti ce se balacea Naty

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Noi am terminat bagajele, acum fac recapitulare, dimineata plecam spre Buc, abia astept , simt mirosul marii deja, azi am avut o zi super mega plina, dar gata, sunt in concediu !!!!

Alina, ai PM !

Dodo sa-ti treaca supararea, nu am nervi sa citesc subiectul acela dar intuiesc despre ce e vorba !!

InaPreda, m-ai dat gata cu retetele delicioase, o sa experimentez si eu candva

Uali, welcome back !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Of, asa mi se strange sufletul cand citesc de copii bolnaviori!

Anca ma bucur ca nu te-ai suparat.

Ana, hei ce veste! Felicitari!

Noi se pare ca am depasit kkceala, azi a fost unul fain legat si am rasuflat mai usurata. Vorba lui Floric, am ajuns sa apreciem un kk acatarii. Cred ca ceva n-a tolerat. Ca fiind printre rude si prieteni, toti au considerat ca nu hranesc copilul bine, ca nu-i posibil sa nu manance ou (asta il vomita de-a dreptul), mar cu biscuite (la asta doar se stramba, intoarce capul si nu mai e chip sa-i deschid gura), ficatel etc. Si l-au tot imbiat cu diverse. Oricum pe mine au reusit sa ma streseze, mai ca nu mi-au spus ca tin copilul flamand, ca sigur ar manca de toate, dar de vina-s eu ca nu ii dau.
In ideea ca poate ajuta pe cineva, spun experienta noastra. A, vreau sa zic ca avea cate un scaun pleasca pe zi, max 2, nu mai multe, dar n-a mai avut niciodata diaree, de asta nici nu stiam ce-i de facut. I-am pus in lapte Biotics (echilibreaza flora intestinala, asta l-am luat din ro, dar am fost si aici la dr si mi-a dar tot o Marie din asta dar cu o palarie mai aromata) in mancarea de legume am inlocuit cartoful cu orez fiert si am pus mai mult morcov. I-am dat in continuare laptele lui si iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

merci Novus

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

KARINA, felicitari!!!! Bun venit pe lume micutei printese si adaptare usoara

DODO, am citit si m-am oripilat. Dar, cum spuneau si fetele, tu nu trebuie sa pui la sulfet, ea este una, noi suntem zeci, sute. Multe imbratisari Conului si Zanei

AYLA, cum e dalmata? Mai bine? Multi

NOVUS, drum bun. Da un semn cand ajungi sau cand poti

Noi nu ne-am apucat de bagaje, dar am facut masina gigea. Am fost azi la curte la socrii, am spalat-o, am golit-o de tot ce era nefolositor, am pus lada pe ea. Acum asteapta doar sa o umplem cu bagaje.
Am facut si ultimele cumparaturi, masina de spalat e bagata la program non-stop, Buni a mea saraca e de jurna la calcat (nu stiu ce m-as face fara ea), totul e pe pozitii

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Uali, la Femina intim e un topic Monti. Pe prima pagina is niste linkuri cu rezumate si retete. Daca ai nevoie de carti iti trimit pe mail (eu am dat jos cam 7 kile cu Monti).

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dupa conversatia telefonica cu Novus si semesistica cu Andiaro, s-a decis:
Vineri, ora 17.00, Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, eventual chiar la statuia lu' nenea generalul

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

NOVUS, drum bun. Da un semn cand ajungi sau cand poti

Ne auzim maine , abia astept sa ne vedem !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna seara,

tocmai ce am deschis capitolul curent sa vad ce se mai intampla si pe prima pagina scria ILINCA despre revenirea mea.

Am revenit! A fost obositor dar am vazut cam ce avem prin tara. Am ratat MAramuresul (pentru ca spaniolii isi facusera ei un traseu aiurea) dar am fost in MOldova la manastiri, Ukraina (doar pana la Cernauti), am intrat in Republica Moldova dar nu era nimeni, am luat la rand satele de sasi din TRansilvania cu toate bisericile fortificate (noroc ca au facut sasii ceva constructii mari si ca lumea la noi in tara), am trecut pe la Sarmizegetusa (care este un morman de pietroaie si in plus si in PAtrimoniul UNESCO) si am incheiat cu CAstelul Corvinilor care mi se pare cea mai "tare" chestie din Romania (arata minunat).

Cand m-a vazut al meu copil se uita la mine ca la o straina. A fost destul de ciudat. Pe tac'su l- a primit bine dar pe mine cred ca e suparat. Maine o sa fie mai bine.

Asta e rezumatul...o sa povestesc pe indelete daca aveti chef si o sa va arat si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

-am printesa dalmata, sa spuna stop valurilor eruptive.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput